Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja już po kawie. zaraz chyba pojadę z psem do weta bo widzę że kręgosłup ją boli od kilku dni i nie przechodzi. tylko wiadomo.. trzeba tam swoje dowiedzieć A wcale mi się nie chce. szczególnie że Adasia muszę że sobą zabrać.
Leon zawsze w nocy lub najpóźniej o 6:00 przychodzi do nas do łóżka i śpi często do 7:30.
że 2 razy w tyg muszę to budzić przed 8:00 żeby do żłobka na śniadanie zdążył -
Hej! Ja juz po pobraniu krwi,czekam na wyniki bety i proga. Zdążyłam zajechać do Siostry na herbatę i do Biedry na zakupy. Aktualnie byczymy sie z Lena standardowo na sofie w salonie;d no i u nas dzis Lena pobudka o 6. Czekam jeszcze do 11 i dziecko moje pewnie odplynie. A ja wtedy za filiżankę kawki sie wezmę:d
-
Ja wczoraj odebrałam wyniki i wszystko bardzo pięknie:)
Ale mam jakąś depreche... z piątku na sobotę wyjeżdżamy A mi się płakać chce, bo tak się fatalnie czuje. Całe dnie mnie muli i chodzę taka zmęczona. Nad morzem nie byliśmy od kiedy Lena się urodziła A teraz jak już jedziemy to ja taka kupa
Moja Lena też lubiąca pospać..nie wiem jak ja się przestawie po porodzie:)iNso87, justyna14 lubią tę wiadomość
-
Moja Zuzia to spioch od urodzenia. Spi do 9-10. Tez sie balam jak sie przestawie na poranne wstawanie jak mial sie Kubus urodzic. Na szczescie tez nie jest rannym ptaszkiem. Nie taki spioch jak Zuzia, ale do 8 spi, czasem dluzej. I o 20 juz idzie spac. Takze luzik pod tym wzgledem
Tylko nie wiem jak przestawie Zuzie jak do przedszkola pojdzie, no ale jeszcze ponad rok moze spac do 10
Inso piekna beta! Komu juz powiedzialas o ciazy?iNso87 lubi tę wiadomość
-
Inso-piękna beta!! ( tak pozytywnie zazdroszczę)
Oj moje dziecko do śpiochów to nie należy zdecydowanie, najpóżniej w weekend jak wstejmy to o 8, to jest cud! Ostatnio spała u dziadków i teściowa mówiła że spała do 8:45 to zrobiłam wielkie oczy;) Za to z zasypianiem ostatnio straszne kłopoty są1.5 h ostatnio ją usypiałam, płacze, wymyśla a jak chce wyjść z pokoju to zanosi się płaczem:/
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Sabinaaa nikomu nowemu
w dalszym ciagu wie tylko Malz i moja rodzona,jedyna
Siostra
Ah no i dzis powiedzialam po wynikach z radosci,ze taka fajna beta dla Leny
powiedzialam,ze Mama ma w brzuchu Dzidziusia to tylko sie ucieszyla i powtarzala u mamy dzidzius w brzusiu
Najwyzej Ona sie wygada
-
Ah no i przeczytalam artykul,ze beta hcg jest o 20% wieksza u dziecka plci zenskiej niz meskiej i porownujac bety jak z Lena chodzilam w ciazy to mialam na tym etapie prawie 4tys
takze szansa jest na chlopca hahah Sfiksuje za moment bo wszystkie znaki na niebie i ziemi mowia mi,ze to chlopiec bedzie
-
Inso u mnie wiedzieli rodzice i ci co mieszkają blisko. Jak pojechaliśmy do męża siostry i była tam jeszcze druga jego siostra siedzimy w pokoju a Szymek poszedł do kuchni i słyszę jak mówi "ciocia, mama ma dla mnie niespodziankę, taka dzidzię w brzuchu"
I tak właśnie się wszyscy dowiedzieli
-
Natalka a może zobacz czy jakiś paseczek pod biustem by Cię optycznie nie wyszczuplić, często takie drobne triki działają. Ładna choć dla mnie góra za.mocno zabudowana. Same ramiączka cllub nawet jedno by wystarczyło bez tej siateczki.
Dzieci planuja mnie dziś wykończyć ;-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 18:23
7w3d 💔 -
Ona ma taki jakby pasek z krzyżujących się kawałków plisowanego materiału pod biustem. Ogólnie dobrze się w niej czuje
Makijaż+włosy się zrobi i będzie ok mam nadzieję. Ja ogólnie wszystkie ciuchy mam pod szyję. Już tak się przyzwyczaiłam. Kiedyś nie miałam biustu to nosiłam dekolty, teraz jak mam to chowam. Jeszcze 6 lat temu mialam miskę A. Potem trochę przytyłam jakieś 6kg i poszło mi w cycki bo zrobiła się miska C/D. Po ciąży mam D
Justyna moje dziecię od wczoraj te jakieś niewyzyte. Mówię po 100 razy,nie słucha, lata krzyczy. Dziś na działce sam zjadł pół arbua, borówki, a na koniec ścigał się że swoim kuzynem wokół działki, zrobili ze 20 rundek. Szymek na rowerze, kamil na hulajnodze albo biegiem leciał. Obaj cali spoceni, ale siłę dalej mieli
..
-
Hej Witam się z rana! :d
Dalej nie czuje się w ciazy.. :p może jutro po wizycie to się zmieni;)
Natalka sukienka super. Sama byłam parę lat temu w maxi sukience na weselu. Mam morelowa z jakimiś kamieniami, blyskotkami. Jakaś moda wtedy na nie chyba weszla. Ogólnie mieliśmy iść na kolejne wesele jak z Lena w ciazy byłam w październiku.. Ale nie poszliśmy bo byl msc do porodu a ja w niej wtedy jak słonica wyglądałam. Bo byłam dość spora gabarytowo..