Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
iNso to dobrze, że nic się nie stało poważniejszego.
Powiem Wam że poerwszy raz od dawna tak łagodnie orzechodze okres. Nawet nie mialam zadnego napięcia przedmiesiaczkowego za bardzo. Przewaznie to mam wku.rw na meza a teraz bylam kochana pańcią
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Jesli masz bardzo niskie cisnienie to pij bardzo duzo wody, do 3l , jedz lekkostrawne posilki w malych ilosciach ale czesto. Jak sie dopchasz czyms konkretnym to po jakims czasie organizm zacznie trawic. A ciezkostrawne posilki beda zlym rozwiazaniem bo bedzoe to wymagalo jeszcze wiecej wysilku/energii od organizmu i bedzoesz jeszcze slabsza.
Wiem ze latwo sie mowi, w coazy nie jest lekko jesli chodzi o jedzenie no ale..
LEKKOSTRAWNE, MALE PORCJE, CZESTO, DUZO WODYiNso87 lubi tę wiadomość
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Ola dobrze, że ominęłam meble przy lądowaniu bo jak się położyłam to z tylu miałam już szafe a po bokach komode i szafkę na buty.. Trafilam w sam środek
U mnie ciśnienie albo normalne takie 120/70 albo najmniejsze to jakieś 110/65 to taki max najniższej granicy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 08:07
-
espoir wrote:wiecie co, jakiś czas temu zaniepokoiła mnie prawa strona ciała Maciusia (rączka stale zaciśnięta w piąstkę itp), poszłam z nim do gp (coś jak lekarz rodzinny, który daje wszędzie skierowania i bez którego nic się nie załatwi), zrobiła ze mnie matkę nadgorliwą i stwierdziła, że dziecko jest po prostu leworęczne (!!) dlatego się tylko lewą ręką posługuje. nie dawało mi to spokoju, więc znalazłam prywatnie polską fizjo, dzisiaj była u mnie - wzmożone napięcie mięśniowe...
dlatego Maciuś jeszcze nie siedzi
Epoir,grunt to teraz rozeznać się u fizjoterapeuty w jakim stopniu wzmożone napięcie odbiega od normalności. my mamy obniżone, kontrolujemy się dodatkowo u neurologa dziecięcego który za każdym razem bada napięcie w poszczególnych częściach ciała. Mała z września i też nie siedzi. Z jednej strony fakt,że w UK i wielu innych krajach nie rozpoznaje się tej przypadłości jest uspokajający, gorzej jeśli towarzyszą temu niezdiagnozowane problemy neurologiczne. Fizjoterapeuta pokazał wam jak ćwiczyć w domu? -
iNso87 wrote:Justyna najgorzej, ze od wczoraj to juz pomalu mi ta kawa nie pasuje. Zastanawiam się czym mogę podnieść jeszcze ciśnienie? Prócz tabsow. Muszę Malzowi powiedzieć :p niech mi podnosi co ranek;)
Ja polecam czekoladęiNso87 lubi tę wiadomość
-
Julia2015 tak, ale ja mam wrażenie, że nie przyniosą te ćwiczenia żadnego efektu jeśli ja je będę robić, bo się nie znam na tym...
w ogóle tak mnie to podłamało, bo i starania musimy na razie odpuścić... ech...
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
espoir wrote:justyna14 a w domu ile razy dziennie ćwiczyłaś z nim?7w3d 💔
-
01.09 mamy wesele, w jaki worek pokutny ja mam się ubrać, jaki kupić? kurde
siedze i oglądam sukienki na różnych stronach i same chudziny w nich a nie kobiety zaraz po porodzie i weź tu człowieku nie dostań depresji
i gdzie ten deszcze .....7w3d 💔