Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja.
Mam wrażenie, że zamiast się Lenie poprawiać to jej się pogarsza. Dziś jej pozatykalo nosek, stan podgoraczkowy. Wymeczy ja ten katar
Ja wczoraj poszłam do Lidla i kupiłam 2 komplety bodziakow i spodenki. Jednak te rozmiary jakieś dziwne.. I nie wiem czy nie oddać. A szkoda trochę, bo bardzo chciałam body kopertowe.
-
Aneczka zdrówka dla Lenki
Ja muszę zabrać całą trójkę na kontrole z Antkiem bo nie mam z kim ich zostawić. Jakiś dramat. potrzebuje jakąś bacie na stałe do zamieszkania z nami. my jej damy wyżywienie i dach nad głową a ona mi pomoże w domu i z dziećmi7w3d 💔 -
Aneczka86 wrote:Witam się i ja.
Mam wrażenie, że zamiast się Lenie poprawiać to jej się pogarsza. Dziś jej pozatykalo nosek, stan podgoraczkowy. Wymeczy ja ten katar
Ja wczoraj poszłam do Lidla i kupiłam 2 komplety bodziakow i spodenki. Jednak te rozmiary jakieś dziwne.. I nie wiem czy nie oddać. A szkoda trochę, bo bardzo chciałam body kopertowe.
Ja dla Leny sliczne kopertowe body w 2 lub 3 pakach kupowalam w Auchanie na hali. Cena od 25zl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 13:31
-
Dzięki Justyna.
Lena zasnęła mi na rękach. Dałam jej ibufen, bo mówiła, że boli ja główka- pewnie od kataru.
Inso ja gdyby była dziewczynka to pewnie i tak bym nie kupiła różowego, bo jakoś za tym kolorem średnio przepadamKupiłam ten kolor kremowy z beżowym. Ale teraz jak mi napisałaś o tych spodenkach to chyba oddam. Jeszcze jest czas na zakupy to chyba nic na sile.
Justyna oj przy 3 dzieci to przydałaby się jakaś pomoc. Ja ogólnie Cię podziwiam, że dajesz radę
-
Justyna to dobrze. Kamien z serca! Jeju zeby nie te choroby u dzieci to wiat bylby piekny:D
Aneczka ja teraz pewnie tez kupilabym dla dziewczynki szaro biale ale wtedy chcialam roz haha
Wlasnie zrobilam pierwszy krok w sprawie remontu. Zamowilam komode no i jednak z zestawu szafe.. zmiesci sie na styk za drzwiami ale ze wzgledu,ze ma lustro w srodku przestawiam na druga strone a za drzwiami bedzie komoda. No coz. Albo zupelnie co innego jeszcze wymysle zanim meble przyjada. Od 2tygodni do 3 mam czekac takze jest chwila. Zaplacilam tez mniej,bo sa na wyprzedazy w brw. Foto
I jak? Czekam jak zawsze na Wasze opinieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 20:00
-
Ja jestem strzepkiem nerwów. Wiem kto ukradł mi pieniądze.
Wiecie co jest najgorsze. To było dziecko z mojej rodziny. Ja od małego serce na tacy mu dawałam a on coś takiego. Nie spodziewalabym się. I zrobiło to z premedytacją. Szok.
Teraz nientak łatwo odkrecic na policji i w banku. Kupa roboty i problemów nie tylko dla niego.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Aneczka86 wrote:Dzięki Justyna.
Lena zasnęła mi na rękach. Dałam jej ibufen, bo mówiła, że boli ja główka- pewnie od kataru.
Inso ja gdyby była dziewczynka to pewnie i tak bym nie kupiła różowego, bo jakoś za tym kolorem średnio przepadamKupiłam ten kolor kremowy z beżowym. Ale teraz jak mi napisałaś o tych spodenkach to chyba oddam. Jeszcze jest czas na zakupy to chyba nic na sile.
Justyna oj przy 3 dzieci to przydałaby się jakaś pomoc. Ja ogólnie Cię podziwiam, że dajesz radęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 17:43
-
kasiakasia11 wrote:Ja jestem strzepkiem nerwów. Wiem kto ukradł mi pieniądze.
Wiecie co jest najgorsze. To było dziecko z mojej rodziny. Ja od małego serce na tacy mu dawałam a on coś takiego. Nie spodziewalabym się. I zrobiło to z premedytacją. Szok.
Teraz nientak łatwo odkrecic na policji i w banku. Kupa roboty i problemów nie tylko dla niego. -
Animka - Przykro mi bardzo, moze masz racje, jesli organizm wiedzial ze to slaba ciaza to lepiej ze to sie stalo wczesniej, a nie pozniej. Ale moze zrob jeszcze bete
Buziaki kochana, trzymaj sie
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Aneczka86 wrote:Dziewczyny Lena po drzemce wstała pełna energii A wieczorem znów zaczęła gorączkowac i to dość wysoko, bo 39 stopni. Nie wiem czy jechać z nią jutro ponownie do lekarza czy jeszcze obserwować
przy anginie się wysoko gorączkuje. Ewidentnie coś dolega i co się rozwija. Jak w nocy będzie dalej gorączkować to ja bym jutro ją skonsultowała z pediatra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 21:03
7w3d 💔 -
ku... bo inaczej już nie powiem. Olek ma jęczmień na oku na dolnej powiece
jak nie urok to ... wrrrr miałyście z czymś takim u dzieci do czynienia? Pocieraliśmy obrączką, jutro jakieś ciepłe okłady mu zrobie. Co jeszcze? do lekarza z tym iść?7w3d 💔 -
animka899 wrote:Justyna- możesz jeszcze zaparzyć tak z 3torebek herbatę i tymi torebkami mu przecierać. A do lekarza możesz iść żeby dał jakaś maść.7w3d 💔
-
justyna14 wrote:a je, pije? oglądałaś gardło?
przy anginie się wysoko gorączkuje. Ewidentnie coś dolega i co się rozwija. Jak w nocy będzie dalej gorączkować to ja bym jutro ją skonsultowała z pediatra.
-
justyna14 wrote:ku... bo inaczej już nie powiem. Olek ma jęczmień na oku na dolnej powiece
jak nie urok to ... wrrrr miałyście z czymś takim u dzieci do czynienia? Pocieraliśmy obrączką, jutro jakieś ciepłe okłady mu zrobie. Co jeszcze? do lekarza z tym iść?
-
Justyna super szafa. Widzialam Ja jak przegladalam produkty Ikei tylko u mnie w miescie to problem z Ikea.. niby jakis punkt zrobili odbioru ale nie wiem co i jak.
Ja jeczmien tez pocieram nagrzana obraczka. Mozna szalwia i rumiankiem przykladac.
Aneczka jedz jutro osluchac i sprawdzic jeszcze raz Mala. Jak juz jest goraczka to napwno cos sie dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 01:50