Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
niezapominajka strasznie Ci wspolczuje.... ale mam pietra przezd wizyta dzisiejsza
((((( bo od jakiegos czasu mam bole brzucha... nie sa na tyle nasilone zebym brtala przeciwbolwe, ale sa... a ja jestem w tc niezzapominajki bo ponad tydzien mlodsza u mnie ciaza... a ostatnia wizyta byla 3 tyg temu
(((((((((((((
-
nick nieaktualny
-
niezapominajka przykro mi
Wchodze dzis a tu takie smutne wieści
Ja miałam wizyte 3 tyg temu i tez biore luteine no i nie powiem teraz zaczynam się stresować co tam u mnie słychać
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja chyba się pocieszam faktem,ze non stop mam jakies dolegliwości wręcz nasilone ;/ mdlosci,wymioty,zgaga,bolace cycki..co tylko chce.. chociaż wiem,ze to nie jest do końca wyznacznik żeby Ktoras się zaraz nie denerwowala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 11:54
-
niezapominajka przykro mi bardzo:( , ale dla pewności idź może prywatnie jeszcze gdzieś na usg bo czasem ludzie są zawodni, nawet jak byli we dwoje. Nie chce Cie jakoś nastawiać, ale znam osobiście takie przypadki, że kazali już usuwać ciążę, a potem się okazywało, że jednak ktoś się pomylił i wszystko jest dobrze.
Ja usg miałam w 6tyg i teraz pewnie będę miała w 13eh mam nadzieje, że wszystko jest dobrze, żadnych leków nie biore, plamien nie mam, cycki większe, trochę mdłości, oby dzidzia była cała i zdrowa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 12:37
7w3d 💔