Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena znów mi dziś zrobiła pobudkę po 7
Od 9 już szalała że swoją siostra i o 15.30 padła przed tv. Zaraz muszę ją obudzić, bo nie mam zamiaru siedzieć z nią do pół nocy potem.
Moja Lena też dziś zrobiła polgodzinną histerię na placu, bo przyszła jej koleżanka rowiesniczke i nie chciała jej dac niebieskiej kredy. No i lament trwał z pół godziny. Kładka się na ziemi..Masakra. Ogólnie Lena to typ rzadziciela. Wszyscy muszą robić tak jak ona chce inaczej lament. Jedynie z tą moją Olka się dogadają.
Właśnie kończę obiad dla męża i idę powrotem do rodziców, bo ma przyjść moja siostra i chcą mi życzenia złożyćZapowiedzialam mamie, że ja nic nie organizuje, bo nie mam sił to wymyślily, że mam przyjść do nich..ha ha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 16:20
-
Justyna! Jeśli tylko to możliwe, to życzę ci udanej końcówki ciazy
w te upały pewnie ciężko.
Aneczka wszystkiego najlepszego.
Czy na koniec zlobka daje sie paniom jakies kwiatki? Ciasteczka? Coś kiedys widzialam ze bylo takie pożegnanie jednego dziecka. Ale mój synek chodzil 5 miesięcy tylko i jutro ma ostatni dzień. -
Julia2015 wrote:Justyna! Jeśli tylko to możliwe, to życzę ci udanej końcówki ciazy
w te upały pewnie ciężko.
Aneczka wszystkiego najlepszego.
Czy na koniec zlobka daje sie paniom jakies kwiatki? Ciasteczka? Coś kiedys widzialam ze bylo takie pożegnanie jednego dziecka. Ale mój synek chodzil 5 miesięcy tylko i jutro ma ostatni dzień.
Co do pożegnania to nie wiem, na koniec przedszkola to dawaliśmy jakiś drobiazg ale Olek chodził cały rok. Pewnie według uznania7w3d 💔 -
Aneczka wszystkiego najlepszego! Dużo zdrowka, cierpliwosci do Lenki i spokojnej ciazy
Justyna, to faktycznie masz super tesciowa... Ale masz racje, kiedys przyjdzie czas, ze odplacisz jej sie tym samym. Ja teraz nie moge narzekac na swoja, ale wczesniej bywalo roznie. Zmienilo sie, jak meza siostra wyprowadzila sie z dziecmi na drugi koniec Polski. Od tamtej pory wie, ze ma tez inne wnuki. Mysle, ze wnuki mieszkajace w domu z dziadkami zawsze sa lepiej traktowane niz te poza domem.
-
Aneczka wszystkiego najlepszego
))
Sabinaaa a ja uważam, że to przez to jak Malz ma Siostrę rodzona to wtedy jest koniec. Jej dzieci są lepsze, Jej trzeba pomóc bo to córka a syn to przecież tylko syn. No przecież u nas jest to samo. Tak mi się akcja przypomniała z Tesciowa jak dzwoni do nas i mowi, żebyśmy razem z Nia i Siostrunia Malza i Jej jeszcze wtedy jednym dzieckiem pojechali do tej bawialni dla dzieci. Bo dla Jej córeczki zaraz szykuje się porod za 2tygodnie to juz nie będzie kiedy pójść bo będzie małe dziecko.. Chcialam powiedzieć a czy to nie może iść tylko z naszymi wtedy?? A teraz czekam aż ja będę miała miesiąc albo 2tygodnie do porodu i czy też zaproponuje taki wypad bo przecież potem nie będzie jak...
Dziś zajechalismy do Niej na Urodziny. Ni stąd ni zowad wpadła jeszcze ciotka z córką do niej. A ta córka to ta co w ciąże zajsc nie może. Oczywiście kto z nas pije ja czy Malz? I czemu żadne nie piję więc wprost powiedziałam, że w ciazy jestem. Wiedziałam, że język napewno Siostrunia Malzowi się rozwiązał wcześniej to nie będę kryć. I odrazu do mnie z pytaniami czy tabletki na podtrzymanie biorę? Czy to wpadka? No kur.. Więc mówię do Niej, że planowane i nie biore na podtrzymanie bo nie potrzebuje.. Bardzo się wręcz zdziwila.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 19:30
-
Dzięki dziewczyny za życzenia :*
Ja już w domu..poklocilam się z mężem u własnych rodziców i z nim nie gadam. Czyżby hormony ?Ale pierwsza się nie odezwę
Zgadzam się z Inso..wnuki od córek są ważniejsze. Przynajmniej u nas to się sprawdza. Dobrze, że moja mama ma 2 córki to nie ma problemuChoc w tym tyg mam straszne wyrzuty, że codziennie siedzimy jej na głowie.
Natalka podziwiam za paznokcie, ja to muszę mieć krociotkie i nawet nie maluje. Chyba w tych czasach mało kto ma takie ja ja..haha
-
Moze macie racje z tymi wnukami... Ja ciagle powtarzam, ze bede kiedys dobra tesciowa i babcia
Obym dozyla
Inso, kurde jak mozna kogos zapytac czy dziecko planowane? Nawet jak wpadka, to nic jej do tego. W zyciu nie zapytalabym nikogo, czy ciaza planowana czy wpadka...
Aneczka, ja tez mam krotkie paznokcie. Rosna mi szybko, mam twarda plytke, jak mam jakas okazje, to bez problemu moge wyhodowac bardzo dlugie, ale nie lubie miec dlugich. A i przy dzieciach to wygodniej mi w krotkich. Maluje od swieta. U nog tylko regularnie maluje przez cale lato.
-
Z mezem sie niby nie poklocilam, a ide spac z podbitym okiem
Maz pojechal z Zuzia do swoich rodzicow. Wlozylam Kube do kojca, a sama chcialam szybko odkurzyc w pokoju. Jeczal, marudzil, stekal, to szybko zwinelam kabel i chcialam rure zalozyc na odkurzacz. Nie wiem jak to zrobilam, ale tak uderzylam sie ta rura, ze az mnie przycmilo. Siedzialam chyba z 10 min z miesem zamarznietym przylozonym pod okiem
i tak spuchlo i jutro pewnie bedzie siwe
natalka0887 lubi tę wiadomość
-
Aneczka w dniu imienin Cię tak wkurzył? Eh te chłopy.
Sabina mistrzumąż Cię widział?
Ola doczytaj w necie kiedy się ten progesteron bada i może warto zbadać w kolejnym cyklu.
Inso jak dziś na froncie mdłości? Niech chłop widzi w co Cię wpakował, syn jak nic7w3d 💔 -
Justyna, mi na porod pomogło niesienie starszego synka na odległość jakichś 4 przystanków tramwajowych, bo się uparł i nie chciał iść. Po paru godzinach zaczelam rodzic. Koleżanka ostatnio mowila, ze jej pomógł masaż kości ogonowej. Tyle, że ona była juz po terminie.
-
Ola_445 wrote:Wyczytałam wlasnie ze plamienie brazowe moze byc przez ten niedobor progesteronu.
U mnie byl to sluz "plodny" zabarwiony krwią. Wiec nie wiem
Znaczy w tym cyklu co zaszlam w ciazeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 08:13
-
Czyli mam rozumiec ze w 11dc mialam plamienie takie przed owulacją, miedzy 11 a 14dc owulacja i po 6 dniach plamienie implantacyjne? Troche za wczesnie chyba nie?
W sumie nie ma co gdybać, zobaczymy 2 sierpnia czy cos z tego bedzie. Najpozniej 4 sierpnia bo zakladam ze cykl bedzie 26 dniowy a nie 28 dniowy.03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
W ogóle wczoraj w pracy wbiłam sobie w stope igłe od zabezpieczeń (te ktore sa przy ubraniach w sklepach niektorych). Okropny bół -.- Dobrze ze dzisiaj mam wolny dzień.
Ale weekend pracujacy caly dzień.
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Inso - Ja przy Filipie miałam takie mdłosci, ojjjj jak sobie przypomne to az mam ciary
Schudłam na poczatku przez to jakies 4kg. Jadlam wtedy tylko oraówki te z biedronki takie dobre kiedys robili, teraz juz nie te same sa
Jak szlam na zakupy to kupowalam po 4 paczki03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań