X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • _nick00 Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Tak tak już to słyszałam... Ginekolog, który nie ściśnie 3 stów za wizytę to nie ginekolog. Już mi mówili, że chujowy bo hormonów mi nie wypisał przy zajebiście niskim estradiolu tylko kazał olać. A w tym samym miesiącu zaszłam w ciążę... Równie dobrze każdy gin, który wróży chłopca a wychodzi dziewczynka to konował, bo jak można pomylić pępowinę z siusiakiem??:/

Annielica prosze Cię, wydaje mi się, że zbyt serio i do siebie bierzesz wszystkie posty :)

iNso87 lubi tę wiadomość

74863f63c6.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Tak tak już to słyszałam... Ginekolog, który nie ściśnie 3 stów za wizytę to nie ginekolog. Już mi mówili, że chujowy bo hormonów mi nie wypisał przy zajebiście niskim estradiolu tylko kazał olać. A w tym samym miesiącu zaszłam w ciążę... Równie dobrze każdy gin, który wróży chłopca a wychodzi dziewczynka to konował, bo jak można pomylić pępowinę z siusiakiem??:/
    Nie bardzo wiem co za oburzenie? A no tak zapomniałam,ze Twój gin jest nieomylny i najlepszy w miescie jakze można było tak o nim napisac,poprostu straszne.. nie obraziłam go napisałam,ze dziwna sytuacja żeby z jednego dziecka zrobić dwojke na usg?

nick hehee zawsze to podwojne szczescie bys miała :D ;p taki tam maly bonusik :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 13:31

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzialam dwa dni temu,ze wspomnialyscie znowu o imionach dla Dzieci to mój typ dalej twardo Marcel ;) ale jak będzie dziewczynka to Lena lub Jowita ale doszło wlasnie jeszcze dla mnie Liwia :)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • _nick00 Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Nie bardzo wiem co za oburzenie? A no tak zapomniałam,ze Twój gin jest nieomylny i najlepszy w miescie jakze można było tak o nim napisac,poprostu straszne.. nie obraziłam go napisałam,ze dziwna sytuacja żeby z jednego dziecka zrobić dwojke na usg?

nick hehee zawsze to podwojne szczescie bys miała :D ;p taki tam maly bonusik :D

iNso87 pisałyśmy we dwie między sobą, JA się nie oburzyłam Twoim komentarzem baaaa! nawet mnie nie uraził w jakikolwiek sposób a dotyczyło również mego ginekologa :D

iNso87 lubi tę wiadomość

74863f63c6.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem nick,na anielice nie jestem zla ale po co tak się oburzać? przecież nie napisałam nic zlego,troche inaczej jest pomylić plec dziecka a inaczej jedno dziecko z dwoma tyle,moje zdanie w którym napisałam,ze nie osadzam bo nie mi to osadzac,specjalista nie jestem,nie napisałam,zebys stamtąd uciekala bo to zly lekarz jest.. z reszta nieważne ;) nie ma co ciagnac tematu. Rozumiem hormony ;)jak zawsze gdy zaczyna wrzec na forum.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja się absolutnie nie obraziłam. Uważam tylko, ze nie można oceniać nikogo, w tym lekarza i mówić że jest zły tylko dlatego, że coś przeoczył albo źle zobaczył a za chwilę się poprawił. To może być krzywdzące, bo potem na portalu znanylekarz i innych takich dobrzy specjaliści mają kiepskie opinie. Sami nie jesteśmy nieomylni i tyle w temacie.

iNso87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Ale ja się absolutnie nie obraziłam. Uważam tylko, ze nie można oceniać nikogo, w tym lekarza i mówić że jest zły tylko dlatego, że coś przeoczył albo źle zobaczył a za chwilę się poprawił. To może być krzywdzące, bo potem na portalu znanylekarz i innych takich dobrzy specjaliści mają kiepskie opinie. Sami nie jesteśmy nieomylni i tyle w temacie.

Aha zapomniałam dodać, że z natury mam cięty język i może dlatego część ludzi bierze to do siebie jako atak w ich stronę nawet gdy tak nie jest.

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    oj zamiast cytuj nacisnelam lubie hehe ;D
    Anielica ale nie wiem czemu napisalas ze ja napisałam ze jest ZLY? nawet nie oceniłam tego lekarza napisałam swoje zdanie dodając ze nie osadzam nikogo. Nie wiem czemu ale to lekka przesada az tak za lekarzem przystawać,to tylko lekarz,nie wjechałam Ci raczej na rodzine żeby tak się oburzać.. poza tym nikt o nim zlego słowa nie napisał wiec dalej nie wiem po co się oburzylas? bo ja nie widze zlej opinie o nim?

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • _nick00 Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:

Annielica ale często widzę, że nawet jak temat nie dotyczy Ciebie to się zbędnie oburzasz. iNso87 w jakikolwiek sposób nie obraziła lekarza, zasugerowała, że jest to dziwna sytuacja. Nie podajemy tu imienia i nazwiska lekarza więc spokojnie, na pewno ten post nie popsuje mu renomy.

Jeśli ja nie piszę z kimś bezpośrednio na tym forum a wypowiedzi mi się nie podobają to po prostu nie komentuję i proponuję to samo Tobie, będzie mniej niepotrzebnych zgrzytów na tym forum :)

Pchelkaa, justyna14, iNso87 lubią tę wiadomość

74863f63c6.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Aha zapomniałam dodać, że z natury mam cięty język i może dlatego część ludzi bierze to do siebie jako atak w ich stronę nawet gdy tak nie jest.
    Nie powiedziałam bym cięty jezyk,bo ja akurat nie biore tego do glowy o czym napisalas.. za to bym powiedziała,ze jak ktoś napisze cos nie po twojej myśli to wtedy jesteś zla na wszystkich dookoła,widze to raczej w ten sposób.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Nadulka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:21

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    21.05
    Dagietka - 15:00
    Oluniaaa - 16:30
    KASIAG24 - 17:45
    Tinusia - 18:30
    iNso87 - 19:05

Strasznie pozne dziś te nasze wizyty :) ja zjadłam dwa talerze grochowy i już mi niedobrze czuje się pelna..ciężko będzie isc o 19 do gina jak ja już o tej porze leze i umieram w lozku.. eh

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • _nick00 Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:

Uwierz, że na pewno nie Ty jedna na tym forum, ale jesteśmy tu po to aby mile spędzić czas, wspierać się itp więc emocje i swój cięty język zostawmy poza forum :D

Nadulka, iNso87, Eve_84 lubią tę wiadomość

74863f63c6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny zycze udanych wizyt:)

Niezapominajka bardzo mi przykro straszna wiadomosc trzymaj sie mocno:(

A to zdjecie mojego malenstawa i brzuszek jest to 12t3d:, Rosniemy

http://zapodaj.net/dbea24a6c3b94.jpg.html

http://zapodaj.net/aa81d72bfa6c9.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 13:53

iNso87, Nadulka, _nick00, alicja_, Eve_84, Flakonik, kwiatakacji lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie racje, ewidentnie moja osoba nie wpływa korzystnie na to forum, zatem przestaję się udzielać, bo cokolwiek nie napiszę jeśli odbiega od tego co chciałybyście usłyszeć powoduje wielki krzyk. Wy możecie napisać, że lekarz jest kiepski, ale ja już nie mogę odpisać co myślę na temat pochopnych osądów. Nie mam zamiaru przemilczać wielu postów, a skoro wyrażanie zdania w bardziej zdecydowany sposób nie jest mile widziane to się oddalam. Macie racje, jesteście tutaj by się wspierać, ja w tym nie pomagam, więc życzę Wam zdrowych i bezproblemowych ciąż i szczęśliwych rozwiązań. Pewnie z czystej ciekawości będę tutaj zaglądać bo się trochę przywiązałam, ale w tej chwili idę pracować nad swoim charakterem :) Na razie :) Aha nie obierajcie tego postu jako naskok, czy focha, po prostu potrafię wyciągać wnioski, że nie pierwszy już raz podniosłam wrzawę na forum.

baby lubi tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Macie racje, ewidentnie moja osoba nie wpływa korzystnie na to forum, zatem przestaję się udzielać, bo cokolwiek nie napiszę jeśli odbiega od tego co chciałybyście usłyszeć powoduje wielki krzyk.QUOTE]

Cofnij się pare postow i zobacz gdzie jest ten "krzyk" odnośnie którejkolwiek wypowiedzi. Chodzi o to,ze nie było on z mojej strony.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 14:00

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • _nick00 Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 ja kompletnie nie rozumiem Annielicy wypowiedzi. Żadna z nas nie chciała w jakikolwiek sposób urazić Annielicy tylko napisałyśmy, że zbyt szybko się oburza zupełnie niepotrzebnie.
    Musimy mieć rację skoro jak sama napisała ''po prostu potrafię wyciągać wnioski, że nie pierwszy już raz podniosłam wrzawę na forum.''
    Tak jak czytam forum i jest jakieś spięcie to zawsze z Annielicą w roli głównej.

Annielica wyluzuj troszkę i odpuść tak jak i my wszystkie na tym forum ! I nie odchodź stąd tylko dlatego, że ktoś poprosił Cię o zmianę tonu wypowiedzi :)

iNso87 lubi tę wiadomość

74863f63c6.png
  • Eve_84 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 12:36

l22ntv73ogvn473k.png
  • _nick00 Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve_84 wrote:
    No i dopadło mnie przeziębienie... Wyszłam wcześniej z pracy i jutro pracuję z domu. Przeleze przez weekend to może mi przejdzie. Piję herbatę z sokiem malinowym i czekam na Prenalen, bo mąż ma kupić w aptece.
    Oj, nie podoba mi sie taki stan...

Mi bardzo pomaga szklanka gorącej wody z sokiem z cytryny (wyciśniętym tak z połowy cytryny) i łyżka miodu. Rozgrzewa i stawia na nogi.
    Seria Prenalen jak na mnie nie działa :(

74863f63c6.png
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezapominajka wrote:
    Ja już po :( Niestety dostałam skierowanie do szpitala, bo ciąża obumarła :( Jest mi tak strasznie źle, że wyć chyba będę

Kochana tak bardzo CI współczuję, a wiem co mówię bo sama wczoraj straciłam dziecko też :( ściskam mocno

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
‹‹ 415 416 417 418 419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ