Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
kasiakasia11 wrote:Pieluchy......temat numer jeden u nas w domu. Juz z ponad tydzień sikala ładnie na nocnik. Nie było żadnej wpadki w dzień. Nie wolała, po prostu siadala i robiła. A teraz znowu równo robi w majty.
Justyna gratulacje! Tak przeczuwalam, ze bedzie syn! Antoni sliczne imie! Tez chcialam Antka, tylko maz nosem krecil.
U mnie swieta tez bez jakiegos cisnienia. Placki kupuje, pierwszy raz bo zawsze pieklam, zrobie jakas salatke, chrzan, zurek, tesc wedzil szynki, wiec na pewno jedna jak zawsze dostaniemy i wiecej nie potrzebujemy nic. Okna nie umyte, porzadki wiosenne nie zrobione, ale coz, dzieci najwazniejsze, a z nimi ciezko cos zrobicMaz dzis kupil Zuzi koszyczek, kupe czekoladowych jajek, kroliczki, zajaczki, kurczaczki i juz ganiala z tym cale popoludnie. Juz sie nie moze doczekac swiecenia, kazala mi do nowego koszyka wkladac juz kielbaske i jaja
A ja dzis bylam u spowiedzi, bo wczoraj nie zdazylam i na drodze krzyzowej takiej w terenie. Wymarzlam sie troche, ale lubie chodzic na taka droge krzyzowa.
Inso zazdroszcze tego ekspresu. Jak skonczymy poddasze, to chyba tez sie pokusze na ekspres
-
Inso mi sie marzy taki ekspres ale na razie na tapecie inne wydatki - taras I ogrodzenie plus trzeci maluch I chrzciny.
Wczoraj powiedzielismy rodzienie ze chlopak bedzie a oczywiscie moja mama I siotra sceptycznie od.razu no zobaczymy ze smiechem na ustach. Jak mnie takie.cos.wkurza. wrrr7w3d 💔 -
iNso87 ja dla chłopca na pewno Szymek - byłby Bartuś, Maciuś i Szymuś
dla dziewczynki podoba mi się Karina i Emilia, więc tu jeszcze nie wiem, ale wątpię, że mój Mąż potrafi robić córyiNso87 lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Inso no.wlasnie u Was na razie jak I u nas dzieci na jedna litere
Ja juz meza przekonalam do Antka wiec juz zostaje. Jesli okaze sie dziewczynka to bedzie Antonina I tyleidziemy na latwizne ha ha ha
Udali mi sie sprzedac spacerowke podwojna, w sobote ma byc kupiec wiec cos doloze I.kupie wozek dla Antka
Ola co tam u Was?iNso87, Kava lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
iNso87 wrote:Chcialam jeszcze na poczatku drewaniany ale zmieniłam zdanie i kupie matalowy. Wg mnie bedzie trwalszy. poza tym w metalowym napewno podnosi sie kierownica i siedzisko w razie za nisko/wysoko dla dziecka jak bedzie a w tych drewnianych chyba nie.7w3d 💔
-
Moj maz uparl sie, zeby kupic Zuzi zwykly czterokolowy rower. Sasiadki corka ma biegowy i nie jezdzi, Zuzia tez nawet na niego usiasc nie chciala. Przyszedl ten czterokolowiec, szal byl przez jeden wieczor i stoi. Ogolnie chyba chwile zejdzie zanim zakuma pedalowanie.
-
U nas tez pogoda do kitu.
Ja teraz żyję remontem. Cegiełka kupiona. Była akurat w promocji to kupiłam. Teraz muszę dokupic klej i impregnat. Pojutrze jadę rozejrzeć sie za farbami i karniszami.
Sabina jak ci tam bez mamy. Kiedy wraca?iNso87 lubi tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Dziewczyny jak tam po swietach? U nas tez pogoda do kitu, deszcz i straszny wiatr. Licze, ze pogoda sie sprawdzi i faktycznie bedzie tak cieplo.
Kasia powiem Ci, ze obawialam sie, ze bedzie gorzej. Zuzia jest o wiele grzeczniejsza jak sama jestem w domu i ja tez jakos bardziej zorganizowac sie potrafie. Ciezko mi z nimi jakos super ogarnac dom, ale obiad ugotuje i w miare mozliwosci posprzatam. Jak klade Kubusia spac, to Zuzia wie, ze ma byc cicho, dostaje na ta chwile telefon i czeka na mnie. Mama wraca w polowie maja.
Moja Zuza ostatnio jakis ciezki okres ma. Wszystko jest na nie, nie takie majtki, nie takie spodnie, nie taka koszulka, nie taka kanapka... Wpada czesto w histerie bez wiekszego powodu, np wczoraj chciala sukienke, zalozylam jej, wszystko super, zapielam jej z tylu guziczka a tu nagle krzyk, wrecz wisk jak moglam jej guzika zapiac jak ona nie chce. Ciezko ja bylo uspokoic. Tak zaczelismy wczoraj wielkanocne sniadanie... Albo maz zrobil jej platki z mlekiem nie takie jak chciala, to bylo to samo. Ogolnie jest ciagle zla, rozdrazniona, marudzi i ciagle nie placze a po prostu wyje! Nie wiem czy to bunt w polaczeniu z wyrzynajacymi sie piatkami czy co.
-
Hej
inso no pewnie ze piekna
U nas tez slonce zdradliwe za oknem a na termometrze minus 2ale zapowiadali 14 na plusie wiec czekam do poludnia. Generalnie glowa mi peka wiec.zmiana cisnienia bedzie.
Inso ty to pij pij puki mozesz
Ja dalej z dwojka w domu. Niby Olek juz prawie zdrowy ale nie chce go takiego niedoleczonego puszczac. Gorzej z Pola bo nadal ropa w oczkach pomimo.stosowania biodacyny. Swoja droga dwie dorosle.osoby musza ja trzymac zeby jej krople.wpuscic I tak idzie to z trudemiNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔