Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam kołatanie serca najczesciej na wieczór.
Ogólnie to zaczynają mnie bolec migdały i zbiera mi się ropa, w sumie zawsze tak miałam przed ciążą i samo mijało, ale moja mama mi mówi ze to szkodliwe dla dziecka jak ciągle ta ropa tam sie zbiera i nie wiem co mam robić, nie chce z jednej strony lecieć do lekarza bo nie chce sie faszerować jakimiś lekami czy nawet antybiotykiem.. Może powinnam zapytać ginekologa czy trzeba isc z tym do lekarza?Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Flakonik ja też mam kołatanie serca, czasami widzę jak szybko mi biję i rusza się bluzka. W ciąży to podobno normalne bo serce przepompowuje więcej krwi więc przestałam się tym zamartwiać
Gratuluje wszystkich wizyt:) ale macie brzuszki... u mnie dalej nic. Wczoraj mój brzuch oglądała mama i ciocia i stwierdziły, że jeszcze nic nie widać a tu niedługo zacznie się 4 miesiąc:) -
Tez tak mam. To kolatanie. Miałam też tak czasem przed ciaza więc w moim przypadku wydawało mi się to normalne. Ale widzę ze teraz to może być też spowodowane ciąża. Do tego dochodzą jakby chwilowe duszności tzn coś takiego jakbym nie mogła nabrać tyle powietrza ile mi się wydaje ze powinnam. Takie dziwne uczucie.
Dobra dziewczynki, ja się z Wami żegnam na kilka dni bo jadę do Zakopca i pewnie nie będę miała jak pisać na forum,ale pewnie będę was podczytywac w wolnej chwili bo to już chyba uzależnienie i jest to silniejsze ode mnietrzymajcie się. Życzę udanych wizyt w najbliższym czasie i do poniedziałku :-*
kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
Poz!omka. wrote:Ja też mam kołatanie serca najczesciej na wieczór.
Ogólnie to zaczynają mnie bolec migdały i zbiera mi się ropa, w sumie zawsze tak miałam przed ciążą i samo mijało, ale moja mama mi mówi ze to szkodliwe dla dziecka jak ciągle ta ropa tam sie zbiera i nie wiem co mam robić, nie chce z jednej strony lecieć do lekarza bo nie chce sie faszerować jakimiś lekami czy nawet antybiotykiem.. Może powinnam zapytać ginekologa czy trzeba isc z tym do lekarza?
Super,ze wczoraj wszystkie wizyty przyniosły tyle radości na naszym watku
Mam nadzieje,ze dzisiejsze i kolejne tez tyle przyniosą.
Ja czekam do 19:05...jakiś chyba zartno ale coz,trzeba czekac cierpliwie
Jem ptysia
edit:
Co do mojego TSH to tak jak już pisałam kiedyś,przed ciaza problemu nie miałam,raczej bo w sumie nigdy tego nie kontrolowałam, teraz mam TSH3,1 ft4-1,0 i biore euthyroxN50,pod koniec czerwca u mnie ponowne badania i kontrola czy spadlo TSH do 1,0.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 08:40
Poz!omka. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej pozwolcie,ze dolacze do was termin mam na 14 grudzien . Jestem osoba po wielu stratach ,teraz kolejna ciaza na lekach clexan 60, acard 75, encorton 5, luteina 200 i euthyrox 25. Leki zaczelam brac od poprzedniej ciazy i nie przerwalam ich do kolejnej ciazy mimo straty, tym samym jeszcze tak daleko nie doszlam . Kobietki jakie macie objawy ? Mdlosci nadal wam sie utrzymuja? Serdecznie gratuluje was waszych skarbow pod serduszkiem
kwiatakacji, Nadulka, KASIA XXXX, Madzisek, bella88, Flakonik, Karola1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyola25 wrote:Hej pozwolcie,ze dolacze do was termin mam na 14 grudzien . Jestem osoba po wielu stratach ,teraz kolejna ciaza na lekach clexan 60, acard 75, encorton 5, luteina 200 i euthyrox 25. Leki zaczelam brac od poprzedniej ciazy i nie przerwalam ich do kolejnej ciazy mimo straty, tym samym jeszcze tak daleko nie doszlam . Kobietki jakie macie objawy ? Mdlosci nadal wam sie utrzymuja? Serdecznie gratuluje was waszych skarbow pod serduszkiem
Witamy!Gratulacje