Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mialam spotkanie z wielkim bratem i troche mi lepiej. Nie wiem czy to po obiedzie wczorajszym czy co.
Dzisiaj temperatura z 36,9 wzrosła na 37,5(!) Nie wiem jak to mozliwe, moze jakas infekcja w organ9zmie powoduje taka temperature w srodku -.-03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Inso - tez mialas takie duze wahania temperatur?
Dzisiaj 24dc, cykle ostatnio mam 26 dniowe, jak myslisz kiedy najwczesniej zrobic test?
Jakos nie chce mi sie wierzyc ze mogloby sie udac ;(
No bo czemu akurat mi i dopiero teraz? Przeciez nic do tej pory nie zmienilam.
Mąż sie ze mnie dzisiaj smial bo sie poplakałam na jednym odcinku WikingówI z tekstem "Rzygasz, brzuch cie boli, w nocy nie moglas spac, placzesz no w ciazy jestes na pewno"
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Ola miała dość spokojne temperatury. 13dc Ovu wyzanczylo mi owulacje.
1-7dpo temp spokojnie rosla. I w 4-7dpo miala caly czas 36,8
W 8dpo podskoczyla na 1dzien do 37 a na drugi dzień spadla do 36,8 i znowu w następny dzień w gore na 36,9 i test zrobiłam w 10dpo i +.
Test mysle,żeby zrobic w dzień @ ale wiem,ze to niemożliwe i zawsze robi się wczesniej;) ja zrobiłam 4dni przed terminem @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 09:41
Ola_445 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj bat cioteczny Malza zaprosil nas na Chrzciny pod koniec Sierpnia. W odwietki idziemy juz jednak po wyjeździe i potem po tygodniu wyjdą u nich Chrzciny. Nic tylko za kieszeń sie trzymać. Kasy pójdzie w sierpniu jak nic a jeszcze mamy ubezpieczenie auta jednego i wychodzi jakos 880zl.. Oj biedny sierpień sie zapowiada.
-
Za 2 tyg wesele mojego szwagra i zjada sie do tesciowej ciotki rozne. Myslalam zeby zrobic ciasto z kremem kawowo-alkoholowym myslicie ze bede mogla zjeac takie ciasto? Albo zrobie samo kawowe moze z jakims aromatem lepiej.
A to ciasto jest super, taki gruby biszkopt kakaowy przelozony kremem budyniowym z kawa i whiskey, beza kokosowa i polewa.
Jak zrobie w tortownicy to wyglada jak torcik, a wychodzi go duzo wiec dla gosci jak znalazl. Jak chcecie to wrzuce wam przepis