X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Kubusia :-)

7w3d 💔
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje się nadal w dwupaku przy porannej kawce :-)

7w3d 💔
  • natalka0887 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2rmskdv.jpg

Zaszalalam z pudrowego rozu w razacy neon. Teraz musz tak wytrzymac 3 tyg do wesela...

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • Ola_445 Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2018, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnee :D

Ja tez musze wypić kawę bo jakas taka dziwna dzisiaj jestem z rana, nie mam sily w ogole. Ale wczoraj mi maz tak podniosl cisnienie ze jeeeeej.
    Mimo braku sił wstawione pranie, wyprane gacie od garnituru meża bo przeciez czyms ubrudził na weselu, a raczej juz nad ranem tak obstawiam bo po % to wiadomo ze roznie bywa. A mialam mu takie zostawic, niech sie pozniej sam martwi. No ale pozniej to ja bym miala zaś problem.

03.2014 r Aniołek
    Syn 2015 ♡
    Ponad 2 lata starań
  • Ola_445 Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2018, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole to ten cykl jest jakis dziwny, mozliwe ze w ogole tej owulacji nie było. Wlasciwie dla mnie juz jest stracony.
    Kolejny nie wiem czy w ogole wykorzystamy. Ostatnio przez drobne i glupie nieporozumienia coraz bardziej sie od siebie oddalamy. Wiec nie wiem jak to wszystko sie skonczy.

03.2014 r Aniołek
    Syn 2015 ♡
    Ponad 2 lata starań
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola przykro mi, może to jakieś przejściowe kłopoty, wiem po sobie, że jak brak czasu dla siebie to od razu w związku gorzej się układa.

7w3d 💔
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inso jak dzisiejsze mdłości? żyjesz?

7w3d 💔
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalka0887 wrote:
    2rmskdv.jpg

Zaszalalam z pudrowego rozu w razacy neon. Teraz musz tak wytrzymac 3 tyg do wesela...
    Ładne pazurki ale nie moje kolory. Szalona kobieto! U mnie teraz kruciaki

7w3d 💔
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna nic sie nie zmienilo:/ a moj Malz chyba ma dosc tego mego jeczenia.. a pewnie bardziej zlosci sie na siebie co mi zrobil;)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • natalka0887 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    Ładne pazurki ale nie moje kolory. Szalona kobieto! U mnie teraz kruciaki
    Moje teraz sa wszystkie kolory hehe. Ale do pracy bym takich nie zrobila. Nawet przekonalam sie do niebieskich. Zielonych tylko nie lubie.
    Ja na wesele robie jeszcze dlugie, potem obcinam sciagam zel i zostawie sama hybryde zeby troche odzyly zeby do porodu zdjac juz calkiem. Ponoc hybrydy nie mozna miec tez w szpitalu. Ja mam dlugie dopiero od roku, wczesniej tylko krotkie odkad szymek sie urodzil.

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dwa kubki soku jabłkowego wylanego na podłogę w salonie w ciągu 2 godzin. :( będe płakac, już wymopowane.

7w3d 💔
  • Ola_445 Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2018, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie rozlewanie, rozsypywanie brudzenie scian jest na porzadku dziennym.
    Mam w domu małeg9 syfiarza -.-

Justyna - tylko widzisz, mijanie sie, r9znice w zdaniach to jedno, a sklucone rodziny (moi rodzice i tescie) to drugie. No i oczywoscie kogo wina? Moja. Bo kogo by innego. Nie bede sie juz nawet rozpisywac bo szkoda kciuków na to :x

03.2014 r Aniołek
    Syn 2015 ♡
    Ponad 2 lata starań
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_445 wrote:
    U mnie rozlewanie, rozsypywanie brudzenie scian jest na porzadku dziennym.
    Mam w domu małeg9 syfiarza -.-

Justyna - tylko widzisz, mijanie sie, r9znice w zdaniach to jedno, a sklucone rodziny (moi rodzice i tescie) to drugie. No i oczywoscie kogo wina? Moja. Bo kogo by innego. Nie bede sie juz nawet rozpisywac bo szkoda kciuków na to :x
    ale mieszkacie z którymiś (rodzice / teście)? ja swoich teściów nieznosze, szczerze, a zwłaszcza teściowej, dziś 26.07 ona jest nauczycielką i ma wakacje. ile razy nas odwiedziła pomogła przy dzieciach mi, lub zabrała je choć na lody? 0 :) nawet nie dzwoni, czy nie potrzebuje pomocy. i mam jej to za złe, ale myśle sobie, że ja sobie rade daje a kiedyś sytuacja się odwróci i odpłace jej za to wszystko. Ostatnio teśc się upił i była afera to od razu do meza dzwoniła. Olał. Tez ma żal i się miedzy nich nie miesza. niech sobie radzi jak sobie naważyła. zajmuje się tylko dziecmi córki która znimi mieszka więc niech tam pomocy szuka. my się odcinamy. ale z mężemy trzymamy wspólny front : my i nasze dzieci to nasza rodzina a reszta to reszta.

7w3d 💔
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz kłade moje potworki spać :) to najlepsze w dniu dzisiejszym, a wieczorem jedziemy na jakieś większe zakupy, więc troche się czpiotki zmęczą i może ja przy okazji :)

7w3d 💔
  • Ola_445 Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2018, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak, drzemka to pierwsza rzecz ktorej wyczekuję od rana :D A pozniej wieczora zeby ten diabełek poszedl spac :D
    O tyle dobrze mam ze jak wracam z pracy to Filip juz spi albo czeka na mnie i musze sie z nim polozyc i usypia :)

Dostalam plamienia, tylko nie jest widoczne na wkladce, tylko podczas badania szyjki zauwazylam. Fakt ze bolal mnie dzisiaj lekko brzuch, cmilo jakby ma okres z delikatnym klucoem ale kurde! Dopiero 20dc!
    Na pewno nie jest to podraznienie podczas badania bo nigdy sobie nic nie zrobilam, to samo tyczy sie przytulania, nie jest to podraznienie bo ostatnie ♡ bylo w sobote, teraz tylko kłotnie i "pioruny w oczach"
    Moze jakis spadek hormonu, albo...? :D

03.2014 r Aniołek
    Syn 2015 ♡
    Ponad 2 lata starań
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo :-) czekamy jeszcze kilka dni i się okaże :-)

7w3d 💔
  • Ola_445 Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2018, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie to 7 dni, jeszcze sporo czasu. A ja sie czuje jakbym juz dzisiaj najpozniej jutro miala dostac okres. A zaraz do pracy :<
    Moze to przez stres po prostu. Rozne rzeczy sie zdarzają. Czasem okres sie opoznia a moze tez przyjsc wczesniej przez stres

03.2014 r Aniołek
    Syn 2015 ♡
    Ponad 2 lata starań
  • natalka0887 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem od krok od zabicia swojego dziecka, albo wlania mu w dupe tak ze przez tydzien nie usiadzie.

Nic dzis nie zdrobil od razu, wszystko sto razy powtorzylam, nadarlam sie az mnie gardlo boli. Od powrotu z placu zabaw jest jeszcze gorzej. Rozlany sok na podloge w kilku miejscach, spac nie poszedl, ja do niego mowie, krzycze a on ciagle swoje. Mowie nie ruszaj drzwi od smietnika bo albo sie skaleczysz o rog albo je urwiesz. Raz, drugi, trzecim, za ktoryms zlapalam mocno za reke i mowie jeszcze raz. Poplakal chwile bo zabolalo i zaraz znowu do tej szafki.
    Teraz wlasnie chodzi bo swiezo umytej podlodze....
    Jak maz wroci niech go zabierze ode mnie bo zwariuje. Chociaz maz tez od poniedzialku ma muchy w nosie i jak on wraca z pracy to Szymek jest okropny. Chyba pojade na dzialke zeby sie wybiegal to moze padnie wieczorem.

Wczoraj tak wymyslal przed spaniem co chwila cos, a to pic, to siku, za chwile znpwu siku. Ze w koncu wyszlam z pokoju, maz go jakos polozyl i usnal sam w pokoju. Ja trace co najmniej 2 godziny dziennie zeby go uspic na drzemke a potem na noc. Bym go nie kladla ale potrzebuje ciszy w cien i sama czesto drzemie z nim. Wtedy moge polozyc sie i odpoczac bo czasem od rana nie mam czasu.
    Niech juz idzie do przedszkola moze bedzie lepiej...

justyna14 lubi tę wiadomość

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzę, że nie tylko u mnie potworki się dziś uaktywniły :)

7w3d 💔
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2018, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaraz zezre im zelki i będzie mi lepiej :)

natalka0887, sabinaaa, Kava lubią tę wiadomość

7w3d 💔
‹‹ 3195 3196 3197 3198 3199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ