Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj Filip mial bostonke, przeszedl ja bardzo lagodnie.
Co do wybuchow, agresji dzieci to u nas temat na topie teraz. R0bi takie awantury rano lub popoludniu blizej wieczora jak jest zmeczony ze szok. Tak potrafi wydrzec kopare
Najgorsze jest w tym to ze on nic nie powie, pytam sie co chce, jedzenie, picie, bajka, zabawa,pociag, na dwor, czy cokolwiek innego a ten nic. Drze sie dalej. Ale to tak mocno ze sie prawie zanosi (czesto tak miał jak plakal jak byl maly)
Nie wiem co z nim zrobic, ja to bym najchetniej do psychologa go wyslala bo juz na prawde przegina i sie zastanawiam czy z nim wszystko ok -.- albo to juz ze mna cos nie tak03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - USG
Został 1 ❄️ -
dzięki za pochwały
jeden domek ten duży Pola dostałą teraz na urodziny jak pisałam, a ten mniejszy już miała, w tamtym roku od nas na mikołaja dostała. Jeszcze pod zasłonami jest firanka biała w srebrne motylki
a zasłony dostała Pola od babci więc nie wiem skąd . Myślę, że kupila materiał i uszyła bo w koncu krawcowa
iNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Moja Zuza dzis wstala obrazona na caly swiat. Nic jej nie pasuje, wyje co chwile... Do tego moja mama wielka jej obronczyni. Ehhh, mam juz dosyc. A wczoraj mama do mnie z pretensjami, ze Zuzia jej nie slucha. Wlasnie jej powiedzialam, ze sama na to zapracowala... Mozna zwariowac.
-
Aneczka86 wrote:Inso A Ty nie miałaś może wizyty w tym tyg?
Kurwa wezcie mnie pierdolnijcie... no wypaplalam co do tej kolyski.. polamalam palak..ten plastik za ktory sie montuje do kolyski karuzele;/ moze polamalam to za duzo powiedziane,chcialam nalozyc material i jak zdejmowalam to pekl. Skleil mi Malz jakims klejem ale odlozylam go. No coz.. doczepilam agrafka do budki kupiona na szmatach zwykla pluszowa karuzele.. eh. Poprzestawialam i kolyska stoi juz w salonie. Mam nadzieje,ze zda w tym miejscu egzamin. -
Co do dzieci u nas Lena tez zaczela plakac jak Jej sie zwroci uwage. Jak cos zle robi odrazu placz. Jakas placzka sie zrobila. Jak jest ok, to jest dobrym dzieckiem. Teraz zaczela sie bardziej wstydzic jak ktos przyjdzie. Albo jak moj Malz wroci z pracy czy Dziadzius przyjdzie to sie piesci.. takze kazde dziecko cos. Idealnego nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 13:28
-
Justyna nie mow,ze nowym autem...ostatnio co kupiliscie?...
Tak jak pech to pech albo poprostu niepotrzebnie mowilam o tym,ze mam pecha z kolyskami i wyszloJuz przestalam przezywac. W sumie ten palak i tak bylby pewnie zdjety,bo kolyska stoi pod sciana odwrocona do nas do lozka i z tej strony wsadza sie to ramie i nie mialabym jak dziecka wlozyc takze ten.. przyczepilam sowki pluszowe i tez jest okej.
A zeby sie wyrownalo to mam tez dobra wiadomosc. Kobieta przyjechala i dzis odkupila ode mnie lawe z salonu,ktora wnosilam miesiac temu do domu a potem znosilam znowu,bo przeciez baba zrezygnowala...takze nie ma tego zlegoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 18:43
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Justyna nawet najlepszym kierowcom się zdarza
Mój mąż tak w wakacje wjechał w taki słupek z kamyczków. Do dziś mu Lena pokazuje, że tam są rysy. A mój mąż to pedant samochodowy. Jak ja kiedyś miałam stłuczka i zadzwoniłam to pierwsze co zapytał to co z autem ..haha
Nie martw się
My dziś po zakupach..dokupilismy Lenie puzzle do prezentu i w domu zauważyła i co.. musieliśmy dac
Zakupy udane..Lenie była bardzo grzeczna. Chyba mój wczorajszy wybuch złości na nią chwilowo podzialal, bo nawet jak wychodzilysmy to grzecznie się ubrala.
Sabina wspolczuje Ci tego mieszkania z mamą.. Ja jestem mało cierpliwa, więc jak mi nie pasuje jej gadanie to się ubieram i wychodzę. Nie dość, że mam najmadrzejsza mamę na świecie to jeszcze jest z tych co to za jej czasów to było tak i tak ... wiecie o co chodzi.
Inso już nie opowiadaj tylko wrzucaj zdjęcie tej swojej kolyski
justyna14, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Poki co u nas ta bostonka tez przebiega lagodnie. Juz drugi dzien wysypki i jest ok, wiec chyba juz gorzej nke bedzie, a naczytalam sie o tym strasznych rzeczy.
justyna14, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Inso tak nowym
cóż mąż nie krzyczał, powiedział, że to 99% plastik ucierpiał więc tylko dokupi ten fragment i wymieni i w sumie będzie ok. uff
Inso to nie ma tego złego co by na dobre nie wyszłodobrze, że tym razem się z tą ławą udało, pamiętam poprzednią historę ...
Aneczka super że zakupy udane i Lenka grzeczna, puzzli nie żałuj, teraz chociaż ma frajde z nich a potem jak zostanie zasypana innymi prezentami to pewnie by ją tak mocno nie cieszyły.
Julia oby już tak łagodnie do końca Zdrówka dla Was.
Ola jak tam u Ciebie? spokojniej już?
Kochane moje zdrowych pogodnych rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia życzę (Inso pamiętam, że Ty pózniej obchodzisz.
iNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
sabinaaa wrote:Moja Zuza dzis wstala obrazona na caly swiat. Nic jej nie pasuje, wyje co chwile... Do tego moja mama wielka jej obronczyni. Ehhh, mam juz dosyc. A wczoraj mama do mnie z pretensjami, ze Zuzia jej nie slucha. Wlasnie jej powiedzialam, ze sama na to zapracowala... Mozna zwariowac.7w3d 💔
-
Justyna chyba masz rację z tymi puzzlami
Ostatnio ma taki nadmiar prezentów.. choć bawi się wszystkimi bardzo ładnie. W tym roku postawiłam na konkretne prezenty dla niej.
Już nie mogę się doczekać aż będzie mieć swój pokoik i w nim wszystkie te zabawki, bo obecnie jej kuchnia to stoi w przedpokoju
Justyna to jest ta szafa z Ikei? Jak wam się sprawdza? Myślę, żeby Lenie właśnie taka kupić.
-
https://zapodaj.net/9755b3455684b.jpg.html
https://zapodaj.net/7e53ae596b544.jpg.html
Wiem że już za późno ale wklejam przepis na ciasto bo naprawdę dobre. Hehe
Aha biszkopt ubijać w dość sporym garnku, mikserem tak mniej więcej 15min. Wtedy zrobi się bardzo dużo masy i biszkopt jest miękki i puszysty i gruby. Jak pieczecie biszkopt to nie smarujcid brzegów blachy tylko spod. Wtedy nie opadnieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 22:58
-
Hej!
Aneczka juz sie chwaleoto Kacik dla Dusi narazie w salonie przez pierwsze msc
zawsze to krecic sie w nocy po pokojach nie bedzie trzeba
zaluje tylko,ze kolyska nie jest w tych szarych kolorach co chcialam ale trudno.
Fotka
Dobrze,ze pod spodem jest organizer. Poupychalam tetry,pampki,chusteczki,linomag,wkladki do cycekWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 19:17
Aneczka86, justyna14 lubią tę wiadomość