Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Animka mogę Ci wypożyczyć mój do lutego
Mogłabym nareszcie ogarnąć wyprawkę bez sapania
Inso mówię właśnie do męża, że on to ma dobrze..zaplodnil i tyleA on do mnie, że potem przez 9 miesięcy żyje z inna kobieta i jak nie byłam w ciąży to chociaż w trakcie @ byłam miła.. haha Nie wiem o co mu chodzi :d
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Aneczka86 wrote:Animka mogę Ci wypożyczyć mój do lutego
Inso mówię właśnie do męża, że on to ma dobrze..zaplodnil i tyleA on do mnie, że potem przez 9 miesięcy żyje z inna kobieta i jak nie byłam w ciąży to chociaż w trakcie @ byłam miła.. haha Nie wiem o co mu chodzi :d
-
Witam się z rana z kawka
Inso super że sprawa kołyski załatwiona.
Brzuszków ja już nie zazdroszczę, nadal mam dość po ostatniej ciąży, ta ociężałość, upały, dalo mi się to wszystko we znaki. Cieszcie się, że teraz chłodno, ja miałam na końcówce 35 st C. To był hardcore.
Inso ty nawet w domowych pieleszach wyglądasz super w ciąży! I jakie ładne dekoracjeu Ciebie kaSy szczegół zadbany i przemyślany .
iNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Aneczka86 wrote:Animka mogę Ci wypożyczyć mój do lutego
7w3d 💔 -
Ja dziś rano zapomniałam ciapkow Lenie do przedszkola, bo wzięłam uprac. I musiałam iść drugi raz, bo została boso. Po powrocie jak padlam to myślałam, ze nie wstanę. Normalnie jakbym zrobiła maraton po całym mieście.. A dodam, że mam do przedszkola 5 min drogi.
Natalka... No super sytuacja. Przypomniałaś mi, że u nas zapisują wszystkie dzieci na jedną godzinę A w poczekalni nie ma nawet przewijaka tylko stoi stara lawa na której mogłaś dziecko rozebrać.. porażka.
-
Aneczka86 wrote:Natalka... No super sytuacja. Przypomniałaś mi, że u nas zapisują wszystkie dzieci na jedną godzinę A w poczekalni nie ma nawet przewijaka tylko stoi stara lawa na której mogłaś dziecko rozebrać.. porażka.
-
To wyobrazcie sobie to. Cala nasza 4osobowa rodzina na antybiotykach. Mlody dzis skonczyl, mala zaczela, a my jestesmy w trakcie. Super nastroj przed swietami.
Kava lubi tę wiadomość
-
Julia2015 wrote:To wyobrazcie sobie to. Cala nasza 4osobowa rodzina na antybiotykach. Mlody dzis skonczyl, mala zaczela, a my jestesmy w trakcie. Super nastroj przed swietami.
Szczerze wspolczuje. Niech the tylko przechodzi raz dwa to wszystko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 21:12
-
Dzieki, sama sobie zdrowka zycze, zobaczymy czy bylam grzeczna w tym roku:p troche sie obawiam, ze zaczelismy wlasnie tygodnie chorob ciagnace sie jedna za druga.
-
Byłam z Pola u pediatry i ta wysypka to uczulenie na białko mleka krowiego. Ale nie jest bardzo mocna więc mam ograniczyć nabiał i dalej ja karmić. A że mała ostatnio wisi na cycu ciągle i.stwierdzilam że nie mogę się aż tak poświęcić bo mam też drugie dziecko które wymaga uwagi i będę ja dokarmiać popołudniu i może na noc jak się nie będzie chciała odessać
No i byłam na kontroli u gina dzisiaj. Wszystko jest dobrze dostałam tabsy antykoncepcyjne. Rozważam założenie spirali. Po dwóch ciechach mówi że będzie gorzej założyć bo może mi przebić Blizne bo jest cienka jak będzie zakładał spirale. Ale rozważam to bo suma summarum wychodzi rocznie taniej niż zjadać tabsy. A kolejnego dziecka nie planuję więc mogę założyć ja na kilka lat
-
Natalka- moja Ola też miała przez jakiś czas uczulenie na białko i odstawilam nabal kompletnie i przeszlo a cycoholik byla straszny.
A co do spirali to ja bym się bała już po takim tekście lekarza że może przebić Blizne.... Ale ja to wogole w życiu tabsow nie brałam ani nic:p
A mi się robi jeczmien na oku:( najpierw mnie tylko bolało jakiś czas a dzisiaj zaczęło puchnąć i wyglądam powoli golota po walce:p nie ma to jak tak wyglądać ma święta.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 20:07
-
animka899 wrote:Natalka- moja Ola też miała przez jakiś czas uczulenie na białko i odstawilam nabal kompletnie i przeszlo a cycoholik byla straszny.
A co do spirali to ja bym się bała już po takim tekście lekarza że może przebić Blizne.... Ale ja to wogole w życiu tabsow nie brałam ani nic:p
A mi się robi jeczmien na oku:( najpierw mnie tylko bolało jakiś czas a dzisiaj zaczęło puchnąć i wyglądam powoli golota po walce:p nie ma to jak tak wyglądać ma święta.....
7w3d 💔