Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Hejo ja już po USG
jestem taka szczęśliwa bo dzidzia jest zdrowa i rośnie !!!! Jeju jak ja kocham tą małą istotkę
ma 4,5 cm, przezierność w normie, serducho bije w normie, wg gina anatomia prawidłowa więc ogólnie super
Machała do nas rączką a raczej drapała po główce i machała nóżkami:P Dodaję fotkę
Płci nie znamy jeszcze. Ujęcie na fotce takie sobie, widzieliśmy lepsze
Umówię się jeszcze po 13 skończonym tygodniu prywatnie, żeby wiedzieć więcej i wtedy dzidzia będzie większa to może zobaczymy płeć
Powiem Wam, ze jestem mega happy bo strasznie się bałam, w nocy śniło mi się, że byłam u gina i nie widział bijącego serduszka. To był tak realny sen, masakra co ja przeżyłam w tym śnie, omal zawału nie dostałam, a potem się obudziłam i był to tylko sen i odetchnęłam z ulgą....
A oto nasze cudo macha do was ciocie rączką
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a156ecf42435.jpg
śliczna dzidziunia!jak szybko bije serduszko?
GRAAAAATULACJEannielica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane, ja już nie mogę się doczekać wizyty u ginekologa. Chcę zobaczyć moją kruszynkę już na USG i widzieć jak się porusza...
Aż Wam zazdroszczę, że możecie już mieć takie wspaniałe przeżycia. Zazdroszczę ale również cieszę się razem z Wami.Zdrówka Wam życzę!!!
alicja_, Szalona CZARNA, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlicja dokładnie nie pamiętam mówił, ze między tyle a tyle ale średnio 140coś
dla mnie nieważne ważne, że w normie
aha i dzidzia nadrobiła straty i różnicy jest tylko 1 dzień między OM i USG
Aha i przytyłam 0,3kg o ile można to nazwać przytyciem:/ wyglądam jak wieloryb a nie tyję... -
Tak wogóle to żeby zaoszczędzić miejsce w łazience myślałam o prysznicu z głębokim brodzikiem. Jednak coraz bardziej podobają mi się takie prysznice: http://pomyslnalazienke.pl/wp-content/uploads/funkcjonalna-lazienka.jpg tylko jak to się sprawdzi przy dziecku? Wiadomo że na początku będzie wanienka ale później to może być troche mało funkcjonalne. Jak myślicie?
-
prysznic fajny ale będziesz musiała potem kąpać się w nim z maluchem, my przy remoncie będziemy wstawiać albo wannę ze szklanym panelem, albo prysznic z głębokim brodzikiem, dzieci uwielbiają się w wodzie chlapać a że my mamy zwykły płytki brodzik to nasza mała zawsze korzysta z okazji jak zostaje u dziadków na noc i kąpie się codziennie
bella88 lubi tę wiadomość
-
anielica super maleństwo
oby u każdej z Nas takie pocieszne maleństwo było!
Ja kupiłam ta wanne z kabinaaz nie mogę się doczekać kiedy do niej wejde;p ja wole wanne, Maz prysznic dlatego taka kupiliśmy.
http://www.leroymerlin.pl/wanny-i-kabiny-prysznicowe/kabiny-brodziki-i-akcesoria/kabiny-z-hydromasazem/kabina-z-hydromasazem-xl-kerra,p208997,l2120.html?reco=SUBCATEGORY_PAGEannielica lubi tę wiadomość
-
balbo wrote:jest źle, kręgosłup odmówił posłuszeństwa, ledwo się ruszam, nie pomógł basen i masaż. Do tego nie wiem co zrobić z pracą, bedą bardzoooo źli..
Eh - ktoś ma jeszcze problemy z kręgosłupem i jakieś złote rady?
Jak ja marze o ketonalu:(
Mnie kręgosłup bolał w pierwszych tygodniach - to był mój pierwszy objaw!i niestety oprócz leżenia nic mi więcej nie pomagało, jeszcze jak pracowałam to tabletki brałam przeciwbólowe ale to na krótką metę działają i nie są zbyt zdrowe dla Ciebie i dzidziusia. Im mniej chemii tym lepiej.
-
Tinusia wrote:My dostaliśmy od rodziców mieszkanie i remontujemy od podstaw a w łazience montujemy właśnie taki brodzik podpłytkowy
wsunę dziecia z wanienką zamknę i niech się pluska
Hehe... o tym nie pomyślałam -
iNso87 wrote:anielica super maleństwo
oby u każdej z Nas takie pocieszne maleństwo było!
Ja kupiłam ta wanne z kabinaaz nie mogę się doczekać kiedy do niej wejde;p ja wole wanne, Maz prysznic dlatego taka kupiliśmy.
http://www.leroymerlin.pl/wanny-i-kabiny-prysznicowe/kabiny-brodziki-i-akcesoria/kabiny-z-hydromasazem/kabina-z-hydromasazem-xl-kerra,p208997,l2120.html?reco=SUBCATEGORY_PAGE
O widzisz... super sprawabardzo mi się podoba. Tylko opinie nie bardzo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 11:42
-
bella88 wrote:Tak wogóle to żeby zaoszczędzić miejsce w łazience myślałam o prysznicu z głębokim brodzikiem. Jednak coraz bardziej podobają mi się takie prysznice: http://pomyslnalazienke.pl/wp-content/uploads/funkcjonalna-lazienka.jpg tylko jak to się sprawdzi przy dziecku? Wiadomo że na początku będzie wanienka ale później to może być troche mało funkcjonalne. Jak myślicie?
Kochana ja mam taki prysznic tylko ja mam wymurowany kawałek brodzika jeszcze z odpowiednim spadem własnie wyłożony tymi małymi płyteczkami.Problemu z nim nie mam żadnego ale jeśli chodzi o dziecko to mam jeszcze wannę bo tu w nim woda nie ma jak stać że tak powiem a dziecko lubi się pomoczyć wiadomo.bella88 lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:dla mnie to najlepsza rzecz
i wanienke tez wstawi się do srodka i pluskaj się dzidzio
z reszta jaki relaks dla mnie...oj będę siedziała ile się da ;P
A czytałaś opinie? Bo jakieś takie nie bardzo jeżeli chodzi o tą firmęale pomysł super. Rzeczywiście przy dziecku to idealne rozwiązanie.
-
bella88 wrote:A czytałaś opinie? Bo jakieś takie nie bardzo jeżeli chodzi o tą firmę
ale pomysł super. Rzeczywiście przy dziecku to idealne rozwiązanie.
bella88 lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Bella co osoba to opinia i ja się nie będę tym sugerować,najwyzej na własnej skorze się przekonam
Hehe... A kiedy kupujesz? To dasz mi znać