Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki
myślałam że pójdzie łatwiej, ale jakoś poszło. Obyło się bez znieczulenia ale już było blisko. Ból okropny, mały był źle ułożony jak i Olek. Nie mógł się wbić w kanał ale powiedziałam że taka była sytuacja przy pierwszym synku więc tu sprawdzili i pomogli mu rękami. Teraz odpoczywamy karmimy się .
7w3d 💔 -
Justyna gratulacje dla Was obojga. Antos tez pewnie sie troche zmeczyl.
Mnie aż wzruszenie bierze w takich momentach, niby duzy chłopak, ale to przecież okruszek! Dobrych czasów wam życzę i obyś szybko wyszła do domu. -
espoir wrote:twarda sztuka jesteś, że nie krzyczałaś o znieczulenie od progu
który poród był najtrudniejszy według Ciebie?bo szybki , a chłopcy się nie mogli wpasować w kanał w ogóle
Sale mamy dwuosobowe ale jak tu jest gorąco! Mąż.mi dziś wiatrak przywiózł7w3d 💔 -
espoir wrote:nie
robię testy owulacyjne, ale nie wygląda mi na to, że miałaby niedługo być
My ten cykl pewnie mamy stracony. To może kolejny trafi nam razem. Zawsze to raźniej. Tylko że ja mam już w miarę regularne cykle.
Pojutrze idę do gina na przegląd. Głównie żeby na bliznę zerknął, ale może o owulacji też coś powie. Będzie to 21dc więc pewnie nic nie zobaczy.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Ja chyba jutro kupie test, bo dzisiaj na prawde caly dzień skolowala chodze i te mdlosci wlasciwie caly dzień mnie meczyly. A dla swietego spokoju zrpbie test to moze mi sie cykl nie wydluzy ze stresu jak bede miec jasny wynik03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Justyna przezywalam to samo rok temu. Rodzilam w najwieksze upaly. W szpitalu ukrop, mozna bylo zwariowac takie goraco. Jak karmilam malego, to kapalo ze mnie i z niego. Kubcio urodzil sie z czarna, bujna czupryna a jest blondynem, takze ten... nic nie wiadomo
Szyta jestes? Chociaz przy takiej wadze Antka, to podejrzewam, ze tak.