Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola, przykro mi... Badalas tsh?
Ja sie wlasnie polozylam bo ogladalam mecz z mezem. Poza tym sezon ogorkowy w pelni. Zamowilam ogorki w sprawdzonym zrodle i robilam dzis kiszone i salatke. Salatka z ananasem, tak na slodko. Pierwszy raz robie, zobaczymy jaka wyjdzie. Stoi w zalewie, jutro popakuje do sloikow. Maz sie smieje, ze w zimie wszystko lepsze od sniegu
Dziewczyny odpocznijcie i za mnie nad tym morzem. My w tym roku nie mamy zadnych planow wakacyjnych. Srednio mi sie chce wyjezdzac z dwojka maluchow.
-
Ola tak mi przykro
Sabina poproszę przepis:)
My dziś całe popołudnie przespalusmy we 3. Ale co się dziwić.. wstaliśmy dopiero przed 18 na kolację. I dopiero ozylismy.
Lena sle Wam pozdrowienia
Ola_445, kasiakasia11, justyna14, sabinaaa, iNso87, MeGi1986 lubią tę wiadomość
-
Nie badałam. Nie wiem co robic. Co z tego ze porobie badania jak lekarze tu maja wywalone na temat. Wsciekla jestem. Czuje sie bezradna. Od wrzesnia bede miec LuxMeda spowrotem, wiec chyba bede jezdzic do tej mojej doktor u ktorej prowadzilam ciaze. Da mi pakiet skierowań, nie bede robila na oslep.
Aczkolwiek jest kilka badań, ktore chcialam porob8c w tym miesiacu. Miedzy innymi tsh03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Ola bardzo mi przykro. U nas najpierw zawsze badałam się ja z podstaw właśnie takich jak TSH, podstawowa morfologia, monitoring czy w ogóle dochodzi do owulacji a dopiero potem wysyłałam męża. Także ustal sobie jakiś plan działania i działaj. U Was w tym cyklu mało seksie było i możliwe że po prostu nie trafiliście więc popracowała bym też nad tym, żeby tego chłopa nie wystraszyć, być zdrowym bo też chorowaliscie, itd. to wszystko na pewno miało też wpływ, jednak organizmy osłabione. Trzymaj się, uda się.
Aneczka cudowna Lenka pazurki i chyba piękny warkocz z tyłu ! Cudo!!! Pozdrawiamy
Natalka super że samopoczucie lepszeoby tak zostalo
7w3d 💔 -
Dzieki dziewczyny za porady.
Filip mi sie rozchorował, od wczoraj goraczka.
Ostatnio mial lekki kaszelek wieczorem przed usypianiem, pojechal na noc do dziadkow, w ciagu dnia jeszcze u nich wypluskal sie w basenie na dworze no i wrocil do domu z glutem, kaszlem juz w ciagu dnia i w nocy.
No a na drugi dzien goraczka.
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
inso, ja w ciaz y z Adasiem miałam non stop mdłości i byłam cały czas głodna. Noc mi nie smakowało A musiałam jeść w zasadzie cały czas. A potem cholernie bolał mnie żołądek. Moja masakryczny.
To była katorga A nie ciąża
Ola, diagnozujciw się powoli A przy okazji starajcie.
Ja bym też najpierw podstawowe badania pooorobila A potem męża na badania nasienia wysłała.
Można to ogarnąć w domu i dowieźć nasienie już po -
Wiecie, fajnie sie mowi wyslij chlopa na badania, a w rzeczywistosci to nie jest takie proste. Wiadomo jak mus to mus, ale ja bym najpierw siebie przebadala. Chociaz te podstawowe badania plus monitoring. Ola ja mysle, ze problem tez lezy troche w Twojej glowie. Bardzo sie nastawiasz, doszukujesz wszystkich objawow ciazowych- tez przechodzilam przez to samo. Dopiero jak poszlam na laparoskopie, to odpuscilam chwilowo i zaraz w ciazy bylam. Psychika swoje robi...
-
Mam wynik tej zagubionej z poczatku roku. Poszlam z mysla ze bede musiala robic kolejna ale okazalo sie ze wyniki sie znalazly i lezaly w mojej karcie. Takze wedlug tego co wyszlo wszystko ok, tzn wiadomo ze nadzerka ale zadnych groznych zmian nie ma.
justyna14 lubi tę wiadomość
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Hej! My na wsi byliśmy cały dzień, nos mam osmalony przez słońce i wyglądam jak menelka:d
Ola przykro mi, trzymam kciuki za następny cykl. Myślę że Dziewczyny już wszystko napisały więc nic nie dodam na ten temat.trzynam mocno kciuki.
U mnie Tata dziś się dowiedział o ciąży.. Powiedzialam mu na wsi jak siedzielismy w piaskownicy z Lena. Chyba nie wiedział co powiedzieć i westchnął tylko :p Mama przed chwilą dzwoniła, powiedzieć, że zapomnielismy buty Leny zabrać no i przy okazji powiedziała dla Malza przez telefon, że coś tu Dziadek przebakiwal o ciąży.. I że się dowiedziała :p też się śmiała i wzdychala, chyba też nie wiedziała co ma powiedzieć. Jutro pewnie przywioza mi Laure z wioski i zaczną temat;d -
Inso moi na wieść o tzecim dziecku się ucieszyli, teście było mocno zaskoczeni a pisałam już że najlepiej zareagował szwagier ( mąż siostry, dzieci jeszcze nie mają) " nie macie co w nocy robić? Nudzi wam się?"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 20:21
7w3d 💔 -
Justyna hahha co za tekst.. Masakra!
No nie wiem, nie wiem może będę miała lux ciaze:d:p taka ostatnia najlzejsza:p
Moja Mama to juz sie zaczęła bać o to jak sobie poradzimy, że kredyt do końca nie splacony. Cos tam dla Malza mowila. Ale Ja uspokoił. No i zapewnił, że nastepnego nie będzie :pp