Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie o to chodzi. Nikt nas nie pytał czy ciężkie. Idziesz do szkoły-nosisz książki. To coś dziwnego? Brak słów.
Jeden chłopiec zarobił kropkę za nie przygotowanie. Nie przyniósł książki na matmę.. I oczywiście matka zaczęła zale wylewac, że jak to??! A pod koniec zebrania synus z Tatusiem przyjechali i do wychowawczyni rozmowa, że bieda, że nie może mieć tej kropki! No czego Oni dzieciaka uczą? 1 dostanie to ja nie wiem co to bedzie..
Ja nie śpię oczywiście. Malz wychodził do pracy i musiałam się przecież obudzic..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2018, 02:54
-
kasiakasia11 wrote:Witam się ze szpitala. Mały ma zapalenie płuc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2018, 09:48
kasiakasia11 lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Dziewczyny i u nas jakaś epidemia wirusowa. Franek z katarem, Damian też gorączkuje,w przedszkolu już kilku dzieci nie ma....a to dopiero początek.
U nas pierwszy tydzień zleciał w miarę. W piątek Frania płakał, ale się nie dziwię taki harmider był,jeden wielki wisk. Na razie biega zadowolony ze do przedszkola nie musi dzisiaj iść. -
Kasia wspolczuje:/ mam nadzieję, że szybko wyjdziecie z tego szpitala.
Aneczka, Megi zdrowia życzę dla Dzieciaków.
U nas dziś rano Lena wstala z suchym noskiem. Wyczyscilam Jej odkurzaczem i było ok ale miałam wrażenie, że mówi jakoś przez nos. Narazie jest ok. Zobacze jak wstanie czy to tylko moja już schiza;)kasiakasia11 lubi tę wiadomość
-
Kasia wspolczuje synkowi i Tobie. Niestety wiem co znaczy szpital z dzieckiem...
Ja zrobilam wlasnie szaszlyki na obiad. Zjemy i jedziemy na lotnisko pokazac dzieciom samoloty z bliska. Potem moze jakas sala zabawPogoda u nas taka beznadziejna, ze trzeba gdzies jechac, bo dzieci sie zanudza w domu
-
Za nami tragiczna noc..Lena zasnęła z płaczem o 22, potem obudziła się o 24 z płaczem, i tak się zanosila aż zwymiotowala..jak już zasnęła tak do 5 budziła się średnio co pół godziny z histerycznym płaczem nie do uspokojenia. Dopiero po 5 zasnęła i wstała po 9. Rano zajrzałam do gardła A tam krostki na gardle
Jestem ledwo żywą.. jeszcze rano zrobiłam sernik.. Teraz Lena gra z tatusiem na ps A ja leżę i walczę z bólem głowy
-
Aneczka86 wrote:Za nami tragiczna noc..Lena zasnęła z płaczem o 22, potem obudziła się o 24 z płaczem, i tak się zanosila aż zwymiotowala..jak już zasnęła tak do 5 budziła się średnio co pół godziny z histerycznym płaczem nie do uspokojenia. Dopiero po 5 zasnęła i wstała po 9. Rano zajrzałam do gardła A tam krostki na gardle
Jestem ledwo żywą.. jeszcze rano zrobiłam sernik.. Teraz Lena gra z tatusiem na ps A ja leżę i walczę z bólem głowy7w3d 💔 -
Hej hej!! Widzę chorobska panują więc życzę wszystkim zdrówka!!!
My właśnie wracamy z nad morza. Jeszcze nie całe 3h drogi nam zostały. Super było,pogoda świetna,ola się wybawila na plaży jeszcze:)
A ja miałam bardzo niemiła niespodziankę....dostałam @..... Tak mi się smutno zrobiło że się poryczalam...... -
Kasia jak tam sytuacja?
Anczeka jak u Was? Zdrówka dla Waszych dzieciaczków
U mnie płacz od 7 u Olka, że nie chce do przedszola.Więc jak on płakał to i Pola się popłakała. Mąż zapłąkanych wsadził do auta i wywiózłTakże tak
O 10.45 mamy szczepienie z Antkiem, zobaczymy ile wazy klusek7w3d 💔 -
Animka, wiem że takie niespodzianki są okropne.
Dziś do przedszkola wiozłam ja. Mąż musiał jechać do pracy wcześniej. Myślałam że z domu nie wyjdzie bo zaczął płakać że chce się bawic w domu. Żebym go polulala. W samochodzie się uspokoił ale w przedszkolu aż się trząsł. Ale przebrałam mu buty i poszedł San. Ja pogadałam z panią a on wyszedł siku, ale już na mnie nie spojrzał.
Pani mówi że płacze czasem jak mu się przypomni. Nie jest jakiś wyyrywny, nie jest przewodnikiem stada i raczej trzyma się z boku. Mniej z dziećmi. W sumie to mnie nie dziwi bo on zawsze w grupie był wycofany.
To jego 3 dzień. Nauczy się. Zresztą musi nauczy. Się funkcjonować wśród rówieśników.