Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
kava dzięki za wsparcie
dobrze wiedzieć, że nie tylko ja jestem zazwyczaj sama ze wszystkim. jak ja ide do lekarza to też muszę kombinować, bo przecież nawet jak zapisze się na 17.40 to on i tak wraca później, choć niby od 8 do 16 powinien pracowac. ta jego praca wkurza mnie najbardziej, bo mam świadomość, że przez jego prace ja nie bedą mogła podjąć takiej jaką bede chciała.
7w3d 💔 -
Kur## nie ma jak to pomalowac włosy, potem stanąć w wannie żeby zmyć farbe i się wykąpać i poczuć zimna wodę... Żadnej kuzwa informacji, że ciepłej wody nie będzie! Coś mnie zaraz strzeli. Admin ma szczęście, że nie odbiera telefonu;/
Justyna z pracą to jest tak jak u mojego. W drugiej pracy ma przykładowo 2h wspiane w pn ale siedzi dłużej.. I jak dzwonie mówie gdzie jest?! Czemu jeszcze nie w domu to zawsze ta sama śpiewa, że jeszcze coś tam musi.. Jakie musi? Ma od do godziny i tylko za nie jemu płacą... Masakra.. -
właśnie mnie mój tak wnerwił że z siebie wychodzę. A on ostatnio często tak ma. jest jakiś nerwowy i wprowadza straszną atmosferę.
ostatnio zaczyna kur..mi sypać przy dzieciach bo np. długo czeka na infolinii w banku albo jak nie może czegoś znaleźć.
Dosyć mam tego.
Powiedziałam mu przed chwilą że jak ma codziennie taki humor to niech lepiej do domu nie wraca.
już wolę być sama niż się wkurzać na jaśnie Pana -
Kava to mój znów jak z pracy dzwonią to oaza spokoju a jak mówie, że drzwi trzeba wyregulować to od razu "k...nie da się, taka mądra jesteś to powiedz jak to zrobić" potem ochłonie i okazuje się, że sie da, ale musze się nasłuchać. nie zawsze tak, ale ostatnio. i już mam dość. dziś mu wszystko wygarnęłam.7w3d 💔
-
Hello.
Inso - kobieta w ciąży. Masz już takie objawy ciążowe że śmieje się jak piszesz posty. Hormony buzują hehe
My wróciliśmy z Kołobrzegu w niedzielę. Szymek był aniołkiem, ale już, mu przeszło...on uwielbia hotele, baseny itp. w południe szliśmy na miasto a że to jego pora spania to wsadziliśmy go do wózka a on spał z 1.5h! Potem się bawił na placu zabaw przy hotelu i zagadywał do dzieci.
Byliśmy że znajomymi co mają 2 miesięczna córkę. Szymek ja głaskał, gadał o dawał smoczka. Bardzo mu się podobała. Oby tak zostało
Zepsuł mi się telefon, nie mogę dzwonić SMS wysłać ale coś właśnie się włączyło i działa. jeszcze detektor tętna mi szwankuje...
Od środy czuje już ruchy regularnie. Jak się skupie to czuje. Jutro idę zrobić TSH, morfologię i mocz chyba. Za tydzień idę do ginaiNso87 lubi tę wiadomość
-
Natalka ja to ja.. Ale Justyna to ma fazy hormonalne:d aż się boję pomyśleć co ja w tym tygodniu ciąży będę robić ze swoim Malzem:d
W tamtej ciąże znosiłam Go jakoś haha:p nawet był dość uroczy jako Malz ale w tej to jakis mój Wróg nr 1.... Normalnie czasem mam chęć tak jak Kava powiedzieć przez telefon żeby nie wracal do domu. :pnatalka0887 lubi tę wiadomość
-
halo halo mi to już wolno mieć hormony
jutro zaczynam 36 tydzień ! szok!
chłop się chyba ogarnia, może coś dotarło, wrócił, wsadził dzieci do auta i pojechał do castoramy po jakiś regał do garażu żeby tam uporząkować swoje manatkichoć tyle na początek
choć nie ma co chwalić dnia przed zachodem
natalka super że już ruchy czujesz, to mnie zawsze uspokaja, bo te pierwsze tygodnie gdy nic nie czuć to taka wieczna niepewność, a jak już są ruchy to tak spokojniej jednakiNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Hahahaha to kiedy następna solidarna zjeba..?? :d u mnie w sumie jakas lekka jest prawie codziennie.. :d
Ale żeby nie było.. Mój Malz zrobił właśnie nam Hot dogi:d powiedziałam, że ma wkroic mi krążki uwaga! Cebuli :d Jak jadłam było pyszne.. A teraz zione ogniem i zoladek ma jakąś rewolucje:/ za ostro go potraktowałam cebula:p -
to ja całe szczęście na Męża nie mogę narzekać, sam wstawi pranie, rozwiesi, wykąpie ze mną dzieciaki, do Bartka w nocy wstaje on, do Maćka ja... dlatego nie boję się mieć już 3 dziecka, bo on robi wszystko w domu. ja jedynie ciąży się obawiam💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Hej dziewczyny, wróciłam tu. Od paru dni nie mogłam się zalogować na telefonie ale jak dzis sie pojawił temat o mszach to zawzielam się i udalo sie
Mój mąż bardzo podobny do waszych, Kava- myslalam ze o moim czytam. Ma jakieś stałe obowiązki np wynosz3nie śmieci, większe zakupy, włączanie zmywarki wieczorem czy tam opieka nad starszym, ale ni3 raz musze mu i o tym przypominać to wtedy sie oburza na mnie. A teraz przez ten mundial to już w ogole siedzi przed tv ciagle, choć twierdzi że tylko zerka.
Mysle, ze większość facetów jest do siebie bardzo podobnych tylko kobiety mają różny poziom cierpliwości.Kava lubi tę wiadomość
-
Ja ogólnie dziś miałam nerwy na wierzchu, bo Lena dała mi dziś popalić na placu. Taki z niej samolub, że masakra.
Natalka piszesz, że Szymek taki zainteresowany dzieckiem A moja to by pobiła z zazdrości. Ja nie wiem co to u nas będzie w lutym.
Mąż ostatecznie poszedł z Lena na hulajnoga, wrócił i mówi, że rozumie, że mogę mieć gorszy dzień. Lena też przebiegła, przytuliła się i mówi- kocham mamęI mi złości minęły
-
Justyna i powiem ci że od 21 to co chwilę czuje jak mnie puka od środka. Jakaś godzina aktywności chyba.
Kurde zepsuł mi się jednak ten telefon. Niby widać że zasięg jest a nie może połączyć. Rozłącza połączenia, albo w ogóle nie ma sieci. Kupiłam go w lutym! Jutro koleżanka ma zobaczyć w pracy w kalendarzu czy nie ma tam faktury. Ale jak kupiłam na allegro mam datę zakupu to mi chyba duplikat wystawia, albo przyjmą reklamacje bez faktury. Jak myślicie?