Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:250Zl placilam. moze teraz nie robia juz. ja juz wczesniej sie umawialam i cos wlasnie babka wspominala ale niepamietam juz co mowila
Przede mna tez jakies babki byly na to badanie. a ty gdzie robisz?
-
m@rzenie wrote:Dziewczyny gratuluję udanych wizyt
Inso na 100 procent w ciąży można brać gaviscon, jest w postaci zawiesiny albo tabletek do żucia... przebadany jest i na prawdę skuteczny, ale też niesmaczny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCudowne wieści dziewczyny bardzo się cieszę i również gratuluję
Inso tak widziałam nick00 minęłyśmy się w drzwiach dosłowniekróciutka chwila bo tylko się zapoznałyśmy i ona weszła do gabinetu
A ja kupiłam kieckę na wesele. Ogólnie jestem wielorybem i czuję się jak wieloryb, kupiłam sukienkę szeroką bo w tych typowo odcinanych pod biustem wyglądałam jak szafa 3 drzwiowa, a tak to mogę moją wielkość zwalić na fason sukienki... masakra jak ja będę wyglądała potembabki w sklepach od razu mi ciążowe sukienki pokazywały a jak wskazywałam na inne modele tylko kręciły głową
kolor koralowy (jak dla mnie różowy) i na dole kawałek czarnego.
-
Kate4 wrote:umówiłam sie wkoncu do zarotynskiego na Kremerowskiej 11 w centrum opieki matczyno plodowej za tydzien 28.05 ale jeszcze zobacze jak to bedzie i co mi powie gin w piatek na wizycie. Bo niby ona ma tez uprawnienia ale nie wiem czy robi takie badanie;)
Kate4 lubi tę wiadomość
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -- 6t6d
-
Cześć dziewczyny, ja też juz po wizycie. U nas również wszystko dobrze
Wszystkie wymiary prawidłowe, przezierność karkowa 1,5 mm. Dzidzia ma 57mm, bardzo ruchliwa, ciągle skakała i machała rączkami i nóżkami
Wg USG to 12t+2d
Dawno mnie tu nie było, już wyjaśniam dlaczego. Otóż razem z mężem zajmujemy się również produkcją truskawek. Jak pewnie wiecie sezon sie juz powoli zaczyna. Nie ma mnie więc prawie w ogóle w domu. Musze ciągle byc na miejscu bo mamy ludzi z zagranicy do zrywania. Staram się oczywiście oszczędzać. Nie mam na razie czasu wchodzić na forum, od jakiegoś czasu nie jestem na bieżąco co sie u Was dzieje, ale postaram sie niedługo to nadrobić. Po sezonie za ok 1,5 miesiąca na pewno do Was wrócę i wszystko nadrobię
Pozdrawiam wszystkie przyszłe Grudnióweczki
A to moja dzidzia:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 18:22
Nadulka, annielica, KASIA XXXX, kwiatakacji, Madzisek, Karola1990, Kate4, bella88, m@rzenie, fresa, lilianna, justyna14, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Flakonik wrote:Hej. gratuluje pozytywnych wizyt
U nas tez wszystko w najlepszym porzadku. Moje babelki maja 7,5 i 6,9 cm . Wstepnie parka
Tak skacza mi w brzuchu ze szok a ja nic narazie nie czuje
Nastepna wizyta za 2tyg - 3czerwca.
Jej Flakonik strasznie duże te Twoje Dzidzie, nie dość że dwie to jeszcze takie duże !!
Super że wszystko dobrze
Pokaż brzucha!!)
Flakonik lubi tę wiadomość
-
niezapominajka - to dokładnie tak jak ja, marzę o dziewczynce ale przeczucia dokładnie odwrotne..
Jeszcze sąsiedzi mają taką maleńką córeczkę i jak widzę na balkonie te różowe śpioszki, groszki kokardki...
Marzy mi się taka mała Księżniczka
Ale oprócz przeczucia wszyscy mi mówią że będzie syn
Więc nie mam złudzeń myślę że to tylko formalnośćniezapominajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa miałam przeczucia na chłopca a raczej będzie dziewczyna.
Nasz ludek:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cfdf39456c5a.jpgKASIA XXXX, Nadulka, niezapominajka, Madzisek, bella88, m@rzenie, lilianna, Karola1990, justyna14, Hashija, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny