Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola ja Pole noszę do tej pory , może nie tak długo ale codziennie kilka razy więc nie sądzę , żeby to coś pomoglo. Od 3 tygodni sama jestem z nimi w domu, ogarniam dom, podwórko, zakupy z dziećmi dosłownie u nogi a Antka to nie rusza. Seks, spacery i sprzątnie nic nie dały. Zostały mi okna
potem znów biorę się za łazienki, bo przecież już tydzień temu wyszorowane to się zabrudziły
7w3d 💔 -
justyna14 wrote:Ola ja Pole noszę do tej pory , może nie tak długo ale codziennie kilka razy więc nie sądzę , żeby to coś pomoglo. Od 3 tygodni sama jestem z nimi w domu, ogarniam dom, podwórko, zakupy z dziećmi dosłownie u nogi a Antka to nie rusza. Seks, spacery i sprzątnie nic nie dały. Zostały mi okna
potem znów biorę się za łazienki, bo przecież już tydzień temu wyszorowane to się zabrudziły
-
Witamy się i my po przerwie,choć czytam na bieżąco
Dziewczyny co macie dobrego na obiad,szukam inspiracji
My narazie ciągle w pracy,od 1go idziemy na urlop więc coś się wymyśli na odpoczynek.
Za miesiąc przedszkole....mam już z nim koszmary....wiem że trzeba to przetrwać,ale czasami w nocy spać nie mogę...chyba już przesadzam...
Inso jaka jest czujesz w takie upały? I zmienna pogodę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 18:26
Aneczka86, justyna14, iNso87, sabinaaa, Julia2015 lubią tę wiadomość
-
Megi Franek poprostu Przystojny! Chłopak jak malowany:d
Znoszę jako tako ta pogodę,mysle,ze żeby nie mdlosci to byloby ok. Tak się zastanawiam czy to nie przez te witaminy mam takie mdlosci. Nawet na wątku marocwek jedna napisala,ze odstawila te witaminy i jak reka odjal i nie wie czy to zbieg okoliczności.
Tak mi się nic nie chce a musze karkówkę wstawić na jutro i zrobic sałatkę do grilla z ziemniakami ta jeszcze. Wykąpać dzieci i samej sie ogarnac,bo jutro rano jedziemy na wies. Mamy Święto na cmentarzu. Takie swiecenie grobów. A tak mi się nic nie chce...
Aneczka jak u Ciebie waga?? Ja chyba mam 3kg na plusie juz:| czuje sie ociezala i gruba.. Szok!
Ola ja to nie wiem na co mam ochotę,na wszystko i nic poprostu.. To jakas udreka,żebym chociaż właśnie na jedna rzecz miała smaka a to dzis nic mi nie wchodzi:/MeGi1986 lubi tę wiadomość
-
Inso -jeju, 3kg przy mdlosciach i malym apetycie? Ładnie
Pewnie woda ci sie zatrzymala w organizmie, drugq sprawa.. juz pisałam raz. W ciązy jestes wiec masz do tego święte prawo :**
U mnie dzisiaj spokój, czasem kłuje w brzuchu, pachwinach. Ale nie wzrusza mnie to bo mialam tak w poprzednim cyklu. Takze z cyklu do cyklu coraz mniej objawow mnie zaskakuje. Coraz bardziej wy..baneBardziej sie teraz przejmuje moim stanem hormowow niz ciażą
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Ola daj spokój to jakas masakra,tyje z powietrza. Boje się juz na wagę stawać. Tak to ja chciałam ważyć i wyglądać ale w 5msc ciąży co najmniej..a ja ledwo 3msc zaczynam. Porazka.
Ola trzymam dalej kciuki za Ciebie,uda sie na pewno,no przeciez musi! -
No ja w tej ciąży przytyłam do teraz 15-16 kg tak się wacha waga i już raczej stoi w miejscu w ostatnim czasie. To najmniej z trzech ciąż , z Olkiem chyba 20 kg, z Pola coś ok 18 kg. A teraz będę się brać za siebie żeby to wszystko zrzucić bo z ciąży na ciążę coś zostawało i tak się odkładało.7w3d 💔
-
Witam się i ja
Nareszcie dziś Lena wróciła na stary rytm i wstalysmy o 9.
Justyna chyba hormony mi buzuja bo ja nerwy mam na wierzchu, więc się szybko denerwuje Ale i szybko mi przechodzi
Mąż wczoraj i tak przeprosił..ha Ale w środku nocy znów mnie wkurzył
Inso przy ostatniej wizycie (9+3) miałam na plusie ok. 0,5kg i to po urlopieWczoraj chciałam stanąć na wagę, bo przyznam, że ostatnio sobie doradzam jakimiś pierdolkami i co... waga nie działa.. haha musiały baterie paść. Za tydzień wizyta to muszę się ograniczać, żebym szoku nie doznała
Megi ja na sama myśl o przedszkolu mam ścisniety żołądek. Ja nie wiem jak ja to przeżyje. Moja Lena nie garnie się do rówieśników i to jeszcze do obcych.. już powiedziałam mężowi, że musi sobie urlop na 1 września wziąć, bo sama nie dam rady:(
Justyna trzymam mocno kciuki, choć decyzja należy do Antka
Co do wagi to ja od marca zaczynam dietę..już nie mogę się doczekać, bo patrzeć na siebie nie mogę.
-
Ja po calym dniu w pracy. Jakos slabo sie czuje. Ciagle mnie boli ten brzuch na okres. Chyba wczesniej przyjdzie, szyjka nisko, nawet soe nie podniosła. Nic nadzwyczajnego nie zauwazylam. Wiec mysle ze 02.08 lub wczesniej przybłąka sie to nieszczęscie :xx03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań