Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
iNso87 wrote:Justyna hahha co za tekst.. Masakra!
No nie wiem, nie wiem może będę miała lux ciaze:d:p taka ostatnia najlzejsza:p
Moja Mama to juz sie zaczęła bać o to jak sobie poradzimy, że kredyt do końca nie splacony. Cos tam dla Malza mowila. Ale Ja uspokoił. No i zapewnił, że nastepnego nie będzie :ppale by dostał zjebke jak ja bym taki tekst usłyszała. Nikomu nic do tego kto ile dzieci chce mieć.
7w3d 💔 -
Sabina! Połówka juz! Nieźle co. Szybko leci bo teraz nie leżę non stop no i mam Szymka to jest co robić. Ale kurde widzę że jak pochodze to mnie ciągnie w kroczu i pachwinach i pobolewanie brzuch. Muszę więcej odpoczywać chociaż moja aktywność ogranicza się do spacerowania, sprzątania itp.
Ale dziś odpoczywam i znowu nie robię paznokci... Hehe a już mi jeden odczedl kawałek i muszę już je w spiłować hehe
-
Dziewczyny strasznie ten czas leci..pamiętam, że jeszcze z Justyna się starałam A tu zaraz będzie poród
Inso Justyna dobrze pisze..korzystaj z jedzenia, bo już niedługo możesz nie mieć ochotyMnie mdlosci odpadły równo że skończonym 6 tyg. Także już niedługo
Mnie mdłości prawie całkowicie dopuściły, nie wiem czy to klimat czy to już odpuszczaja. Nadal nie mam ochoty na jedzenie Ale mnie nie muli.
Co do oznajmiania rodzinie to mam wrażenie, że kolejne dziecko już nie robi takiego wrażenia
-
iNso87 wrote:Ola co Tobie wpisać w testowanie? Jaka datę? Bo mam nadzieję, że się nie zrazilas i będziecie dalej próbować?
Dziewczyny odnoscie prolaktyny, to bada sie miedzy 3 a 5 dc. Wiekszosc osob bada w 3dc, ja dzisiaj nie mam za bardzo mozliwosci wyrwania sie na bdanie. Raczej 4dc nie stanowi problemu? Reszta obojetne?
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Hej witam się z rana cała zapuchnieta:p tak dobrze śpię, że jeszcze bym mogła spać ale Lena wstala i dupa.. ;d Ah nie ma to jak być w pierwszej ciazy:d luzzzz blues:d śpisz do 11:p albo w drugiej ale mając duża już dziecko :ppp hehehe mogłam chyba zaczekać te parę lat jeszcze;) hehehe taki żarcik
z Lena nie jest źle. Z resztą jak Jej powiedziałam to puka i stuka i glaszcze i mowi, że tam jest Dzidzia a brzucha jeszcze ciazowego nie mam.
Justyna, Aneczka u mnie to i pierwsze dziecko to niestety była zalamka moich rodziców z wiadomych przyczyn ale jakoś przelkneli bo musieli. A teraz to już przeraża ich, że 3 pewnie. No i jak damy radę finansowo. Nie wiem czemu czują się w obowiązku pomagać nam. Przecież ja o nic nie proszęI tak im więcej dzieci tym mniejsze chyba Wow! :p
Ola ok wpisalam tylko 8.2018. Dasz znać jak będziesz chciała w tym cyklu testować. Nie wiem jak jest z tym badaniem ale też widziałam, że Dziewczyny pisały o 2 bądź 3dc. Zapytaj na Lipcowych staraniach ale nie tam gdzie jesteś tylko na Starania o dziecko i tam Lipcowe. -
Jeśli moj cykl znowu nedzie 26dniowy to termin okresu na 02.08
Jesli 28dniowy to 04.08
Wiec w sumie mozesz wpisać pozniejszy termin --> 04.08.18 Ciekawa jestem co mi wyjdzie z tych badan. Co do prolaktyny to wydaje mi sie ze powinna byc ok bo owulacje mam, jak mierzylam temperature to zawsze mialam na wykresie wzrosty temperatur czyli mozna bylo zauwazyc ze owulka byla. Raz na ugs narzadów (k9ntrolne) tez widzialam ze bylam juz po owulce.
Moze cos z tym progesteronem, tsh?
Ewentualnie rozna za male pecherzyki czy cos. Nie znam sie az tak na tym.
Moze dochodzi do zaplodnienia ale nie do zagniezdzenia?
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Ola zdrowa para przy regularnym współżyciu stara się ok roku. I jest to norma. Także myślę że u Was to doszła choroba ogólne zmęczenie po chorobie i za.malo seksow i tyle. Porob badania i zobaczysz co wyjdzie ale myślę że to kwestia czasu i niestety tzw wyluzowania bo jednak głową robi swoje wiem że.latwo.sie pisze a gorzej z wykonaniem ale ostatnio w twoim życiu chyba było sporo stresów z tego co pamiętam, choroba twoja męża, więc z powazniejszymi badaniami ja bym poczekała jeszcze że 3 cykle na spokojnie teraz seksy seksy i seksy i spokojne życie i myślę że zaskoczy
tego Wam życzę z.calego serca.
Progesteron jak jest zły to zazwyczaj sa plamienia w trakcie cyklu lub przed @ kilka dni.7w3d 💔 -
A wiesz ze ostatnio mialam tak w 2 cyklach ze mialam lekkie plamienie w srodku cyklu? Moze to normalne bylo, jakies okoloowulacyjne. Ale poza tymi dwoma sytuacjami nie zdarzaly mi sie plamienia. Wiec moze rzeczywiscie jest w porzadku03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
justyna14 wrote:Ja już do porodu sama z dwójką całe dnie
trzymajcie kciuki za moje nerwy
zaraz się do sklepu wybieramy po jakieś drobne zakupy
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Ola koło owulacji to wiem że śluz może być różowy ale czy plamienia powinny być? Nie wiem. Plamienia przy zagnieżdżeniu to ok ale.tez zadko. Więc może coś jest na rzeczy. Sprawdzisz to będziesz mieć pewność.
A z dwójką już po zakupach, właśnie drugie śniadanko zajadają przy bajce - chaleczka z kompotem truskawkowymmuszę Olka ciut podtuczyc bo szczupaczek straszny z niego. Pola jak z mamą w domu to 1,5 kg przytyła. Już nie waży 12,5
teraz 14-14,3 kg
takze ostatnie miesiące ładnie jej przybrało. Ale codziennie kaszka na śniadanie i na kolację i obiadkiw mama pilnuje żeby było ładnie zjedzone i słodkości ograniczam więc suma sumarow są.efekty. oby i na Olusia podziałało.
7w3d 💔 -
Moje dziecko nienawidzi kaszek. Ostatnio jej zrobiłam platki jaglane na mleku kt óre uwielbiała kiedyś to powiedziała że to jest fuj i nie będzie tego jadła;) Ja generalnie nie zmuszam jej do niczego. Waży gdzieś kolo 13 kg. Wkyrzało mnie na urlopie że teście w nią na sile pchali. Ja stosuje zasade że nic na siłe. Nie zje to zgłodnieje i sama w końcu przyjdzie. Chociaż akurat u nas nie ma problemu tylko najlepiej żeby nie było zbyt dużej widowni bo wtedy się popisuje i mało je, ale tak na co dzień to sporo zjada. Ma fazy na różne rzeczy więc staram się spełniać jej zachcianki jedzeniowe oczywiście poza słodyczami:p