Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a mi się wydaję, że on może nie chce tego robić zadaniowo. ja wiem, że przy staraniach ciężko wyluzować, ale może mu źle się tak robi na zasadzie "dzisiaj owulka to czy masz ochotę, czy nie - trzeba". facet też nie maszyna, nie musi mieć ciągle ochoty...
trzymam kciuki, żeby ten raz wystarczył :*💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Ja dzis siknelam ostatni test:) juz więcej sikancow nie robię. Miałam jutro ale..kobieta zmienną jest:p juz nie mam wątpliwości co do ciąży.. ;d
FotoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 20:04
espoir, justyna14, Aneczka86, sabinaaa, natalka0887, MeGi1986 lubią tę wiadomość
-
Inso super krecha! Tez bym juz pogonila na ta bete
Mnie strasznie wkurzal ten okres kiedy staralismy sie o Zuzie, a trwalo to rok. Jak byla owulacja, to czy sie chce czy nie, to ma byc sex. Takie wymuszone to czasami bylo. A w sumie udalo sie jak maz wyjezdal o 4 rano do Warszawy i przed polnoca mu sie zachcialo. Jeszcze pamietam jak mu mowilam, zeby lepiej spac poszedl, a nie glupoty mu w glowie. Takze u nas taki spontan byl owocnyZ Kuba to juz raz dwa poszlo,a jakos nie mialam jeszcze wtedy takiego parcia strasznego na dziecko. Starania na zasadzie jak sie uda to ok, jak nie to nie.
iNso877 lubi tę wiadomość
-
Ogolnie zapalenie zatok, gardło zawalone, scisnięte, kilka dni goraczka a momentami spadek z 38 do 35 stopni. Nie wiem czy ten antybiotyk taki konieczny ale wole brac bo ciagle jak bylam chora leczylam sie na wlasna reke bo jakos czasu nie bylo na chirowanie, no i tak mi sie na tych zatokach odlozyli chyba, nie moge sie schylac juz z pol roku cisnie mnie glowa i oczy, teraz doszlo do tego ze nie moge skakac na trampolinie z Filipem bo tez boli. Mialam dzisiaj zdjecie zatok robione. Za jakis czas zobaczymy czy cos tam sie dzieje03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Mąż to akurat u lekarza nie był. Ale chyba powoli mu przechodzi tak mi sie wydaje.
Nie wiem co z tymi staraniami. Az mi sie odechcewa wszystkiego jak mysle o tym wszystkim, jeszcze teraz ten antybiotyk doszedl
Vardzo moze zaszkodzic?
Z tego co kojarze bo moze miec wplyw nawet na owulache?03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Ola_445 wrote:Mąż to akurat u lekarza nie był. Ale chyba powoli mu przechodzi tak mi sie wydaje.
Nie wiem co z tymi staraniami. Az mi sie odechcewa wszystkiego jak mysle o tym wszystkim, jeszcze teraz ten antybiotyk doszedl
Vardzo moze zaszkodzic?
Z tego co kojarze bo moze miec wplyw nawet na owulache?7w3d 💔 -
A to dobrze wiedzieć
On mimo wszystko lagodniej przechodzi to, ale wiadomo jak to z facetami jest.
Znowu mam pozytywny test owulacyjny. Czytalam gdzies ze jak wychodzi kilka razy to zeby wziac pod uwage pierwszy test. Jak myslicie?03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Ola juz sama zdurnialam o co kaman u Ciebie z tymi testami:| moze walnij je w cholerę i mierz jednak ta tempke??? Oczywiście mam nadzieje,ze się udalo Tobie i trzymam kciuki za ten cykl ale jak nie pyknie to zacznij jeszcze raz mierzyć to bedziesz mniej więcej widziała co się dzieje. Ja dzieki tempce mam czarno na białym caly cykl:)
-
Ola_445 wrote:No jak sie nie uda to nie wiem juz co robic. Chyba bede musiala mierzyc ta dziadowska temperature
Chyba bede budzic sie na mierzenie o 3 hahahatak bedzie najpewniej
-
Justyna jaki super brzuszek:d wogole jaka Ty szczupła jestes a pamiętam, że coś tu o zbędnych kg pisalas.. Wez:d
U mnie Malz od rana obejmował porcelanę.. Chyba się przejadl pieczonymi ziemniakami albo były za tłuste. Teraz Laura mi leży w łóżku i tez narzeka na zoladke:| masakra.. Mnie od tych opowieści samej stanęło coś w gardle i zaczęło mdlic..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 17:11