Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekam az przyjdzie @, a tego jestem pewna tak na 99% ze przyjdzie. Szyjka niby zamknięta ale nisko, obolała (ostatnio nie bylo seksów zeby cokolwiek mialo mnie nawet pobolewac), piersi nie bola, czasem brzuch boli, ale to normalne. Troche mi niedobrze ale przez to zatrucie przez ktorw tez mialam goraczke wczoraj. Temperatura wysoka ale ona moze spasc z dnia na dzień. Takze mysle ze jutro juz spadnie bądz za dwa dni03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Wlasciwie to okres powinnam msiec 2.08 (26 dniowy cykl) lub 4.08 (28 dniowy cykl) ostatnio mialam 26 dniowe wiec zakladam ze 02.08 juz bedzie. No ale d9 tabeli podalam pozniejszy termin w razoe jakby miala byc pozniei zeby tu nikogo nie nakręcać03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Juz wystarczy ze moj maz ciagle za mna chodzi i mowi ze w ciazy pewnie jestem. Cokolwiek nie powiem to od razu ze to przez ciaze. Na poczatku to bylo smieszne ale z czasem zaczelo mnie to wlurzac bo kurcze, ja sie staram nie nakręcać a ten chodzi za mną i wkurza.
Dzisiaj moja babcia do mnie ze jakos sie zmieniłam na twarzy, ze tak słabo wyglądam -.- Jak zawsze przed okresem :x03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Ja tem cykl odpuszczam. Wczoraj wróciłam z wyjazdu, ale ani ja ani mąż nie mielismy siły na zbliżenia. Owulka już pewnie była wiec nie bylo potrzeby się zmuszać. Ja nie badam objawów owulki. Może od nastepnego cyklu szyjkę, a może nie. Zobaczymy.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
U nas 34, odczuwalna 35. Dla mnie koszmar. Wróciliśmy znad morza gdzie bylo znośnie choc i tak bardzo ciepło, a mlody lezy z goraczką pod kocem z bajkami. Byl teoche podziebiony i za bardzo szalał w morzu:/ dla mnie wstawienie wody na mleko dla malej to już dramat. Odmrażam resztki, bo inaczej się stopię
-
espoir wrote:justyna14 a jak Pola i Oluś znoszą Twoją nieobecność? byli u Ciebie w szpitalu?
Jest szansa że dziś wyjdziemyczekam na info w sprawie Antusia, bo ja już do wypisu. Także może już dziś się ze swoimi maluchami poprzytulam. Sama za nimi bardzo tęsknię.
Antus spadł na wadze tylko 200g, więc przy jego wadze urodzeniowej to Wszystko w normie.7w3d 💔 -
Ja za godzine ide do gina. Potem na jakies zakupy bo ide w sobote na panienski to moze kupie sukienke. Szymek dzis u babci, ja sprzatnelam i potem pojade tam na obiad.
Wczoraj tez bylismy u niej na dzialce bo goraco, a tam Szymek poplywal w baseniku, ja pomoczylam nogi i siedxialam w cieniu i bylo lepiej jiz siedziec w tym goracym domu...