Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
natalka-nie nie juz nie bedzie sie nic dzialo w przypadku oli. najwazniejsze bylo zeby ja rehabilitowac jak najszybciej bo dzieki temu wyksztalcaly sie polaczenia nerwowe. jak juz sie nauczyla pewnnych rzeczy to juz sie te umiejetnosci nie cofna:)
natalka0887, espoir lubią tę wiadomość
-
Właśnie poszperalam w Google, bo do lekarza nie chce dzwonić o tej godzinie i chyba to jest szyjka macicy. Dziewczyny się wypowiadał, że w późniejszej ciąży wszystko unosi się wyżej i już nie ma tego problemu. Jutro i tak będę dzwonić do lekarza, bo jestem przestraszona.
-
Aneczka nie mam pojęcia, mam nadzieję, że wszystko w porządku. Daj znać koniecznie. No lepiej żeby to szyjka nie byla:|
Matko jak blogo mi się dziś spało i Lena mnie obudziła.. Jeszcze bym spala. Taka zapuchnieta się obudzilam:p Dziś lecę do endo że skierowaniem od ginki, bo musiałam donieść. No i okaże się jakie będę miała tsh bo dziś wynik na mnie tam będzie czekał. Ostatnio przed ciąża rok temu miałam 3,4. -
Natalka Ale słodki brzuszek. Ja mam wrażenie, że mam taki sam..już kilka osób pytalo, czy będzie kolejna dzidzia.
My jeszcze w łóżku, pół nocy nie spałam przez tą sytuację. Lena się obudzi to zadzwonię, bo jeszcze śpi obok mnie i nie chce jej budzić.
-
Wstałam, przebadalam się i już wszystko w normie. Zadzwoniłam do lekarza i mówię o sytuacji i powiedział, że tak może się zdarzyć, że to druga ciąża, poród był ciężki. Po intensywniejszym dniu tak może być ale to nic groźnego. Uff.. Teraz juz bede chyba bardziej na siebie uwazac, bo oboje z mezem się przestaszylismy.
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Aneczka86 wrote:Ja przyprowadzilam Lene do dziadków i poszłam do szefowej zerwać urlop wychowawczy. Wracam a Lena już wychodzi na dwór z moja siostrzenica. Poszły same za blok i w tym słońcu się hustaja. Mój tata siedzi na balkonie i ich pilnuje.7w3d 💔