Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
tak owulke na pewno wtedy miałam. A przez weekend nie wprowadziłam bo troche później mierzyłam niż zwykle a było coś koło 36,85 więc w sumie tylko co zawsze po owu. Popatrzyłam na kilka cykkli wstecz i nigdy nie miałam takiego spadku nagle. I co ciekawe pobolewał mnie brzuch. Ale nie wiem, może sobie wkręcam....
-
Ja się dziś tak poklocilam z szefowa rano, że prawie cały dzień odchorowalam tą sytuację.
Jak Lena skończyła 2 miesiące ja dodatkowo zaczęłam brać pracę do domu. W sumie sama mi to zaproponowała. Za 3 miesiące i tak miałam zrezygnować już z tego, bo już nie będzie mi łatwo Ale po dzisiejszym dniu postanowiłam, że mam dość. Jutro idę zrezygnować..
-
Aneczka no stresss. Nie wskazane Ci teraz!
Ja dzis bylam nazakupach. SAMA bez dzieci i meza haha. Zuzia u dziadkow a Kuba z mezem. Zaplanowalam, ze robie zakupy dla siebie, bo ja nie mam co na tylek wlozyc a dzieci maja full. Prawie mi sie to udalo, jakby nie zara to nic bym dzieciom nie kupila. A kolo tego sklepu nie moge przejsc obojetnieSobie kupilam 3 pary spodni i zrelaksowalam sie troche
chociaz chodzenie po galerii, to nie jest to co lubie.
Wczoraj bylismy na szczepieniu. Moj Kubus kluseczka wazy juz 12kg. Jeszcze chwile i Zuze przescignieChociaz coraz lepiej mu idzie chodzenie to pewnie i waga teraz przystopuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 23:01
-
Aneczka-nie warto się przejmować, na prawdę. Ja już dawno odpuściłam jeśli chodzi o pracę. Olewam wszystko, robię minimum które muszę i tyle. Szkoda życia i zdrowia.
Sabina- Kubuś fajna kluseczka. Moja Tylko 2 kg mniej niż moja Ola waży:p Ale moja to chyba ma mega przemiane materii bo je za trzech a chudzina taka że wszystkie żeba widać -
No to zaczynam nowy cykl. Zaczynamy starania. Owulacja znowu głupio wypada pid względem planowanych zajęć, ale mam nadzieję, że jakoś damy radę się sexić.
iNso test możesz wpisać na 10 września.iNso87 lubi tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Aneczka86 wrote:Ja się dziś tak poklocilam z szefowa rano, że prawie cały dzień odchorowalam tą sytuację.
Jak Lena skończyła 2 miesiące ja dodatkowo zaczęłam brać pracę do domu. W sumie sama mi to zaproponowała. Za 3 miesiące i tak miałam zrezygnować już z tego, bo już nie będzie mi łatwo Ale po dzisiejszym dniu postanowiłam, że mam dość. Jutro idę zrezygnować..7w3d 💔 -
Sabina fajna waga u Kubusia już
My wczoraj zaliczyliśmy pierwszą wizytę patronazowa u pediatry i Antoś już 4470 g ważya wychodząc ze szpitala 01.08.18 miał 4060g więc w niecałe 9 dni przytył 410g
rośniemy jak na drożdżach
nocka dziś super, ładnie zasnął po myciu przed 9, potem po 23 pobudka , po 2 , po 5 i teraz, koło 8
także nawet się wyspalam
7w3d 💔 -
No to powodzenia.
Ja mam cykle dość regularne. Po kazdej ciąży po powrocie miesiączek od razu były regularne.
Nawet nie wiem jak to jest mieć cykl 50-dniowy i nie wiedzieć kiedy kolejna @. Tym bardziej trzymam kciuki za was.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
A czemu pytasz?
Mieszkamy z rodzicami. Prowadzimy jedno gospodarstwo, wszystko mamy wspólne. Mama jest na emeryturze więc właściwie we dwie jesteśmy codziennie z dziećmi i codziennie ogarniamy dom i ogródek.
Mamy od nich dużą pomoc, ale nie zawsze jest słodko. Wiele razy przymykamy na coś oko i idziemy na kompromis. Sytucja dobra i niedobra. Za dużo by pisać.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
espoir wrote:bo widzę, że raczej nie masz takich wątpliwości i 1000 pytań w głowie jak ja, a dzieci masz w tym samym wieku7w3d 💔
-
espoir wrote:bo widzę, że raczej nie masz takich wątpliwości i 1000 pytań w głowie jak ja, a dzieci masz w tym samym wieku
No widzisz, a ja myślałam że jest calkiem odwrotnie. Czyli, że ja mam wątpliwości a ty wcale.
Wiecej napiszę ci później bo teraz obiad na tapecie.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
justyna14 wrote:Ja się teraz zastanawiam jak ogarnę 3 ! Już się boje. Mąż jeszcze tydzień w domu a potem do końca sierpnia jestem sama do 17-18 codziennie z 3 więc będzie cieKo. Oby do września, wtedy dwójką idzie do przedszkola.
Teraz czekam kiedy napiszesz, ze dwojka to byla bajka, z trojka to dopiero jest nie lada wyzwanie
Mysle, ze maz jak wroci do pracy, to poczatki beda trudne, a potem ulozyc tak dzien, ze nie bedzie zle