Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • natalka0887 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola nie ma innej rady. Nie zakładaj pieluchy niech sika. Mój sikał w majty po 5 razy ale w dwa tyg opanowaliśmy sytuację. Teraz znowu nie woła. Muszę pilnować bo się bawi i nie chce siku a widzę że się trzyma za siusiaka

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie dzis w pochmurny dzień:/
    Miałam dzis taki koszmar..snilo mi sie,ze ujrzalam II kreski na teście a potem zaczęłam krwawić i dostałam @:/ i tak pisałam na marcowych na forum,ze niestety się zegnam bo jednak nie wyszlo.. Masakra.

Czekamy aż Lena wstanie i jedziemy do sklepu. Musze zajść do apteki po Femibion 1,bo wczoraj skończył mi się zwykly kwas foliowy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2018, 11:37

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia obym i ja po 3cc szybko doszła do siebie. U mnie druga cc była też okej bo pierwsza to masakra.. To może im więcej cc tym szybciej faktycznie człowiek dochodzi do siebie:p a na której ścianie miałaś ciąże? Na przednich, tylnich? Ma to jakieś znaczenie tak jak wcześniej pisałam o tym, jak myślisz? Że na przedniej 3ciaza to jednak ryzyko jakieś większe bo macica była cięta?

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • sabinaaa Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po weselu. Wlasnie polozylam sie do lozka po poprawinach. Nie wiem kiedy odespie to wesele. Wczoraj poszlam spac po 3 a rano syn nie mial litosci dla matki ;) Dzieci spisaly sie na medal. Zuzia byla u tesciow, zadowolona, ponoc bardzo grzeczna. Do Kubusia przyjechalam wieczorem, dostal cyca i zaraz zasnal. Spal pieknie caly czas. Dzis Zuzia byla z nami. Caly czas tanczyla, biegala z balonami i popijala tymbarka prosto z butelki - to byla najwieksza atrakcja. Poszli spac a my jeszcze chwile wrocilismy na poprawiny. Dobrze, ze jutro juz normalny dzien bo zmeczona jestem, a w domu sajgon, taki balagan.

iNso87 lubi tę wiadomość

l22ndf9h3vpfkhhu.png
    mhsvj44j4uxq5cod.png
  • kasiakasia11 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 02:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tak jak piszesz iNso. Lepiej na tylnej ścianie.

syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
    córka 10.12.15
    syn 28.08.17

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiakasia11 wrote:
    Jest tak jak piszesz iNso. Lepiej na tylnej ścianie.
    No to cholera modlę się, żeby lepiej mieć na tylnej..

Sabinaaa super, że udala się impreza:d poszaleliscie z Malzem chociaż :d

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina super że się wybawiliscie :-) i jak się czułaś w sukience?

7w3d 💔
  • kasiakasia11 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    No to cholera modlę się, żeby lepiej mieć na tylnej..

Sabinaaa super, że udala się impreza:d poszaleliscie z Malzem chociaż :d

Ja na początku trzeciej ciąży mialam na przedniej ścianie i jakoś przewedrowalo na tylną.

córka 10.12.15
    syn 28.08.17

• Ola_445 Ekspertka

Wysłany: 2 lipca 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina - super ze sie wybawiliscie ;) My w tym miesiacu mamy tez wesele, ciesze sie bardzo, bo to wesele znajomych i jest bardzo duzo naszych wspolnych znajomych zaproszonych wiec sie wybawimy. Jak dostane @ to przynajmniej bede po okresie i sie wybawie dobrze :D
    No a w pazdzierniku kolejne. I to tak na tyle imprez wiekszych w tym roku. I dobrze :D

03.2014 r Aniołek
    Syn 2015 ♡
    Ponad 2 lata starań
  • sabinaaa Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna bardzo dobrze sie czulam, bo sukienka luzna, nic nie opinajaca, a takie lubie najbardziej. Pozniej zalozylam mala czarna.

Ola wybawilismy sie, fajnie bylo bo tez bylo duzo znajomych a to podstawa udanego wesela. Tylko jestem taaaaaaka zmeczona, ze dzis to bym spala caly dzien. Dobrze, ze maz ma urlop dzis.

l22ndf9h3vpfkhhu.png
    mhsvj44j4uxq5cod.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia co Ty mowisz? to tak moze sie zdarzyc> czy myslisz,ze to gin zle spojrzal najpierw?

Kur## bo nie powiem inaczej:/ Siostrunia Malza jedzie razem jednak na wakacje z nami....masakra no! Znalazla ten wolny domek obok..ze tez nikt nie chcial wczesniej zarezerwowac!:/ Moj Malz to wszal wpadl normalnie :D hahaha Ja powiedzialam dla Malza,ze najwyzej sie poklocimy i kazdy w swoja strone i potem jak zjedziemy do domu to niech Tesciowa cmoknie sie gdzies i nie bedziemy tam przyjezdzac..tyle.

Justyna Ty rodzisz juz niedlugo a ja z rana dostalam smsa,ze Malutka urodzila sie dzis w nocy u Mojego Malza brata ciotecznego. :) Pod koniec msc w odwietki sie szykujemy. ;)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy wesele pod koniec lipca,niedawno sie dowiedzielismy ale nie idziemy. Juz odmowilam. Nikogo tam bysmy nie znalali,jak juz to moi rodzice tylko by poszli i rodzona siostra. Wychodzi za maz mojego Chrzestnego corka,a ten chrzestny moj nawet nie jest moja rodzina takze sami obcy. Wogole sie dziwie,ze zaprosili.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko pogoda dobija...

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Ola_445 Ekspertka

Wysłany: 2 lipca 2018, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jest straszna :<

03.2014 r Aniołek
    Syn 2015 ♡
    Ponad 2 lata starań
  • Ola_445 Ekspertka

Wysłany: 2 lipca 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja leze i wegetuje, brzuch mnie pobolewa, tak mnie cos szczypie w brzuchu, serio, mega dziwne uczucie. Moze zlego okreslenia uzylam :D
    Z racji mojego gorszego samopoczucia Filip ma przyzwolenie na pociagi na youtube ;D hehehe

03.2014 r Aniołek
    Syn 2015 ♡
    Ponad 2 lata starań
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola u mnie Lena ma przyzwolenie na co chce na tablecie na YT jak ja na forum chce znalezc chwile :P hahaha narazie spi od godziny i mam nadzieje,ze wstanie za 2h:P

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • sabinaaa Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez pogoda straszna. Wieje tak, ze na spacer nawet ciezko wyjsc. A wczoraj to w ogole pogoda jak w pazdzierniku. Od jutra niby cieplej. Oby... U nas teraz Masza i kasza na yt i idziemy na drzemke ;) Sama bym spac poszla, bo chodze jak nacpana :D

l22ndf9h3vpfkhhu.png
    mhsvj44j4uxq5cod.png
  • kasiakasia11 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodziłam do dwóch ginow i obaj mówili to samo. Też tego nie kumam.

My też mamy wesele.
    Teraz w sobotę jedziemy nad morze wracamy w piątek a w sobotę wesele. Nie wiem jak dzieci dadzą radę.

Mam nadzieję, ze do nasz wyjazd pogoda się poprawi.

Na razie piorę rzeczy po Mazurach. Kiepsko schnie. A jeszcze przecież muszę poprasować.

córka 10.12.15
    syn 28.08.17

• animka899 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas pogoda styraszna pod względem zimna, bo słonko nawet świeci ale ok.15 stopni. Ale mojemu dziecku to nie przeszkadza i 3/4 dnia spędza na dworze;)

201512131765.png

201909081765.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna doczytalam,ze i 3 sierpniowka u Was sie rozpakowala..:|

Kasia to będę miała nadzieje jak mi powiedzą,ze na przedniej,ze moze na druga przeskoczy w takim razie.

U mnie obiad zaraz. Ostatnio na apetyt nie narzekam:/ wszystko bym jadla a juz w szczególności oczami. Wczoraj rano tak mi się zachciało kanapek z wedlina i majonezem..ze potem zdychalam pól dnia od tlustego majonezu:/

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
‹‹ 3167 3168 3169 3170 3171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ