Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna14 wrote:Kisielk to dobry pomysł, ja Poli dawałam najpierw do picia cole pół na pół z wodą i po lyczku.
Współczuję, biedna małaoby dziś już lepiej było. A lekarz coś przepisał?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 09:19
-
Inso - piękny przyrost
Natalka - życze milego pobytu i odpoczynku
A ja misze chyba na dluzszy czas odstawic mieso. Takia detox dobrze mi zrobi. Jakos nie mam ochoty hesc miesa, na kurczaka juz nie moge patrzeć. Kiedys dlugo nie jadlam miesa to powiem Wam ze czulam sie chyba o wiele lepiejiNso87 lubi tę wiadomość
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Inso A my jedziemy za tydzień
Zawsze mamy takiego pecha.
Ja jeszcze tydzień temu nie czułam się jak w ciąży A teraz bym wiele dała, żeby już ten trymestr minął. Albo chociaż, żeby te mdłości minęły. Nie wymiotuje Ale od rana do nocy jest mi niedobrze. Jem, bo muszę. Do tego zmęczenie w dzień i bezcenne noce..
Ja jutro jadę na wizytę na 8.30.iNso87 lubi tę wiadomość
-
Inso, dobra ta gesslerowa. Przyjechała we wtorek a w środę już kolacja...
Chętnie to obejrzę
Ogólnie właściciel jest zdesperowany bo utopił tam oszczędności życia i kredyt jeszcze wziął. Rodzina mu się przez to sypie a ma małe dzieci
Ja długo w gastronomii pracowałam i do końca życia będę powtarzać że to bardzo ciężki kawałek chleba. No ale ludziom się wydaje że to łatwy pieniądz i się porywają z motyką na słońce...
Inso - beta piękna! -
Aneczka, miałam to samo teraz na początku
Taki ucisk w żołądku cały dzień .
Teraz znowu mam twardszy brzuch od pępka w górę. Macica jest ok ale flaki mi się chyba ubijają i podnoszą do góry i dlatego ten brzuch taki. I w ogóle spłycił.mi się już pepek! Ja zawsze miałam głęboki, na koniec ciąży miałam równo z brzuchem, potem opadł ale już nie jak wcześniej. A teraz już nawet mąż zauważył że mi się wypchał.
W Kołobrzegu słuchajcie pogoda super o 19 poszliśmy na plac zabaw, na krótki rękaw bo tak ciepło, a że plac zabaw, duzy statek że zjeżdżalniami stoi na.piasku to Szymek latał na boso. Nawet zapoznał jakieś starsze dzieci i z nimi zjeżdżał. Przeszczęśliwy jest!
-
Aneczka mnie na początku odrzuciło też od jedzenia, na mięso patrzeć nie mogłam i słodkie. Po 12 tyg było lepiej, także współczuję, ale to dobry znak, znaczy hormony ciążowe na odpowiednim poziomie
no i może na chłopca
Inso jak tam Lenka dziś w nocy?7w3d 💔 -
Aneczka ale w innym miejscu może będzie inna pogoda:) U nas dziś ładnie się zapowiada i dość gorąco ale już następne 4dni od jutra zimno i mokro..
Kava co Ty mówisz? :d to jak ona w programie 4dni pokaże? Haha bo to chyba 4 zawsze jak pamiętam? No okaże się po wakacjach;) jak pierwsza zauważysz kiedy będzie w tv to dawaj znac:d
Natalka super, że dobrze się bawicie. No i, że Szymek nie rozrabia:d
Kasia a jak u Was wojaże???
Justyna już od wczoraj rana wszystko ok i w nocy i póki co teraz tez:) także męczyła się tylko wtedy od 18 no i w nocy. Mam nadzieję, że już po wszystkim. A i kupa wczoraj była, mała bo mało jadla, ale dość normalna. Nie luźna. -
Ja się czuje identycznie jak w ciąży z Lena. Też mnie tak muliło i na mięso nie mogłam patrzeć.
Ja dziś byłam na ekspresowej wizycie na NFZ. Nie wiem czy to z powodu braku światła czy tam tak jest..W ciągu 15 min zostalo przyjętych 6 osób. Ja w sumie byłam jedynie po skierowanie na badania. Ten sam lekarz A różnica mega między wizyta prywatną A państwowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 09:42