Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
sabinaaa wrote:Justyna tez mysle, ze ta w kwiatki. Kupilam ja ostatnio wlasnie z mysla o weselu. Ta druga mam od szwagierki, tak mi zachwalala tesciowa i moja mama, ze zglupialam. Takze zostaja kwiatki7w3d 💔
-
Sabinaaa zdecydowanie 1! Pięknie wyglądasz w niej;d
Dobrze,ze ja nie czekałam do wizyty 19.09 na odbiór cytologii.pojechalam wczesniej i sobie ksero zrobiłam wyniku:) mam chociaż pewność,ze póki co jest ok.
Ola rozumiem. Ja nie pomyślałam,ze są tam Dziadkowie. Ale mimo wszystko to męczące pewnie bedzie. Ale skoro nie masz normalnych lekarzy na miejscu no to się nie dziwie.
sabinaaa lubi tę wiadomość
-
Justyna tak dziś wypiłam filiżankę najsłabszej i jest ok. Do tego jeszcze mleko żeby rozcienczyc to juz wogole.. A głową ptfu ptfu nie boli mimo, że caaaaaly dzień dziś w domu siedzę, bo pogoda masakra a wiatr to zabija.. ;/ jutro pogoda jeszcze gorsza i ma dojść deszcz.. Makarba! Czuję się jak pod koniec września lub na początku października.
-
Pogoda dzisiaj słaba u nas. Mam nadzieje że jutro będzie ladniej. Filip wczoraj podebrał orzeszka u znajomych. Dzisiaj byl już wysypany. Po jednym orzeszku malutkim. Strasznie to wygladalo, ostatnio mial typowa wysypke uczuleniowa ktora dosc dlugo mu sie utrzymywala. A dzisiaj to jakby mnóstwo bąbli w jednym miejscu na brzuszku. Po syropku i masci zaczelo schodzic cale szczescie. Martwilam sie ze dlugo bedzoe sie utrzymywalo, a jego na dodatek swędzialo to ale juz nie zwraca uwagi i zanika powoli.03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Oj Dziewczyny jaki ja mam dziś zmule y dzien..A jutro szykuje się podobny. Malz wczoraj na nockę do drugiej pracy poszedł, bo mają tam inwentaryzacje. To spał pół dnia dzisiaj. Wstal, posiedziala trochę i znowu na 18 na nockę tam.. Ja z nudów to na Marcowkach zdążyłam stronę setny raz przerobić i udoskonalic:p
Rozmawiałam z Malzem o planach na przyszłość to jednak za dwa lata jak splacimy kredyt, kupujemy działkę i pomalu chatę będziemy stawiać. Pewnie kolejny kredyt ale nieduży bo na działkę tylko. Oszczędności nasze pewnie pójdą na spłacenia tego aktualnego także ten :p No i za jakiś czas remont robię pokoiku jednak. Tzn przemaluje na miete i kupie białe mebelki. Bo jednak poki ten dom to tu jeszcze pomieszkamy jakiś dłuższy czas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 18:59
-
Inso to naciesz się tym okresem bez objawów i życzę Ci aby się nie pojawiły.
Mnie wczoraj mdłości mniej męczył, dziś do południa też.. I zdążyłam tylko pochwalić się tym mężowi tak wróciłyDo tego chodzę taaaaaka zmęczona. Może to i tą pogoda dodatkowo na to wpływa. Normalnie nic mi się nie chce. Najchętniej cały dzień przelezalabym w łóżku, co ja z takich osób nie jestem. Oby jak najszybciej to minęło.
Sabina ja już tydzień się zbieram za ten placek i chyba zaraz ruszę w końcu dupkę i upiekę.
Dziś pojechaliśmy na zakupy, chciałam kupić sobie jakieś sukienki, spodnie na gumce nad to morze Ale niestety..tylko się zdolowalam swoją wagąOd marca zaczynam mocno ćwiczyć.
-
Ja mojemu Filipowi nigdy nie dawalam orzechow, wszystko zaczelo sie od jednego gryza batonika ktory mial w skladzie orzech. Myslalam na poczatku ze od czekolady ale pozniej powtorzyl sie incydent z lodem o smaku orzechowym (bez rzadnych kawalkow orzechow) i wysypka. Takze gosciu nie dostaje nic z orzechami
ale nie cierpi bo nie jadl zadnych orzeszkow itp.
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Aneczka też wolałabym, żeby ich nie było. A jak juz to takie dość w miarę, zeby właśnie nie uprzykrzyly mi życia. Bo lato z mdłościami to nie brzmi dobrze.. A we wrześniu jakoś będzie u mnie 11tydzien także może już będzie wtedy po wszystkim;)
Ja ostatnio pomyslalam sobie, że wszystkie imprezy typu Święta, Urodziny, Imieniny to u nas w porze jesienno/zimowej i wtedy brzuch mi będzie steraczal.. I szkoda mi będzie sukienki swoje rozciągac na brzuchu:p hahaha i nie wiem co wtedy założę... Chyba worek:p -
Ola_445 wrote:Ja mojemu Filipowi nigdy nie dawalam orzechow, wszystko zaczelo sie od jednego gryza batonika ktory mial w skladzie orzech. Myslalam na poczatku ze od czekolady ale pozniej powtorzyl sie incydent z lodem o smaku orzechowym (bez rzadnych kawalkow orzechow) i wysypka. Takze gosciu nie dostaje nic z orzechami
ale nie cierpi bo nie jadl zadnych orzeszkow itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 20:04
-
Ola współczuję że tak silnie mały reaguje na orzechy a to prawie teraz we wszystkim w jakiejś minimalnej ilości i często w słodkościach więc musisz pilnować. Dobrze, że już lepiej i schodzi.
Inso duży krok taka decyzja o domugratuluję.
Aneczka współczuję mdłościna pocieszenie powiem co już wiesz - minie
Inso u nas też dziś taka pogoda mega wietrzna i deszczowa. I jutro chyba podobnie a ostatnie dwa dni było duszno i ponad 30 więc mega zmianaczłowiek się wykończy jak tak będzie się zmieniać z dnia na dzień o 15 st.
7w3d 💔 -
My ostatni dzień na Mazurach. Było 1,5 dnia cieplo. Reszta zimno.
iNso ja mialam 3cc. Po ostatnim najszybciej doszłam do siebie.
Sabina też uważam, że sukienka w kwiatki. Ta druga sama w sobie może i ładna, ale ty w niej porażka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 22:07
iNso87 lubi tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
A tak w ogóle to witam się już w LIPCU!! Jak ten czas leci szybko. Jestem przerazona bo Filip jeszcze nie opanował nocnika. Nawet w polowie nie jest. Nie dosc ze musi zalatwiac sie na nocnik to jeszcze musi wolac. Dla nas to jest level HARD. Ostatnio nic spbie z tego nie robi. Potrafil mi tak na zlosc zrobic ze w ciagu 2h zlał 3 pary spodni. A za kazdym razem tlumaczylam ze nocnij, zeby chociaz powiedział.
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań