Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola niby wiem. Będę uważać na siebie. Nie będę się forsowac. Dzieki;) Teraz byłam w toalecie to miałam trochę wkładkę w takim sluzie jasno brązowym.
Edit.
W sumie mogę fotusie pokazać Dzidzki. Jest bokiem bo tak lepiej widac.
FotoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 20:02
justyna14, alisss87, MeGi1986 lubią tę wiadomość
-
Ja mialam niski prog w ciazy z Zuzia, to plamilam tak wlasnie bardziej na brazowo. Od razu przyjeli mnie na oddzial. Tam stwierdzili pozamaciczna (ciaza z Zuzia) takze juz mnie nic nie zdziwi z nasza sluzba zdrowia.
Ja mimo wszystko probowalabym jeszcze dzis sie gdzies dostac, zeby na spokojnie jutro wyjechac. Probuj, moze ktos prywatnie sie zlituje i przyjmie.
-
Tylko uwazaj na sloncu. Kiedys bylam u gina a przede mna byla babka ze slaska chyba co przyjechala nad morze i zaczela plamic. Lekarz potem mowi wkurzony ze usiada te kobiety w ciazy i siedza na plazy caly dzien a potem duzo plami. Ponoc do szpitala tez sie duzo wtedy zglaszalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 15:41
-
inso, co do Lemancewicza to dobry z niego specjalista. Niektórzy mówią że gbur...
No cóż. Nie jest wylewny Ale do mnie zawsze był ok.
Ka mailem w ciąży z Leonem. Przyczyny nie znaleziono Ale też mnie na oddział na Ty dzień położyli. Ale to była stara Warszawska jeszcze.
Gdybyś podczas brania duphastonu wpadła na pomysł badania prg to pamiętaj że duphastonu nie wychodzi w badaniu krwi czyli że on działa na organizm i pod osi progesteron Ale nie widać tego we krwi. -
Dziewczyny narazie wszystko ok. Nie mialam od rana żadnego plamienia. Ani krwią czerwona ani brązowa. Mam nadzieję, że to jednorazowe. Cycki dalej bolą a mi niedobrze cd. Takze jakby nigdy nic.. Fakt, że trochę mnie podbrzusze ciągnie ale to pewnie normalne.
Kava idę do Niego na to usg w 12tyg. Dla mnie aby konkretnie zbadał Dzidzke. Nie musi mi slodzic ale dobrze by było, żeby co nieco mówił i wyjaśniał.
Zastanawiałam się nad zrobieniem proga ale darowalam sobie. Uspokoiłam się i w razie wu pojadę na IP do Gdańska. Będę miała 45min do tego miasta autem.
Kava ja bylam dziś na ostrym w USK. Nie zgadniesz na kogo trafilam..na Gacuteniestety dla mnie Ona już odpada jako lekarz. Mam fatalna opinie o niej teraz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 21:04
-
Inso, ja w drugiej ciazy mialam podobne plamienia. Na poczatku chodzilam do dwoch lekarzy i akurat jedna pani doktor ostrzegla mnie ze ok 8-9 tygodnia zdarzaja sie plamienia i zeby sie nie przejmowac. Jak je dostalam to akurat bylam w pracy, mimo wszystko zdenerwowalam sie bardzo i akurat udalo mi sie umowic tego samego dnia do drugiego lekarza. On juz nic nie widzial zlego, ale dal mi duphaston na miesiac i w razie czego kazal jechac na ip. Krawienie juz sie nie powtorzylo na szczescie. Mam nadzieje, ze i u ciebie bedzie tak samo! Bierz tabletki, wypoczywaj i sie nie stresuj. Zgadzam sie z dziewczynami, ze zawsze warto spraedzic na ip jesli coa sie dzieje, ale jesli mowia ze ok to tego sie trzymaj.
iNso87 lubi tę wiadomość
-
A co tu taka cisza???
Inso jak sie czujesz na wczasach?
My zaczynamy powoli urzadzac poddasze. Powoli, bo schody pochlonely ponad 7tys, facet juz ich lakieruje i w tym tyg beda calkowicie gotowe. Dzis kupilismy farby do pokoju Zuzi, bedzie szaro rozowy i panele tez kupione. Maz ma urlop to moze pomaluje. Zuzia juz sie doczekac nie moze swojego pokojuPoza tym dzis "tylko" 25stopni takze dalo sie zyc. Kubus co raz wiecej zaczyna chodzic a radosci przy tym co nie miara
-
Mnie dzis caly dzien kluje szyjka, tak pulsujaco. Jak nie przejdzie to w srode pojde na dodatkowa wizyte. Leze bardzo duzo, dzis tyle co zrobilam tosty na sniadanie, wepchnelam rzeczy do pralki i sie umylam. Moja siostra przyjechala na dwa dni to zajmuje sie Szymkiem, od srody bedzie jezdzil do babci. Od poniedzialku maz ma urlop to bedzie lepiej. Na nastepny weekend to wesele i sie zastanawiam czy pojde...
Kurde do tej pory jak mie cos zakulo to polezalam i bylo ok. A tetaz w glowie mam czarny scenariusze...
-
sabinaaa wrote:A co tu taka cisza???
Inso jak sie czujesz na wczasach?
My zaczynamy powoli urzadzac poddasze. Powoli, bo schody pochlonely ponad 7tys, facet juz ich lakieruje i w tym tyg beda calkowicie gotowe. Dzis kupilismy farby do pokoju Zuzi, bedzie szaro rozowy i panele tez kupione. Maz ma urlop to moze pomaluje. Zuzia juz sie doczekac nie moze swojego pokojuPoza tym dzis "tylko" 25stopni takze dalo sie zyc. Kubus co raz wiecej zaczyna chodzic a radosci przy tym co nie miara
białe mebelki: łóżeczko i szafa z lustrem i firanki i motylki, szare zasłony i włochaty dywan a różowe dwie ściany i część motylków przyklejona do ściany nad łóżkiem
ładne połączenie dla dziewczynki
Miło się czyta , że Kubuś już chodziczas tak szybko leci, zanim się obejrzę Antek będzie raczkował.
7w3d 💔 -
Hej, juz mi przeszlo.
Kolo 2 polozylam sie pupa na poduszkach i do rana jakos sie rozeszlo. Zobacze jak dzisiaj. Jak bedzie dobrze to ok. Jak cos dalej bedzie sie dziac to jutro pojde do lekarza
A biore tylko acard od poczatku, nie dal mi ostatnio nic bo nie bylo potrzebyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 09:32
-
U mnie masakra. Mały nie schodzi z rąk. A zazdrosny o siostrę jak cholera. Jak tylko ona sie przytula to wrzask, odpychanie. Chyba przez te urlopy i bycie non stop razem się przyzwyczaił.
Super, że urządzacie pokoje. Zazdroszczę. Ja jeszcze trochę poczekam. Bo jak uda sie z koleją dzidzia yo dopiero wtedy rozdziel€ pokoje.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Ja sobie kupilam poradnik, jak mowic zeby maluchy nas sluchaly... Wczoraj przyszedl i zaczelam czytac. Moze byc fajne bo na poczatku juz sa przyklady ktore ja mam tez u nas w domu. Moze naucze sie inaczej mowic do dziecka. Bo ja ciagle krzycze a on nie slucha...
-
Natalka- kurcze nie fajnie masz z tą szyjką. Lepiej to kontroluj bo różnie może być.
A co ksiżki to słyszałam o niej.
Ja zrezygnowałam z czytania poradników bo u nas kompletnie się to nie sprawdzało co w nich pisali. Metodą prób i błędów po prostu dochodzę c na moją Olę działa a co nie. Zdecydowane mamy tak, że jak wszystko jest na spokojnie, to współpraca jest idealna. Jak odpowiednio gospodarujemy czasem na zakupy to i one mogą być przyjemne. Im bardziej wszystko na szybko i nerwowo tym gorzej. -
Inso, tak coś czułam w kościach że na Gacutę trafiłaś...
My od soboty na Mazurach. Jest świetnie, pogoda dopisuje. Leon przeszczęśliwy. W ośrodku jest. ogrom atrakcji A dzieciaków. Z Adasiem trochę gorzej bo akurat chyba jakoś skok rozwojowy przechodzi.
Jeszcze niedawno usypiał przytulny do mnue w 2 minuty. Teraz tule to, Bujam. daję cyca 1,5 godziny A i tak ledwo usypia. Trwa to już ponad tydzień..
czekam kiedy wróci normalność