Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie dzis w pochmurny dzień
Miałam dzis taki koszmar..snilo mi sie,ze ujrzalam II kreski na teście a potem zaczęłam krwawić i dostałam @i tak pisałam na marcowych na forum,ze niestety się zegnam bo jednak nie wyszlo.. Masakra.
Czekamy aż Lena wstanie i jedziemy do sklepu. Musze zajść do apteki po Femibion 1,bo wczoraj skończył mi się zwykly kwas foliowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2018, 11:37
-
Kasia obym i ja po 3cc szybko doszła do siebie. U mnie druga cc była też okej bo pierwsza to masakra.. To może im więcej cc tym szybciej faktycznie człowiek dochodzi do siebie:p a na której ścianie miałaś ciąże? Na przednich, tylnich? Ma to jakieś znaczenie tak jak wcześniej pisałam o tym, jak myślisz? Że na przedniej 3ciaza to jednak ryzyko jakieś większe bo macica była cięta?
-
Ja juz po weselu. Wlasnie polozylam sie do lozka po poprawinach. Nie wiem kiedy odespie to wesele. Wczoraj poszlam spac po 3 a rano syn nie mial litosci dla matki
Dzieci spisaly sie na medal. Zuzia byla u tesciow, zadowolona, ponoc bardzo grzeczna. Do Kubusia przyjechalam wieczorem, dostal cyca i zaraz zasnal. Spal pieknie caly czas. Dzis Zuzia byla z nami. Caly czas tanczyla, biegala z balonami i popijala tymbarka prosto z butelki - to byla najwieksza atrakcja. Poszli spac a my jeszcze chwile wrocilismy na poprawiny. Dobrze, ze jutro juz normalny dzien bo zmeczona jestem, a w domu sajgon, taki balagan.
iNso87 lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:No to cholera modlę się, żeby lepiej mieć na tylnej..
Sabinaaa super, że udala się impreza:d poszaleliscie z Malzem chociaż :d
Ja na początku trzeciej ciąży mialam na przedniej ścianie i jakoś przewedrowalo na tylną.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Sabina - super ze sie wybawiliscie
My w tym miesiacu mamy tez wesele, ciesze sie bardzo, bo to wesele znajomych i jest bardzo duzo naszych wspolnych znajomych zaproszonych wiec sie wybawimy. Jak dostane @ to przynajmniej bede po okresie i sie wybawie dobrze
No a w pazdzierniku kolejne. I to tak na tyle imprez wiekszych w tym roku. I dobrze03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Justyna bardzo dobrze sie czulam, bo sukienka luzna, nic nie opinajaca, a takie lubie najbardziej. Pozniej zalozylam mala czarna.
Ola wybawilismy sie, fajnie bylo bo tez bylo duzo znajomych a to podstawa udanego wesela. Tylko jestem taaaaaaka zmeczona, ze dzis to bym spala caly dzien. Dobrze, ze maz ma urlop dzis.
-
Kasia co Ty mowisz? to tak moze sie zdarzyc> czy myslisz,ze to gin zle spojrzal najpierw?
Kur## bo nie powiem inaczej:/ Siostrunia Malza jedzie razem jednak na wakacje z nami....masakra no! Znalazla ten wolny domek obok..ze tez nikt nie chcial wczesniej zarezerwowac!Moj Malz to wszal wpadl normalnie
hahaha Ja powiedzialam dla Malza,ze najwyzej sie poklocimy i kazdy w swoja strone i potem jak zjedziemy do domu to niech Tesciowa cmoknie sie gdzies i nie bedziemy tam przyjezdzac..tyle.
Justyna Ty rodzisz juz niedlugo a ja z rana dostalam smsa,ze Malutka urodzila sie dzis w nocy u Mojego Malza brata ciotecznego.Pod koniec msc w odwietki sie szykujemy.
-
My mamy wesele pod koniec lipca,niedawno sie dowiedzielismy ale nie idziemy. Juz odmowilam. Nikogo tam bysmy nie znalali,jak juz to moi rodzice tylko by poszli i rodzona siostra. Wychodzi za maz mojego Chrzestnego corka,a ten chrzestny moj nawet nie jest moja rodzina takze sami obcy. Wogole sie dziwie,ze zaprosili.
-
Ja leze i wegetuje, brzuch mnie pobolewa, tak mnie cos szczypie w brzuchu, serio, mega dziwne uczucie. Moze zlego okreslenia uzylam
Z racji mojego gorszego samopoczucia Filip ma przyzwolenie na pociagi na youtubehehehe
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Chodziłam do dwóch ginow i obaj mówili to samo. Też tego nie kumam.
My też mamy wesele.
Teraz w sobotę jedziemy nad morze wracamy w piątek a w sobotę wesele. Nie wiem jak dzieci dadzą radę.
Mam nadzieję, ze do nasz wyjazd pogoda się poprawi.
Na razie piorę rzeczy po Mazurach. Kiepsko schnie. A jeszcze przecież muszę poprasować.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Justyna doczytalam,ze i 3 sierpniowka u Was sie rozpakowala..
Kasia to będę miała nadzieje jak mi powiedzą,ze na przedniej,ze moze na druga przeskoczy w takim razie.
U mnie obiad zaraz. Ostatnio na apetyt nie narzekam:/ wszystko bym jadla a juz w szczególności oczami. Wczoraj rano tak mi się zachciało kanapek z wedlina i majonezem..ze potem zdychalam pól dnia od tlustego majonezu:/