Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
iNso87 wrote:Ola jeszcze trochę i w pn Twoje testowanie:))
moze we wtorek zrobie bete po prostu jak nie dostane okresu. Chyba nie chce robic soboe nadzieli testami. Wczoraj moj maz sie chcial poprzytuac. Jezu jak mnie wszystko bolalo, jakos tak dziwnie mi bylo. Oczywiscie proba nieudana hahaha
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
iNso87 wrote:Ola jak uważasz ale ja pewnie zrobiłabym najpierw sikanca, bo w razie jak będzie negatyw szkoda by mi było kasy na betę. Kurde byłam zaledwie na 3 i 2 progesteronach a prawie 150zl w plecy:| No ale nie szkoda jak właśnie zobaczy się II najpierw;)
Ale wczoraj to czulam sie fatalnie 0rzez ten bol w jajnikach i pachwinie. Przez ta pachwine ciezko mi soe chodzilo. Dobrze ze mialam wolne.03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Ola ja nie miałam objawów ciazy ani nadchodzącej @
nic zero. Do tej pory mam tylko pełniejsze deko piersi i wrażliwe sutki. Teraz doszłam do wniosku, że doszedł głód... Jadla bym i jadla.. Nic tylko patrzeć jak wraca do mnie zrzucone 20kg:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 08:24
-
iNso87 wrote:Ola ja nie miałam objawów ciazy ani nadchodzącej @
nic zero. Do tej pory mam tylko pełniejsze deko piersi i wrażliwe sutki. Teraz doszłam do wniosku, że doszedł głód... Jadla bym i jadla.. Nic tylko patrzeć jak wraca do mnie zrzucone 20kg:/
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Inso- mój mąż wczoraj usiadł po pracy i mówi do mnie: dzwoń do ginki i się umów, zrób przegląd i działamy;) Chyba już też ma dość jak widzi jak się męczę w tej pracy. A na zamianę się nie zanosi. Szukam szukam ale marny efekt. Jezszcze w przyszłym tygodniu mam jedną rozmowę ale nie napalam się.
Wicie co, u mnie to jest problem w mojej głowie z tym drugim dzieckiem, bo gdzieś tam wszystko już mamy poukładane, olcia już taka samodzielna, chętnie zostaje z dziadkami jak chcemy mieć wolny wieczór czy dzień, w mieszkaniu też wszystko takie ogarnięte, a jednak kolejne dziecko wywróci wszystko do góry nogami. A poza tym ja bardzo się boję czy będę to drugie dziecko jak coś umiała otoczyć taką miłością jak Ole. Ola jest taka wystarana, wyczekana, cudownie uzdrowiona i wogóle taki nasz cud... chociaż podobno ta miłość się potem mnoży a nie dzieli.... sama nie wiem:( -
animka wątpliwości o których piszesz są normalne. u nas było tak samo, z tym, że ja od razu nie wyobrażałam sobie, żeby Oluś był jedynakiem i szybko zaczelismy starania bo bałam się, że znów zejdzie się 2 lata albo dłużej, udało się od razu. i też miałam stracha czy drugie pokocham tak mocno i pokochałam
nie było ztym problemów
teraz nawet nie mam takich watpliwości, wiem że zów zakocham się na nowo
7w3d 💔 -
iNso87 wrote:Justyna no to czekamy razem:d ale będzie psikus jak okaże się Antosia :d Z reszta Ciebie chyba nie zaskoczy nic bo masz wyprawkę i na chłopca i dziewczyne ;d7w3d 💔
-
iNso87 wrote:Z Laura nie pamiętam. Wiem tylko, że zygalam jak kot..
A z Lena miałam bolesne piersi i sutki już na samym początku. Cycki miałam jak z kamienia.. No i mdłości i wymioty w 6tygodniu się zaczęły.
Ja w ciazy z Filipem mialam tak wrazliwe piersi ze dotykac sie nie dalo. M9ze dlatego teraz tak patrze na to. Wiekszosc kobiet wlasnie zauwaza roznice wnpiersiach. Ja jedynie taka ze nic sie z nimi noe dzieje tak jak zwykle. Wczesniej kulo mnie w piersiavh, jakby ktos mi szpile wbikal ale to byl 20dc dopiero03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Witam się i ja
Animka miałam identyczne wątpliwości dlatego u nas było tak, że co ma być to będzie, bo ja chciałam kolejne dziecko Ale nie i miałam tak na 100% się zdecydować. Dopiero jak u męża siostry sie pojawilo maleństwo, wzięłam na ręce i się zakochałam.
Ola ja tak jak Inso, nie miałam żadnych objawów ani na ciążę ani na @. Objawy ciąży przyszły wraz ze skończonym 6 tyg. Wczoraj to miałam już dość. Mam dziwne napady głodu jakbym z tydzień nie jadła A jak patrzę na jedzenie to mnie mdli. No i jak jestem glodna to mnie nie mdli A jak zjem, a muszę, bo głód okropny to mnie mdli i tak wkoło.
Wczoraj Lena była z babcią na działce to jak poszłam po nią to nazbieralam warzywne i ugotowałam sobie na wieczór ryzanke. Zjadłam cały garczek i mnie nie zemdlilo. Pierwszy raz od dwóch tyg tak miałam.
Dziewczyny, które mają więcej niż 1 dziecko..wam też przy kolejnej ciąży tak szybko pojawiał się brzuch? Dodatkowo czuje się taka nabrzmiala
-
Aneczka ja chodzę cały czas na wciągniętym bo tak jakoś się nauczyłam i żeby nie to, to wyglądałbym conajmniej na 5msc... A to przecież początek ciazy.. Kurde:/
A z Lena miałam widoczny jakoś koło 4msc ciazy także szybko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 10:15