Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola nie kusi Cię, żeby jednak zrobić test? Trzymam mocno kciuki, żeby to jednak były objawy ciąży
Ja dziś miałam dość intensywny dzień.. Wow jestem w szoku skąd wzięłam na to moc
Zrobiłam też listę co spakować na wyjazd ( zawsze sobie wcześniej tak robię, żeby nic nie zapomnieć). I jakoś dziś mniej mnie mdli, że z tej okazji właśnie zjadłam miskę zupy i dwie kanapki - w końcu mi coś smakuje
Jutro podjadę z Lena na ostatnie zakupu, pakuje nas, potem szybko na rzeski i o północy ruszamy. Mamy 9h drogi.. oby Lena wytrwala.
-
Aneczka86 wrote:Ola nie kusi Cię, żeby jednak zrobić test? Trzymam mocno kciuki, żeby to jednak były objawy ciąży
Ja dziś miałam dość intensywny dzień.. Wow jestem w szoku skąd wzięłam na to moc
Zrobiłam też listę co spakować na wyjazd ( zawsze sobie wcześniej tak robię, żeby nic nie zapomnieć). I jakoś dziś mniej mnie mdli, że z tej okazji właśnie zjadłam miskę zupy i dwie kanapki - w końcu mi coś smakuje
Jutro podjadę z Lena na ostatnie zakupu, pakuje nas, potem szybko na rzeski i o północy ruszamy. Mamy 9h drogi.. oby Lena wytrwala.
Jala dluga droga, jejku to skąd ty jesteś? Nie musisz pisac konkretnie tylko tak z ciekawosvi jakie okolice
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
My też ruszamy z piatku na sobotę. Natomiast mamy tylko 3,5h nad morze. Wybierała w miarę najbliższe miejsce od nas.
Wow. Wy 9h. Trzymam kciuki za bezproblemową podróż.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 22:57
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Dzisiaj ginekologa mam. Chcialam przy okazji zalatwic jeszcze ten rentgen zatok, bo robilam tydzien temu w poniedzialek. Dwa razy mi powtarzal i ostatnio dostalam informacje ze cos jest nie tak zrobione i trzeba powtarzac. I teraz mam stresa czy wlasciwie moge?
Chyba wstrzymam sie z tym do poniedziałku, zrobie test rano w poniedzialek jak nic nie bedzie (a juz powinno byc) to pojade na ten rentgen.
A moze mnie czyscic po antybiotykach? Co prawda dawno skonczylam je brac ale moze jakies opoznione objawy po leczeniu antybiotykami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 08:47
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Ola wiesz czasem psychika też płata figle. Mi parę razy potrafił się cykl wydłużyć o 5 dni jak intensywnie nastawiałam się na ciążę. Także dopóki nie masz czarni na białym że ciąża to wszystko jest możliwe. A mnie przed @ często czyściło i mdliło, znów w ciąży mdłości pojawiały się ciut później a na początku czułam tylko charakterystyczne kłócić / ciągnięcie w jajnikach.7w3d 💔
-
U mnie dziś przypływ energii, z dwójką dzieci jakoś lepiej się ogarniam chyba niż z jednym bo wiem, że muszę
salon kuchnia ogarnięte, obiad ugotowany, schody na górę wytarlam całe, pranie wstawione, zmywarka chodzi, śmieci wyrzucone
nawet głowę sobie zdążyłam umyć i jesteśmy w trakcie porządkowania zabawek w ich pokoju "zabaw"
7w3d 💔 -
Wlasnie nie jestem pewna tej ovu. Takze moze kupie dwa?
Kazda ma rozne objawy i jestem tego swiadoma, zaeowno ciqzy jak zblizajacej sie miesiaczki.
Ja np tak jak czuje soe teraz nigdy sie nie czulam, jest kilka objawow takich jak co miesiac ale mnostwo takich ktorych nie mialam nawet w pierwszej i drugiej ciazy.
Nie nastawiam sie az tak bardzo, bedzie co ma byc. Jak nie wyjdzie trudno. Zrobie przynajmniej full pakiet badań dla spokoju psychicznego.
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
sabinaaa wrote:Ja dzis mam z mezem 5 rocznice slubu. Tylko kiepskie bedzie to swietowanie, bo dostalam okres...
Ola, to kup go na jutro i nie trzymaj nas w niepewnosci!życzę jeszcze wielu lat razem w spokoju i miłości
a poswietujecie za parę dni
7w3d 💔