Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy wasze dzieci chetnie mierza sobie temperature ? Mierzycie termometrem pod pachą czy elektrycznym na czole?
Mam wrazenie ze Filipa cos bierze, ale u niego jest masakra z mierzeniem, jakies sposoby?03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
No to mamy jakiegoś wirusa w domu.. Malz już czuję się lepiej ale Laura chodziła jak struta aż w końcu też objęła porcelanę.. Mi coś też zaswidrowalo w żołądku ale na szczęście przeszlo. Modlę się o Lene...
Ale już chyba Laurze też lepiej. Ulzylo widocznie Jej. Dalam Jej tabletkę to moze ból trochę ustal. -
justyna14 wrote:Inso wagi nie oszukam - 93 kg
a mam 175 więc dużo za dużo a startowałam z 81 kg. Także była nadwagą i jest.
justyna14 lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:Ha ha ha no ważę jak dobry słoń
jeszcze trochę i biorę się za siebie
-
Dzień dobry
u nas coraz lepiej, mi troche zaczyna odpuszczac choroba, mezowi tez, Filip troche marudny ale licze na to ze moze przejdzie to delikatniej.
Z mezem sie pogodzilismy, duzo rozmawialismy, stwierdził ze zle wtedy zrobił,no i ze tez go zle zrozumiałam bo byl zmeczony, chory bardzo i nie chcial sie przytulac poniewaz bal sie ze moglby nie sprostac mi (hahaha) wiec wolal sie nie kochac.
A najlepsze bylo to "Kochanie, jak chcesz sie kochac a widzisz ze ja nie mam ochoty to wystarczy ze powiesz misiu chodz mnie tylko bzyknij to od razu przyjde " Pewnie przerazala go wizja dlugiej nocy hahahahaha
Takze sprawy poukładane. Ja nadal nie wiem czy juz po owulce, przed, a chcialam zrobic proga -.-03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Dzięki za miłe słowa ale już czuję się jak słoń
Dziś dzieci dały nam popalić, najpierw Pola spać sama nie chciała i co przysnęła to płakała za mną to ja do nas wzięliśmy to znów chciała do siebie, na koniec siusiu o 3 w nocy, a o 5 Olek do nas przyszedł. Przygotowanie na 3 dziecko rozpoczęteeh a tak dobrze mi się spało. Ale pogoda nadal chłodna więc chyba wezmę dziś Pole w wózek i pójdziemy na spacer jakiś
Inso dziś lecisz na betę? Jak się czujecie dziś?7w3d 💔 -
My tez nie najlepsza noc mielismy, Filip wstał o 5 rano. Ale nic dziwnego jak wczoraj usnał przed 20. Dzisiaj istne ADHD, lata po domu jak szalony, tylko czekam na drzemke. Kawa nie pomaga. Wie ze "mamo mamo" nie pomaga to teraz na tapecie jest "Mamusiu mamusiu"03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Ola to może jakieś przesilenie skoro u mnie i u ciebie podobnie że spania dzieci. Pola teraz też jak nakręcona. Zaraz kończę śniadanie bo jak zawsze ja ostatnia po praniu zmywarce i wszystkich i idziemy na spacer póki nie pada. Od razu zakupy zrobię. Inso czekam na info o becie7w3d 💔
-
Hej!
Ja niedawno wrocilam. Od rana kociol w domu. Kwarantanna normalnie, Malz spal sam w sypialni,Laura sama w pokoju swoim i Lenki,a ja z Lena rzucilysmy sie do salonu. Rano Malz lepiej juz sie poczul,poszedl do pracy,za to Laura zle sie czula,miala 37,5C no i obejmowala dzis kibelek znowu. Na szczescie moj Tato rano zajechal jak Malz wyszedl na 8 do pracy,to poprosilam,zeby zostal z nimi w domu a ja sie wykrecilam zakupami itp,;p i polecialam szybko na proga i bete.Na moje szczescie zero kolejki... zrobilam zakupy i wrocilam do domu. Tata zabral do siebie Lenke,ja siedze u Laury w pokoiku na laptopie a ona obok spi na lozku. Mam wizyte dzis na 13:50 u pediatry ich w sprawie tej szczepionki,to zadzwonilam,zeby zamienili karty z Leny na Laure i tyle. poprostu przy okazji zapytam i w razie wu niech mi szczepionke ta Broncho dla Leny wypisze a Laure zbada.
Justyna dom napewno bedziesama tak mysle. Za dwa lata splacimy moze caly kredyt mieszkania,tak licze
no i wtedy chyba drugi kredyt na dzialke wezmiemy i bedziemy sie pomalu budowac. Taki jest plan mego Malza. Poprostu nie chce mieszkania naszego sprzedawac..