Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie! Nie odzywałam się przez parę dni bo nawet nie mogłam się skupić żeby coś sensownego napisać, kilka gorszych dni za mną
Gratuluję pozytywnych wizyt a za resztę trzymam kciuki. Ja wizytę mam 26 maja i niech to będzie dla mnie piękny prezent dla mnie:)
Annielica ja też tyle przytyłam, jesteś wyjatkowym "przypadkiem" taki brzuszek w 3 miesiącu a waga bez zmian:P -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 12:36
Karola1990, Nadulka, agniesia2569, Beatrice, Madzisek, kwiatakacji, Flakonik, Dagietka, bella88, Kate4, iNso87, Tinusia, m@rzenie, KASIA XXXX, ania14, annielica, justyna14, Hashija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej. gratuluje pozytywnych wizyt
U nas tez wszystko w najlepszym porzadku. Moje babelki maja 7,5 i 6,9 cm . Wstepnie parka
Tak skacza mi w brzuchu ze szok a ja nic narazie nie czuje
Nastepna wizyta za 2tyg - 3czerwca.
Nadulka, agniesia2569, Madzisek, kwiatakacji, Dagietka, bella88, Kate4, iNso87, Karola1990, m@rzenie, lilianna, KASIA XXXX, ania14, fresa, justyna14, Hashija, Palvin, Beatrice, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze dziewczyny super wieści
oby takie były już teraz cały czas a przecież jutro też was sporo ma wizyty
teraz flakonik będziesz miała co robić żeby każdej dziewczynie przy TP wpisać płeć
ja poproszę o dopisanie mnie na wizytę 3 czerwca na 8.20 na prenatalne a tydzień później 9 czerwca o 17.00 na normalną wizytę gdzie dostanę wyniki pappa. Już też bym chciała Wiedzieć kto tam siedzi w brzuszku i czy garderobę będę musiała zmieniać
nam jakoś razem z mężem wydaje się że będzie dziewczynka a wszyscy wróżą nam synka
więc zobaczymy
i odwołuje moje słowa odnośnie lepszego samopoczucia, dzisiaj jest masakra
pierwszy raz miałam spotkanie z kibelkiem w pracy po nerkowcach
Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Kwiatakacji to ja chyba niedoinformowana. W wynikach z nifty bedzie tez podana plec na 100% ?
No na te ich 99%, ale lekarka mi powiedziała, że nie mylą się w płci.
Cytat z netu : 'NIFTY™ określa ryzyko wystąpienia najczęściej występujących trisomii, ustala płeć dziecka, wykrywa aneuploidie chromosomów płci i mikrodelecje chromosomowe.' -
nick nieaktualny
-
Gratuluje wizyt,oby jutrzejsze były tez takie wspaniale
Dziewczyny stosujecie rennie? wogole Ktoras procz mnie zmaga się ze zgaga i ta nadkwasota? Znalazlam jeszcze lek o nazwie Refluxin M,chcialam go kupic ale Tata mój 3 apteki zwiedzil i nie było tego leku, wiec wzial mi rennie. Już nie wytrzymam,mam straszne palenie w zoladku -
nick nieaktualnykwiatakacji wrote:No na te ich 99%, ale lekarka mi powiedziała, że nie mylą się w płci.
Cytat z netu : 'NIFTY™ określa ryzyko wystąpienia najczęściej występujących trisomii, ustala płeć dziecka, wykrywa aneuploidie chromosomów płci i mikrodelecje chromosomowe.'
Haha jak ja to czytalammi pani ktora pobierala.krew za duzo nie mowila
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny