Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Już po wizycie.
Szyjka rzeczywiście bardzo nisko Ale im starszą ciąża tym będzie wyżej. Tak poza tym twarda i zamknięta..uff
Dzidzia ma już prawie 7cm i jest starsza prawie o tydzień. Wszystkie pomiary prawidłoweNiestety płci nie pokazała
kasiakasia11, iNso87, MeGi1986 lubią tę wiadomość
-
Kava u nas atrakcji nie trzeba pod domkiem;) na plaży Lena ma raj;d lopatka+piasek i woda=bloto i tak pól dnia wczoraj siedziala hehe a drugie pól po obiedzie dopiero do wody poszla i wyjść nie chciała. Ale ogólnie grzeczna i wszystko sprawnie idzie:) Zadowolona jestem póki co z wyjazdu.
Aneczka juz 7cm?! O ja:d mój to jeszcze chuchro przy Twoim :p i tak rzeczywiście samopoczucie odrazu mam lepsze. Caly dzień chyba nie mysle o tym,ze mam mdlosci i dopiero wieczorem cos tam czuje ale idę spac. -
Skoki rozowjowe... Juz zapomnialam ze takie pojecie wystepuje. Niedlugo sobie odswieze...
Ja mam teraz caly dzien, a nawet 3 dla siebie. Maly jezdzi do babci, maz obiady robi i sniadania zebym sie nie musiala forsowac. Od wczoraj jest dobrze, ale ciagle w sumie leze. Dzis ide jeszcze do fryzjera bo juz sie zapisalam to podetne tw koncowki.
Stosowalyscie profilaktycznie zuravit w ciazy? Mozna? Bo ja pije sok z zurawiny, ale ciezko idzie bo dla mnie mocno kwasny, rozcienczam go z woda to wychodzi ze dziennie pije ok 0.5szkl samego soku przy dobrych wiatrach a nie wiem ile trzeba pic zeby to w ogole dzialalo.
-
kasiakasia11 wrote:A ta profilaktyka to przed czym ma być?
Bo ja tylko doraźnie stosuję żurawinę, jak mnie cewka moczowa szczypie.
-
Natalka ja pilam sok z zurawiny, ale taki kupiony w aptece, ktory dlugo nie postoi po otwarciu. Codziennie kieliszek takiego nierozcienczonego, bo nie dalabym rady wypic duzo tego. Na pewno nie zaszkodzi, a pomoc moze takze mozesz pic profilaktycznie.
Przypomnicie sobie dziewczyny wszystko. Skoki rozwojowe, zabkowanie, nocne pobudki i cala reszte. Kuba jak sie urodzil, to pierwsze 2-3 tyg to byl kosmos dla mnie. A pozniej juz sie czlowiek przyzwyczaja do nowej sytuacji i leci.
Justyna jak tam u Ciebie? Jak ma sie Antos?
My dzis szczepienie mamy i juz mam stresa...
-
Hej!
Dlatego ja postanowiłam nie moczyc tylka w morzu :p sama się boje infekcji. Siedzę na plaży lub wejdę i zamocze nogi przy brzegu. Malz idze w głąb z Laura i Lena. I tam pływają na swoich dmuchancach.
Kurde pochwaliłam się, że mi tu dobrze i od rana mam mdłości.... :p Nie pisze juz nic na ten tematWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 14:38
-
Hej, u nas jakoś leci, Antoś w 5 dni przytył 270 g więc sporo. Jest tylko na piersi. Generalnie z nim większych problemów puki co nie ma, czasem problem z kupka lub bączkiem a tak to śpi i je
Mnie kolejny dzień boli ząb i głową. Dziś byliśmy pierwszy raz na spacerze z samego rana bo teraz to już za gorąco. Mąż dziś załatwia wszystkie dokumenty w pracy, w przyszłym tygodniu złożymy pewnie te wnioski o becikowe i 500+ plus o kartę dużej rodzinki.7w3d 💔 -
Kava wrote:Inso, tak coś czułam w kościach że na Gacutę trafiłaś...
My od soboty na Mazurach. Jest świetnie, pogoda dopisuje. Leon przeszczęśliwy. W ośrodku jest. ogrom atrakcji A dzieciaków. Z Adasiem trochę gorzej bo akurat chyba jakoś skok rozwojowy przechodzi.
Jeszcze niedawno usypiał przytulny do mnue w 2 minuty. Teraz tule to, Bujam. daję cyca 1,5 godziny A i tak ledwo usypia. Trwa to już ponad tydzień..
czekam kiedy wróci normalność
Zazdroszczę Wam tych wakacji. My chrzciny robimy w październiku i po nich pojedziemy nad morze na parę dni z dziećmi ale to już będzie chłodno. Grunt żeby dzieci powietrzem pooddychaly świeżym z jodem.7w3d 💔 -
O właśnie Justyna mi przypomniała.
Kava to gdzie dokładnie jesteście? Ja lubię bardzo Mazury. Tylko my to zawsze na pola namiotowe jeździmy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 17:07
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-