Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
animka899 wrote:Dziewczyny siedzę w poczekalni u ginki bo zaczęłam krwawić;( gdyby nie ta beta to bym po prostu myślała że spóźniony okres. A tak to zawiedziona się czuje bardzo.....
-
animka899 wrote:Dziewczyny siedzę w poczekalni u ginki bo zaczęłam krwawić;( gdyby nie ta beta to bym po prostu myślała że spóźniony okres. A tak to zawiedziona się czuje bardzo.....
-
Animka powtorzylabym betę bo na tak wczesnym etapie ciąży to mogła gibka nic nie widzieć jak niea nowoczesnego sprzętu. A plamienia się często zdążają przy porządnym zagnieżdżeniu a u Ciebie to przecież dopiero ten etap. Także ja jeszcze nie współczuję, dopóki nie ma pewności. Plamienie jest nadal czy coś więcej się rozkręciło?7w3d 💔
-
Inso ja byłam dziś w biedrze ale kupiłam majtki i rajstopy dla Szymka. Dla maluchów ładne te rzeczy. Ale ja już kupilam więc nic nie potrzebuje.
Mąż przywiózł ostatnio reklamówkę gruszek i zaczynają się psuć. Więc wczoraj zrobiłam kompot. Dziś właśnie wlastwilam ciasto jogurtowe z gruszkami i kruszonką
-
animka899 wrote:Natalka- ja ostatnio mam zatrzęsienie jabłek ze wsi i już patrzeć na nie nie mogę. Wszystko z jabłkami, soki, obiady, desery haha:D
Ja nie jem bo ostatnio bardzo źle się czuje po nich. Dusi mnie, gniecie w żołądku
Wzięłam przepis z internetu na to ciasto i chyba mi zakalec wyjdzie. Wyjęłam, ale wsadziłam od nowa bo się nie upiekło. W ogóle mam nowy piekarnik Samsunga. Taki co nie ma grzałek góra dół tylko jakby ciągle piecze na termoobiegu. I na wierzchu wszystko spalone a w środku surowe. Jak piekliśmy rurki to 20min i nawet się nie zarumieniły... Z tyłu przypieczone z przodu ledwo poczuły. Ogólnie jest kiepski. Tyle kasy kosztowal i nie jestem zadowolona i jest mniejszy niż standardowy i pod zabudowę więc wymiana kiedyś też będzie się wiązała z przebudową szafy całej ..
-
Natalka-no to słabo z piekarnikiem. Ja mam w zabudowie Amica Integra Pro Baby ze specjalnymi zabezpieczeniami przed dziećmi i jestem mega zadowolona. Nie przeżyłabym bez normalnych grzałek bo np. ciasto drożdżowe na termoobiegu się nie upiecze. Wogóle tam można sobie wybrać bo są gotowe programy i na ciasta i na mięsa no cuda.
-
natalka0887 wrote:Inso ja byłam dziś w biedrze ale kupiłam majtki i rajstopy dla Szymka. Dla maluchów ładne te rzeczy. Ale ja już kupilam więc nic nie potrzebuje.
Mąż przywiózł ostatnio reklamówkę gruszek i zaczynają się psuć. Więc wczoraj zrobiłam kompot. Dziś właśnie wlastwilam ciasto jogurtowe z gruszkami i kruszonką