X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik czy wiesz czy jeszcze Ktoras ma dziś wizyte? może Kogos ominelam ?

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • niezapominajka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam skierowanie bez daty, gin powiedziała, że albo jutro albo w poniedziałek. Nie chcę synka zostawiać na weekend samego w razie jakbym musiała zostać dłużej, mojego męża nie ma.

1usajw4zj5vrwf30.png
  • niezapominajka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Niezapominajka, nie chcesz sie jeszcze upewnic u innego gina?
    Wiesz jak to bywa z tymi lekarzami… :(
    Też o tym pomyślałam, ale badały mnie dwie osoby

1usajw4zj5vrwf30.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka a Maz kiedy będzie? No tak,napewno dzień czy dwa tam pobędziesz :(
    a może warto jeszcze gdzies pojsc prywatnie? w sumie tak jak pisałam zanim cokolwiek zrobia w szpitalu to i tak jeszcze musza zrobić tez USG..

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka bardzo mi przykro . Trzymaj się dzielnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko kochana :( niezapominajka przykro mi :( takie coś nie powinno spotkać żadnej matki:( wiem, że żadne słowa nie załagodzą bólu ale trzymaj się !!!

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezapominajka strasznie Ci wspolczuje.... ale mam pietra przezd wizyta dzisiejsza :(((((( bo od jakiegos czasu mam bole brzucha... nie sa na tyle nasilone zebym brtala przeciwbolwe, ale sa... a ja jestem w tc niezzapominajki bo ponad tydzien mlodsza u mnie ciaza... a ostatnia wizyta byla 3 tyg temu :((((((((((((((

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka trzymaj się kochana ! Strasznie Ci wspolczuje to nie tak miało być

• Nadulka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:21

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezapominajka przykro mi :-( Wchodze dzis a tu takie smutne wieści :-( Ja miałam wizyte 3 tyg temu i tez biore luteine no i nie powiem teraz zaczynam się stresować co tam u mnie słychać :P

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poziomka ale juz po tej wizcie ryzko maleje do minimum to bedziesz spokojniejsza.. a kiedy masz wizyte?? ja mam dzisiaj wieczorem... i nie wiem dlaczego mam strasznie zle przeczucia...

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noezapominajka trzymaj sie kochana:-* :-( myslalam ze juz to sie nie wydarzy na tym wątku.

Gratuluje mamusiom ktore wczoraj wizytowaly. Tez chcialabym juz znac plec :-)

Milego dnia, czekam na wiesci z dnia dzisiejszego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny spokojnie, ja też okropnie się stresowałam przed wizytą i to całkowicie niepotrzebnie. Pomyślcie o Waszych dzidziach, stres Wam nie służy. Trzymam kciuki za same pozytywne wieści :) :*

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Anielica oby te czarne scenariusze już się skonczyly :/
    Przez moment się schizowalam sama,ale damy rady,bedzie dobrze,a co ma być to i tak będzie.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inso dokladnie, pewnych rzeczy nie przeskoczymy... co ma byc to bedzie a stres nam nie pomaga.../ ale jak tu sie nie stresowac :( wrrr dobrze, ze mam dzisiaj ta wizyte....

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak mysle Annielica. Zapisalam sie wlasnie na wizyte 25.05 na usg genetyczne do lekarza ktory ma certyfikat :-)

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 21:57

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba się pocieszam faktem,ze non stop mam jakies dolegliwości wręcz nasilone ;/ mdlosci,wymioty,zgaga,bolace cycki..co tylko chce.. chociaż wiem,ze to nie jest do końca wyznacznik żeby Ktoras się zaraz nie denerwowala.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 11:54

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka Przykro mi :'( napisz nam jak sytuacja sie rozwinie. Beznadziejnie, ze jestes z tym teraz sama :'(

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezapominajka przykro mi bardzo:( , ale dla pewności idź może prywatnie jeszcze gdzieś na usg bo czasem ludzie są zawodni, nawet jak byli we dwoje. Nie chce Cie jakoś nastawiać, ale znam osobiście takie przypadki, że kazali już usuwać ciążę, a potem się okazywało, że jednak ktoś się pomylił i wszystko jest dobrze.

Ja usg miałam w 6tyg i teraz pewnie będę miała w 13 :/ eh mam nadzieje, że wszystko jest dobrze, żadnych leków nie biore, plamien nie mam, cycki większe, trochę mdłości, oby dzidzia była cała i zdrowa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 12:37

7w3d 💔
‹‹ 413 414 415 416 417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ