Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
My byliśmy w ubiegłym roku w czerwcu ostatnio to wtedy potwierdzam że wiaderka z wodą były grane
woda w morzu była chłodna a w wiaderkach dzieci moczyły się zabawki itd. my akurat trafiliśmy na wietrzna pogodę więc i parasol i parawan były w uzyciu. U nas oprócz zabawy w piaski dzieci uwielbiały zbierać muszelki więc lazilismy dużo
7w3d 💔 -
Witam się z rana, moje dziecko wstał i o 7..szok..to będzie ciężki dzień, chyba, że nastanie cud i pójdzie na drzemkę.
Justyna czekamy w napięciu na Antka
Inso wspolczuje tych mdłości. Ja tą ciążę przechodzę zdecydowanie gorzej. Na myśl o jedzeniu mnie mdli, więc praktycznie nie gotuje obiadów i niestety mąż musi to robićAż mi głupio. Kuchnia to dla mnie straszne miejsce, mam wrażenie, że w niej śmierdzi. Do tego to wieczne zmęczenie..
-
Hej
Justyna - wazne ze zaczyna sie cokolwiek dziać, z reszta to dopiero 38 tydzieńRownie dobrze Antek moze czekac do 40tc
U mnie lipa jakas w tym cyklu, temperatury jakies niskie, dzisiaj 19dc a u mnoe 36,8. Zawsze mialam duzo wieksze temperatury w II fazie cyklu. Z tego wszystkiego nie wiem czy w ogole ta owulka byla. Z reszta co z tego jak od niedzieli u nas nic sie nie dzieje ♡. Po poprawinach moj maz %%% oczywiscie na cos sie wkurzyl na mnie, avanti, troche przegiął i jakos takie ciche dni mamy.
Takze wcale sie nie zdziwie ze jak ten cykl pojdzie na straty.
Musze pochwalic mojego Filipa, idzie mu swietnie odpieluchowaniezostal nam pampers na noc, drzemke tez, no i jak jedziemy gdzies na moasto. Bo jak do kogos to normalnie wola na toalete i bez problemu u kogos sie zalatwi. Jaka jestem dumna z niego
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Ola brawo dla Filipa:))
U nas Lena załatwia sie od dłuższego czasu sama na sedesie. Sama oczywiście u nas tylko w domu,bo ma podstawke postawiona i sama wskakuje i siada i schodzi. U kogoś musze Ja podsadzic i siedzi sama. Nie potrzebuje nakladek na deskę.
Aneczka nic nie mów. Jak zyc:/ od rana mam ochotę cos zjeść,bo strasznie mnie muli. Zjadłam serek wiejski,potem jabłko i nie wiem co mam ze sobą zrobic bo ten posmak w buzi jest straszny.
Justyna obstawiam,ze do konca tygodnia juz się Antek wykluje;d -
Aneczka jak moje śpią do 7 to się mega ciesze
ale mają drzemkę w dzień. Pola jeszcze musi, bo inaczej od razu marudna się robi, rozdrażniona i płaczliwa. A Ole też zwyczajny. Od września Olek już bedzie bez drzemki, bo 4 latki już nie mają.
Inso mąż ma urlop od soboty i tak się z Antkiem umawiał, że w piątek w nocy może się rodzić, a z usg wyszło, że 29.07.18 więc koniec tego tygodnia. Zobaczymy.
U nas dziś burze nadają i od razu widać zmianę pogody. Duszo, parno słońca nie ma prawie. Oby tylko bez jakichś gradów i bezpiecznie bo ostatnio to co się dzieje mnie przeraża.
Ola może być i tak, że do terminu posiedzigdzie lepiej mu będzie jak nie u mamy
ale z drugiej strony mąż bierze teraz urlop i wolałabym żeby Antek już był, bo potem wcześniej zostane sama z 3
7w3d 💔 -
justyna14 ciągle sprawdzam czy to już
w którym tygodniu urodziłaś Pole i Olka?
i odzywaj się do nas po porodziewiem, że z trójką ciężko, ale ciekawa jestem czy to do ogarnięcia jest
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
espoir wrote:ja miałam okres 13.06, a o kolejnym nic nie słychać... tak myślałam, że za łatwo by było, gdyby był regularnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 10:18
-
espoir wrote:justyna14 ciągle sprawdzam czy to już
w którym tygodniu urodziłaś Pole i Olka?
i odzywaj się do nas po porodziewiem, że z trójką ciężko, ale ciekawa jestem czy to do ogarnięcia jest
7w3d 💔 -
Moj synus skonczyl dzis rok. Kiedy to zlecialo, to sama nie wiem... Wychodza mu czworki, dziaslo juz delikatnie pekniete. Jest tak marudny, ze masakra. W wozku nie chce, na rekach nie chce. Chce sam wszedzie. Nie chodzi i podejrzewam, ze dopoki nie zacznie to bedzie taki problem z nim.
natalka0887, iNso87, justyna14, espoir, MeGi1986 lubią tę wiadomość