Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
wracając do tematu prezentów, kupiłam za mały sweter teściowi ehh i jutro muszę specjalnie grzać, żeby mu go odmienic na coś wększego
się pożaliłam.
natalka u mnie zachowanie Olka tak się zmieniło, ale w przedszkolu nadal jest ok, ale w domu pokazuje ostro pazury, swoje zdanie manifestuje ostro, robi na złość itd. mam nadzieje, że teraz w okres swiat będzie więcej czasu dla niego i trochę się sobą wszysyc nacieszymy.
pochwalę Antka, fiknął dziś pierwszy raz z brzuszka na plecyKava, iNso87 lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
U nas bostonka chyba u starszego. Ktoś przechodził?
-
fot
miałam się pochwalić pokojem Poli, nie jest tak super wykończony jeszcze jak u Inso, ale popracujemy nad detalami w nowym roku jużWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 16:51
Aneczka86, iNso87, sabinaaa lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Hehehe faktycznie Kasia co Ty taka tajemnicza?
Ja tez nie wiem co to za choroba i nie chce wiedziec. Z forum tylko wlasnie pamietam,ze Ktos wczesniej pisal.
Ja juz w lozku leze. Chcualam zalozyc poszycie ale jeszcze troche wilgotne no i chcialam wyprasowac. Takze jutro rano mam zajecie. Ogolnie fajna sprawa taka kolyska tylko kolor chcialam inny no ale coz -
Justyna pieknie! Moje klimaty
a szafa naprawde fajnie sie prezentuje. Jak bede zmienac dla Laury meble to napewno zamowie taka w Ikei. Teraz mam punkt odbioru to nie musze specjalnie do Wawy grzac;p
A Pola patrze obdarowana az dwoma domkamicale osiedle hehe
-
Wszystkiego najlepszego dla Leonka :*
Justyna super pokoik! No i szafa superowa! Musze w koncu po swietach ogarnac ten temat
A co do zachowania mojego dziecka, to po prostu brak mi slow. Moja Zuzia jest tak uparta, taka bywa nieznosna, ze nawet pisac mi sie o tym nie chce, bo mi sie cisnienie moment podnosi.Kava lubi tę wiadomość
-
Aneczka piekna jest. Jak przegladalam oferty to takich pare bylo chyba nawet niedaleko mego miasta i w miescie. Za taka cene to trafilas w super stanie. Dasz znac na jak dlugo Wam posluzy. Ciekawi mnie kiedy sama na lozeczko bede musiala zmienic.
Ja dzis przemeblowanie robie,bo w tym pokoiczku nic mi sie nie miesci a raczej Lena ma ciezszy dostep do zabawek. Takze kolyska laduje w salonie. Hokery znize i pod okno wsune. Tam beda jedli ;p przy barze kolyske wepchne obok lozka. W sumie jeszcze troche i wozek zniknie i fotelik z pokoju takze luzniej sie zrobi. Teraz wlasnie bardzo mi przeszkadza male mieszkanie