Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale ten pod spodem jest z dzisiaj i ta kreska pierwsza od lewej jest testowa i na zywo jest ciemniejsza nawet od kontrolnej.
No nic, to tyloo testy owulacyjne ktorym nie mozna wierzyc na 100%, a i tak bede teraz meczyc kilka dni meza wiec moze sie wstrzelimy03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Ola_445 wrote:Ale ten pod spodem jest z dzisiaj i ta kreska pierwsza od lewej jest testowa i na zywo jest ciemniejsza nawet od kontrolnej.
No nic, to tyloo testy owulacyjne ktorym nie mozna wierzyc na 100%, a i tak bede teraz meczyc kilka dni meza wiec moze sie wstrzelimyowocnego meczenia
7w3d 💔 -
justyna14 wrote:Kolejna sierpniowa dzidzia na świecie. Torbę już spakowałam
Ja dzis w dzień z nudów zrobiłam test owulacyjny, bo gdzieś widziałam wątek czy owulak pokazuje ciąże? Aż z ciekawości chciałam sprawdzić i w sumie kreski są dwie dość ciemne ale ta testowa ciut jasniejsza. -
A ja jakos nie wierze w te pozytywne testy w ciazy, w sensie ze to reguła. Jednemu wyjdzie innemu nie
Najlepsza i najpewniejsza jest beta
Ja nie wiem czy bede oglądac mecz, jakos nie rajcuje mnie piłka nożna.03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Ja siedzę i kibicuje w szaliczku:p
Czekam na przerwę i Lene klade spac;d
Aneczka wczoraj mnie zaatakowala Tesciowa o nr..nie podalam. Powiedziałam o innych adresach z neta. Niech sobie szukają.. Sklamalismy,ze zajęte tam;p Jak znajdzie to trudno. Nie dzwonimy i nie pytamy czy cos się udalo zarezerwować,bo nie będziemy przypominać hehe