Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna14 wrote:niezapominajka przykro mi bardzo:( , ale dla pewności idź może prywatnie jeszcze gdzieś na usg bo czasem ludzie są zawodni, nawet jak byli we dwoje. Nie chce Cie jakoś nastawiać, ale znam osobiście takie przypadki, że kazali już usuwać ciążę, a potem się okazywało, że jednak ktoś się pomylił i wszystko jest dobrze.
Ja usg miałam w 6tyg i teraz pewnie będę miała w 13eh mam nadzieje, że wszystko jest dobrze, żadnych leków nie biore, plamien nie mam, cycki większe, trochę mdłości, oby dzidzia była cała i zdrowa.
ah i zaczęła odczuwać "macicę powiększoną" już przy siadaniu, czuję ją w środku, że jest większa dużo i lekarz mi właśnie pokazywał jak sprawdzać jej wysokość.7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
justyna14 wrote:ah i zaczęła odczuwać "macicę powiększoną" już przy siadaniu, czuję ją w środku, że jest większa dużo i lekarz mi właśnie pokazywał jak sprawdzać jej wysokość.
-
annielica wrote:Justyna jak sprawdzić jej wielkość ?
Ja wczorajsze usg miałam przez pochwę to nawet nie wiem gdzie dokładnie dzidzia leży.nie wiem jak to dokładniej opisać
7w3d 💔 -
annielica wrote:Justyna jak sprawdzić jej wielkość ?
Ja wczorajsze usg miałam przez pochwę to nawet nie wiem gdzie dokładnie dzidzia leży. -
nick nieaktualnyNIEZAPOMINAJKA - bardzo mi przykro, bądź dzielna, doskonale cię rozumiem bo rok temu to przechodziłam ... dlatego tak bardzo boje się iść do lekarza na usg ... chciałabym to odwlec w czasie ile się da ale wiem że nic to nie pomoże dlatego umówiłam się na poniedziałek - dziś rozpoczął się 9 tydzień
-
iNso87 wrote:Naprawde? hmm a czemu nie przez brzuch? :> wchodzilas z Mezem czy nie? ja dziś chciałam żeby Maz był przy mnie.
W tamtym tygodniu usg prywatnie miałam przez brzuch a wczoraj mi ten ginekolog co Annielicy też robił dopochwowo bo stwierdził, że za wcześnie ;P -
_nick00 wrote:W tamtym tygodniu usg prywatnie miałam przez brzuch a wczoraj mi ten ginekolog co Annielicy też robił dopochwowo bo stwierdził, że za wcześnie ;P
hehe ja mam nadzieje,ze przez brzuch będę miała bo i miałam 2tyg temu już
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote::o ciekawy lekarz
hehe ja mam nadzieje,ze przez brzuch będę miała bo i miałam 2tyg temu już
Tak mnie też zaskakujeNp wczoraj tłumaczył mi, że mam bliźniaki (więc się zestresowałam bo wcześniej nikt tego nie zobaczył) i przyszła położna, która to potwierdziła więc zaczęłam już na tym łóżku obmyślać przyszłość ale dzidziuś przewrócił się i wyszło, że jest tylko jeden
-
nick nieaktualny
-
Hahah o matko no to nick mialas schiza na początku,swoja droga to dziwne,zeby lekarz widziala na USG bliźniaki a za chwile już nie? wydaje mi się,ze w tej sprawie chyba lekarz nie powinien się pomylić? podejrzewam,ze to widać dla takich specjalistow od razu.. no ale coz,nie mi osadzac
Znalazlam taki o to chiński kalendarzmi akurat w pierwszej ciąży wg niego powinien wyjść chlopiec ale co mam Corke,teraz mi wychodzi Dziewczynka to może idąc moim szczęściem będzie chlopiec wg tego hehehe
https://dzidziusiowo.pl/planujemy-ciaze/starania-o-dziecko/1880-chinski-kalendarz-plci-jak-zaplanowac-plec-dziecka -
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Hahah o matko no to nick mialas schiza na początku,swoja droga to dziwne,zeby lekarz widziala na USG bliźniaki a za chwile już nie? wydaje mi się,ze w tej sprawie chyba lekarz nie powinien się pomylić? podejrzewam,ze to widać dla takich specjalistow od razu.. no ale coz,nie mi osadzac
Znalazlam taki o to chiński kalendarzmi akurat w pierwszej ciąży wg niego powinien wyjść chlopiec ale co mam Corke,teraz mi wychodzi Dziewczynka to może idąc moim szczęściem będzie chlopiec wg tego hehehe
https://dzidziusiowo.pl/planujemy-ciaze/starania-o-dziecko/1880-chinski-kalendarz-plci-jak-zaplanowac-plec-dziecka
Tak tak już to słyszałam... Ginekolog, który nie ściśnie 3 stów za wizytę to nie ginekolog. Już mi mówili, że chujowy bo hormonów mi nie wypisał przy zajebiście niskim estradiolu tylko kazał olać. A w tym samym miesiącu zaszłam w ciążę... Równie dobrze każdy gin, który wróży chłopca a wychodzi dziewczynka to konował, bo jak można pomylić pępowinę z siusiakiem??Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iNso87 faktycznie na usg były widoczne 2 pęcherzyki ale nie było w nich widocznych ludzików, a że widziałam swoją dzidzię w piątek to mnie zastanowiły też te zdjęcia. Dobrze, że się wyjaśniło chociaż ze swoją diagnozą mogli zaczekać bo ja się serio zestresowałam - nie to, że bym się nie cieszyła ale byłam baaaaardzo zdziwiona sytuacją. Jak mi potem tłumaczyli, to, że się tak ułożyło łożysko czy jakoś tak
iNso87 lubi tę wiadomość