Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz sie zapisalam na wizyte do gina na 6.07..niestety ta u ktorej bylam,ma zajete terminy..i caly sierpien wolny..
to bedzie 5tydz1dz
Kava nie zgadniesz do kogo ide..do Soszkihahaha zobaczymy czy rzeczywiscie Ona taka popieprz####
najwyzej przejde do tej co wczesniej od wrzesnia bo mam wizyte dalej.
edit.
Kurde wiecie co wogole ciazowo sie nie czuje..dzis mam termin @. Nic mnie boli.nic a nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 10:53
-
Gratki Inso jeszcze raz ;* Co do progesteronu to nie znam sie na normach, chyba w porzadku?
Zrobilam jeszcze dzisiaj owulaka na wszelki wypadek. Nadal pozytywny ale testowa jest juz taka sama jak kontrolna i bardzo ciemne nie sa, wiec powoli jasnieje test. Do dobrze bo soe martwilam ze ciagle bedzie pozytywnyiNso87 lubi tę wiadomość
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Ovu wyznaczylo mi owulacje 14dc. Czyli dzien po pozytywnym tescie ktory umiescilam na wykresie. Nie wiem czy on byl rzeczywiscie pierwszym pozytywnym. Na pewno byl bardziej intensywny niz te wczesniejsze ale wydaje mi sie ze test z 11dc mogl byc pozytywny, tylko nie tak intensywny03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Ola_445 wrote:Gratki Inso jeszcze raz ;* Co do progesteronu to nie znam sie na normach, chyba w porzadku?
Zrobilam jeszcze dzisiaj owulaka na wszelki wypadek. Nadal pozytywny ale testowa jest juz taka sama jak kontrolna i bardzo ciemne nie sa, wiec powoli jasnieje test. Do dobrze bo soe martwilam ze ciagle bedzie pozytywnymam nadzieje,ze ladnie tez bedzie rosl.
-
Ola_445 wrote:Mnie zaczelo kłuć w lewym jajniku tak konkretnie, az mi promieniuje bol od tego jajnika przez pachwine po calej nodze.
Ja nie wiem, moze dopiero teraz doszło do owulacji?to mi słabo się robiło i myślałam, że nie dam rady ale jakoś poszło. Za to parę dni potem wiedzialam, ze jest implantacja, bo czułam w lewym jajniku małe uklucie takie dziwne na drugi dzień już dłuższe było te uklucie i koniec;) to wiedzialam, ze to musi być to.
-
Stwierdzam ze na pewno nie moglo dojsc dzisiaj do owulacji bo przeciez badam szyjke i dzisiaj jest zamknięta juz przeciez
Czyli na pewno juz po owulce. Wczoraj jeszcze byla otworzona. I teraz pytanie kiedy ja mam isc na tego proga -.- jak ja nie znam dokladnego dnia owulki03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Inso, beta piękna A prg wzorowy! Idealny po prostu.
A Soszka nie zrobiła na mnie na początku złego wrażenia. Wydawała się całkiem normalnym ginem. Tylko póżniej się okazało że nie umiała nawet poprawnie martwego płodu zmierzyć... Szok jak dla mnie bo to nie filozofia. Przecież już się nie ruszał więc łatwo to było uchwycić. Trzeba było tylko chcieć...iNso87 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Kava:))
Kava ja się o Niej naczytalam i nasluchalam no ale zobaczymy wlasnie jak to będzie. Mogłam iść też do tego Kolady, bo jednak prowadzi ciąże... Ktoś mnie w błąd wprowadził jak się o niego pytalam parę msc wstecz w rejestracji.. Ale on dopiero pod koniec lipca bo ma teraz w lipcu na początku urlop. Będzie co ma być. Aby mi co msc na badania dawała skierowanie a na usg to ja prywatnie i tak pomaszeruje pewnie w 12tyg i w tych następnych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 21:24
-
Ola kurde hmm.. A ile cykl Twój trwa? Odlicz od przewidywanej @ 7dni i w ten dzień idź. Mniej więcej będziesz wiedziała jaki próg. Biorąc pod uwagę, że średnia od owulki do @ to 14dni to odejmi 7 i juz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 21:23
-
Ola_445 wrote:Cykle mam 28 dniowe czasem 26 dniowe. To moze pojde za tydzien w poniedzialek. 22dc wtedy bedzie. I tak wtedy jade do miasta na kontrol i po wyniki rtg zatok. Wiec od razu to zalatwie. Na czczo?
-
Chyba powinnam bo to co sie dzieje z moim organizmem jest niemozliwe.
Do tej pory mialam sluz r9zciagliwy ale nie byl taki jak to piszą jak białko jajka. A teraz oprocz tych boli zalała mnie taka ilosc przezroczystego rozciagliwego sluzu ze juz calkiem zwatpilam w siebie, jezu chce juz zeby to wszystko mineło, ciagle cos innego sie pojawia, jakos to dziwne wszystko.03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań