Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
moni1403 wrote:Dziewczyny ma ktoras z was problem z tarczyca? wlasnie odebralam wynik 2,46... kontaktowalam sie z lekarzem mam odebrac recepte na euthyroxN25.nie wiem jak dlugo mam taki wynik czy to moze zaszkodzic dzidzi?
moni1403 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi gin nic nie pisała o ft4 kazała podjechac po receptę i od jutra zaczynam to brać....
Kazała zbadać tsh za 4 tyg. Ale ja zbadam wcześniej.
Gratuluję udanych wizyt śliczne macie bobaski:-) ja juz nie mogę doczekać się środy żeby zobaczyc mego szkraba.... oby było wszystko ok . -
To mój brzusio rośniemy sobie
http://iv.pl/images/95677783615919873480.jpg
Evka, kwiatakacji, Madzisek, Nadulka, lilianna, KASIA XXXX, Karola1990, justyna14, Hashija, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByłam u endokrynolog - ginekologa ale tylko w sprawie tego mojego nieszczęsnego tsh no i mam narazie się nie stresować tylko zrobić resztę badań bo jak stwierdzić to może być typowy spadek przy ciąży i może nie wymagać leczenia (przed ciążą miałam niskie ale w dolnej granicy a t3/t4 idealne) ... trochę się uspokoiłam. Teraz stresuje się kolejna wizyta - chce iść w przyszłym tygodniu na usg do giną - stresuje się bo ciążę rok temu straciłam na przełomie 8/9 tygodnia dlatego teraz czekałam z wizytą aż do 9 tyg ... MUSI BYĆ DOBRZE !
gratuluję kochane udanych wizyt!!!
-
nick nieaktualny
-
Podobno powiększoną macicę możemy same już wyczuć dłonią, ale ja jakoś nie lubię naciskać ani uciskać brzucha. Mam taki odruch, że go bronię.
Podczas ostatniego USG, jak jeździła mi głowicą po brzucholu i naciskała, to źle mi z tym było, czułam nawet, że akurat najeżdża na macicę....brrr ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 22:28
-
U mnie tez ok
1 czerwca mam miec wyniki PAPPA. malenstwo ma 5 cm, ma nosek i wszystko jest prawidłowo.
Tarczyca 6,03 - w piatek ide do endo w trybie szybkiej reakcji
Smiesznie machalo łapkamiserduszko 150 bilo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 22:27
Evka, Madzisek, kwiatakacji, KASIA XXXX, Karola1990, m@rzenie, Nadulka, Hashija, Flakonik lubią tę wiadomość