Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie od piatku pobolewa brzuch, jak leze jest ok, wstaje, chodze to mnie ciagnie jak pod koniec ciazy. Dzismw dzien bylo dobrze ale wieczorem znowu zaczeli. Musze chyba wiecej lezec, ale jak to zrobic jak w domu ciagle cos do zrobienia. Boziu zebym tylko nie musiala lezec do konca ciazy jak wtedy...
-
Natalka a Łykasz magnez? Bo ja jakoś od połowy ciąży chyba zaczęłam łykać. Być może pomoże na te boleści. Spróbuj, bo zapotrzebowanie w ciąży drastycznie rośnie. Ja na początek lykalam magnez b6 po 2 tabletki, potem już po 4 dziennie.
Aneczka ja wczoraj umyłam dwa okna balkonowe i długi spacer nad rzekę zaliczyłam. Do tego z Olkiem w babinktona grałamefekt bez zmian, Antus w brzuchu a mnie krocze tak boli że ledwo chodzę ale czuję że się już opuścił bo szyjka boli. Także w tym tygodniu na pewno się urodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2018, 10:33
7w3d 💔 -
Hej! My wczoraj cały dzień na wsi byliśmy. Lena śmigala z rodzeństwem ciotecznym. Matko ona te mniejsze dzieci to zaglaszcze. Myslalam, ze od 14msc Igi nie odejdzie.. A jak tylko zaplakala to juz wogole Matką Polka się odzywała w Niej:p Mieliśmy super pogodę, najpierw upał, to zamiast basenu przynieslismy wielka miche taka z łazienki plastikowa i 3 dzieciaków siedziala tam w wodzie haha komicznie to wyglądało ale się pluskali. Potem popoludniu zmiana pogody. My pod wiata a tu burza, ulewa co chcesz. Lena na rękach mi zasnela. Potem Malza przejal Ja i trzymał jak siedzieliśmy.
Ja dalej mam mdłości, a najgorzej jak się najem za dużo to takie okropne wzdęcia wieczorem, że żyć się nie da. -
justyna14 wrote:Natalka a Łukasz magnez? Bo ja jakoś od połowy ciąży chyba zaczęłam łykać. Być może pomoże na te boleści. Spróbuj, bo zapotrzebowanie w ciąży drastycznie rośnie. Ja na początek lykalam magnez b6 po 2 tabletki, potem już po 4 dziennie.
Aneczka ja wczoraj umyłam dwa okna balkonowe i długi spacer nad rzekę zaliczyłam. Do tego z Olkiem w babinktona grałamefekt bez zmian, Antus w brzuchu a mnie krocze tak boli że ledwo chodzę ale czuję że się już opuścił bo szyjka boli. Także w tym tygodniu na pewno się urodzi
-
espoir wrote:kurde, co rano wchodzę sprawdzić czy Antoś już na świecie
oj chciałabym już ale jemu tam widać dobrze
wczoraj już miałam takie skurcze że myslałam, że bedziemy jechać ale się rozeszło. Dziś od rana znów brzuch co i rusz dęba staje az się kwadratowy robi ale nadal to tylko twardnienia. eh
natalka magnez możesz sama zacząć brac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2018, 11:47
7w3d 💔 -
Jakieś skurcze się pojawiają, oby się rozkręciło. Wzięłam prysznic i na razie nie minęły, czekamy na rozwój akcji. Według ostatniego USG to termin porodu na dziś właśnie wypada, więc byłoby miło
iNso87, natalka0887, MeGi1986, kasiakasia11, espoir, Ola_445, Kava lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
iNso87 wrote:Justyna trzymam kciuki:d toz to koniec tygodnia już i miała być już akcja także musi się już coś zadziac konkretnego:)))
natalka0887, MeGi1986, sabinaaa, kasiakasia11, iNso87 lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Do nas jutro przychodzi facet robic schody na poddasze. Potem bedziemy juz na ostatniej prostej, zeby przeniesc sie tam. Ja wpadlam w szal ogladania pokoikow dzieciecych. Najpierw zrobimy Zuzi, pozniej Kubciowi, bo te schody to nie maly wydatek
Wybralam juz kolory na sciany, lampe i inne pierdoly. No i panele maz musi polozyc. Na meble nie mam w ogole koncepcji.
-
O Boze to już! Ale sie ciesze!
Jakby kogos dziwila godzina dodanego posta to obudzily mnie takie mdlosci z bolem brzucha ze myslalam ze sie shaftuje.
Od razie sie zabezpieczylam czym trzeba w razoe jakbym miala ooresu dostac. Niby dzisiaj 24dc dopiero.03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań