Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
animka899 wrote:Inso przy cesarce ten gbs nie ma znaczenia bo i tak podają antybiotyk około operacyjnie.
Ja dzis spadek mocy. Zaraz kolezanka na kawe ma zajsc to lece siw troche ogarnac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 07:19
-
No i po kawie
Jeszcze Tato mnie dzis zaskoczyl jak przyszedl po Laure,zeby zawiezc Ja do szkoly..mowi do mnie,moze troche pieniedzy chcesz? Mysle o co mu chodzi?po czym wyjal mi kase na porod...jeju tak mnie zaskoczyl,ze az mi glupio bylo.. no ale wzielam
w koncu to moj Tata
Czuje,ze wszystkie szczepienia tez beda przez Niego oplacane,mimo,ze nigdy nie prosze o kase. Ale i Laure mi szczepil za swoje i Lene. Takze pewnie nie bedzie zdziwienia. Kurde zawsze wtedy mysle sobie,zebym ja tez tak mogla dac dla swoich dzieci,wnukow.. jakos tak wesprzec choc troche.
-
inso myślę, że będziesz wspierać na ile będziesz mogła. kochany Tata i Dziadek!
Pola i Olek w przedszkolu i jakież było nasze zdziwienie jak chętnie wstali ubrali się zjedli śniadanie i pytali kiedy wychodzą do przedszola. Raz dwa kurtki itd i do auta. W aucie spokój. Mąż ich zawiózł, w przedszolu spokój poszli bez zająknięcia zadowolenino super
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Ciesze sie bardzo,ze mam takiego Tate no i mimo,ze Dziewczyny maja jednego Dziadka to naprawde za dwoch Je rozpieszcza i Kocha.
Napewno bede pilnowac swoim dzieciom dzieciNie wyobrazam sobie odmowic albo wykrecac sie tak jak to niektore nasze "cudowne"Tesciowe.. do takiej sytuacji to napewno nie dopuszcze
Justyna pewnie juz dosc mialy siedzenia w domu. Tyle czasu to wcale sie nie dziwie,ze zadowolone poszly. I dobrze,Ty mozesz chwile tez odetchnac. -
Justyna jutro będzie gorzej z zostaniem
Pierwszego dnia u nas po wolnym Szymon ładnie idzie drugiego mniej chętnie.
Ja siedzę pod blokiem na ławce bo byłam w sklepie, a Pola śpi to nie chce jej budzić. Jeszcze pół godziny może spać. W ogóle od poniedziałku jest taka jęcząca. Nie można jej samej zostawić po po minucie już płacze. Dzisiaj wstała i od razu marudna. Dałam jej mm bo może głodna, ale zjadła raptem 60ml. Kupiłam dentinox. Posmaruje jej dziąsła i zobaczę czy to o to chodzi. Nie wygląda żeby żeby miały iść, trochę jakby na górnej trójce taka kuleczka na dziasle ale to chyba nie to. Zasypia tylko na rękach, bo w łóżeczku sama płacze. Dziś w nocy też stękała i 4 razy sie budziła. O 6 już wstała...
-
natalka jutro siedzą w domu bo nie mam opieki dla Antka, żeby jechac i ich odebrać. dopiero w piątek pójdą znowu
więc może znów równie chętnie
natalka jesli moge doradzić to stawiam na brzuszek. to za wczesnie na zęby. dajesz jej espumisan jeszcze? jak nie to może zacznij. polecam tez spanie na brzuchu, pomaga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 12:13
-
Aneczka86 wrote:Espoir A Ty jak tam się czujesz?
teraz akurat rodzice są u nas na 2 tygodnie, więc zrobiliśmy pokoik Bartusia i Maciusia. została klitka Wojtusia do zrobienia💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
justyna14 wrote:natalka jutro siedzą w domu bo nie mam opieki dla Antka, żeby jechac i ich odebrać. dopiero w piątek pójdą znowu
więc może znów równie chętnie
natalka jesli moge doradzić to stawiam na brzuszek. to za wczesnie na zęby. dajesz jej espumisan jeszcze? jak nie to może zacznij. polecam tez spanie na brzuchu, pomaga.
Mojej szwagierki mały miał już 1 zęba na 4 miesiące. Więc nigdy nie wiadomo. Albo może już swędzą dziąsła ale żeby będą za pół roku
-
Inso- super masz Tatę. Moja mama też taka jest, co może to opłaca, pomaga. Chciałabym też móc tak dzieciom pomagać. Mój teść też nam bardzo pomaga, też jest jedynym dziadkiem Oli. Więc postanowiliśmy się mu odwdzięczyć i na urodziny wykupiliśmy jemu i teściowej tydzien wczasów w górach. Chociaż tyle możemy dla nich zrobić.....
iNso87, Kava lubią tę wiadomość
-
natalka0887 wrote:Nie daje jej Espumisanu już dawno. Ale wiecie co ona normalnie ma na miejscu górnych trójek z obu stron takie kuleczki na dziąsłach i twarde czuć pod spodem i gryzie palce, kciuka to wkłada tam glabiej właśnie. Za 2 tyg idę na szczepienie to lekarz sprawdzi.
Mojej szwagierki mały miał już 1 zęba na 4 miesiące. Więc nigdy nie wiadomo. Albo może już swędzą dziąsła ale żeby będą za pół roku
Antuś jeszcze nic nie ma. Może lekko ma rozpulchnione dolne jedynki i dwójki ale leciutko, także jeszcze ząbków chyba nie będzie.
A pierwsze wychodzą dolne czy górne? -
justyna14 wrote:kły to chyba na koncu wychodzą w ogóle... czy coś żle pamiętam?
Antuś jeszcze nic nie ma. Może lekko ma rozpulchnione dolne jedynki i dwójki ale leciutko, także jeszcze ząbków chyba nie będzie.
A pierwsze wychodzą dolne czy górne? -
iNso87 wrote:Tak Justyna, dobrze kojarzysz najpierw 4 potem 3 a na koniec jeszcze 5. I poprawie sie,bo zle wczesniej napisalam, Laurze dolne wyszly pierwsze i to dolne jedynki zawsze pierwsze wychodzą
-
Inso, ja byłam w Omedzie u jakiejś Pani dr, ale na prawdę nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia. Mam 2 zmianę którym piersi robią i słabo wyszło. Tak więc jest kiedy s się zdecyduje to raczej nie u niej.
U nas aktywnie wychodzi ostatnią 2 u Adasia i mimo że w dzień jest ok to w nocy nie śpimy. Kręci się, popłakuje i ma lekką Frączkę. Mam nadzieję że jutro już lepiej będzie bo dziś od 21:00 budzi się już 3 razy -
Ale czekajcie wy o operacji plastycznej mówicie?! Matko... Nigdy!:p
Ja należę do kobiet które totalnie nie zwracają uwagi na to że nie sa idealne:p zresztą mój mąż też nie przywiązuje do tego wagi że wisi mi skóra na brzuchu. Uważa że wysiłek jakiego dokonałam rodząc dziecko jest ważniejszy i cenniejszy niż to że mam skóry więcej:p -
Kava dzieki za odp.
Animka moj Malz tez nie zwraca na to uwagi. Nawet jak mialam nadwage 20kg,jemu to pasowalo... no ale mi juz nieZle sie czulam i tyle. Operacja to naprawde ostatecznosc u mnie. Moze pomysle o tym ale kiedy juz trzecia bedzie duze, przynajmniej z 3 lata bedzie miala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 09:44