Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
bella88 wrote:Hehe... A kiedy kupujesz? To dasz mi znać
Anielica a nick spotkalas ? zapomniałam zapytaćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 11:51
bella88 lubi tę wiadomość
-
Tinusia wrote:Ja polecam podpłytkowy brodzik. Elegancko wygląda i nowocześnie. Natomiast nie polecam tych kabin z hydromasażem. Przerabiali ją moi rodzice całe...3 miesiące. "Hydromasaż" był do kitu mocy zero a licznik wariował. Tłukło po ścianach w całym bloku i jeszcze z rurek grzybem śmierdziało... blee... a podobała im się taka kosmiczna ta kabina
majster jak im demontował to powiedział że takie porządne to od 15 tys się zaczynają
wszystko zależy od tego jakie kto ma potrzeby. Mieszkamy u rodziców męża do końca remontu i oni mają ogromną łazienkę i prysznic i wielką wannę i ta wanna jest używana tylko do namoczenia mega delikatnych rzeczy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
Annielica super wieści. Ja też już po:)
Dzidzia ok. Rusza się , wierci ale ładnie pozowała i dała się pomierzyć. Z USG wynika, że wad żadnych nie ma. Przezierność karkowa NT 1.9. Dzidzia ma już 6.4cm i wg USG to 12t6d ciąży czyli starsza o 4 dni i termin przesunął się na 26.11. Słuchaliśmy serduszka - bije 159 na minutę. Poza tym ma wszystko co mieć powinna , nawet podział serca na 4 komory był już widoczny. Pani doktor włączyła nam tez na chwile USG 4D i zrobiła zdjęcia - to jest dopiero widok
No i na 70% dziewczynka , ale jak to lekarka powiedziała to jest tylko strzał i nie da sobie za to nawet paznokcia obciąć. Jutro robimy test Nifty i po będziemy już znać płeć na 100%. Zdjęcie wrzucę później. Trzymam kciuki za resztę.iNso87, Nadulka, bella88, justyna14, Kate4, Karola1990, agniesia2569, m@rzenie, Eve_84, Madzisek, Flakonik, KASIA XXXX, ania14, Hashija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
balbo wrote:jest źle, kręgosłup odmówił posłuszeństwa, ledwo się ruszam, nie pomógł basen i masaż. Do tego nie wiem co zrobić z pracą, bedą bardzoooo źli..
Eh - ktoś ma jeszcze problemy z kręgosłupem i jakieś złote rady?
Jak ja marze o ketonalu:(7w3d 💔 -
bella88 wrote:Tak wogóle to żeby zaoszczędzić miejsce w łazience myślałam o prysznicu z głębokim brodzikiem. Jednak coraz bardziej podobają mi się takie prysznice: http://pomyslnalazienke.pl/wp-content/uploads/funkcjonalna-lazienka.jpg tylko jak to się sprawdzi przy dziecku? Wiadomo że na początku będzie wanienka ale później to może być troche mało funkcjonalne. Jak myślicie?
bella88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny moja dzidzia ma 5.5 cm i wszystko jest oki normalnie cudowne jest ruszalo sie i wogole to lekarza kiedy chcial posluchac serduszka to moje dziecko mialo to gdzies i odwrofilo sie pleckami moj tez zachwycony bo byl z nami caly czas sie usmiechal no az sie poplakalam pozniej wstawie zdjecie mojej dzidzi:) Annielica gratuluje oby dzis byly same dobre wiesci
Nadulka, Karola1990, justyna14, kwiatakacji, Madzisek, bella88, lilianna, KASIA XXXX, Hashija, Flakonik lubią tę wiadomość