Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bulisia trzymaj się
to straszne ale widocznie musiało tak być
Alicja a Ty dalej nie wybierasz się do lekarza ?? Ją bym już chyba poszła na Twoim miejscu przecież taka gorączka to strasznie niedobrze
Ją się pochwale za to, byłam dziś na zakupach z uwagi na fakt iz jakoś dziwnie mnie spodnie zaczynają cisnacjeansy mi pasuja dalej no ale gdzie w jeansach na taka pogodę... I wydała dwie stowki a kupilam 3 koszulki, 5 par spodni takich alladynek zwiewnych gładkich i w kwiatki na meeega luznyuch gumkach
i spódnice dlugaa
jestem mega zadowolona teraz już całe lato będę miała w czym smigac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestrm dzielna
dziekuje za wsparcie boje sie tylko poronienia i lyzeczkowania:( moj aniolek lub aniolki modla sie za Was i za nas... najgorszy byl piersszy szok...ale polozna szybciutko przeniosla mnie na inna sale gdzie moglismy sie wyplakac... jeszcze mam cichutko nadzieje.. ale roznica miedzy om A usg jest juz prawie 4 tyg wiec raczej nici... ale widok dzidzi piekny....tylko bez ruchu... co zrobic tak chcial Bog widocznie mial za malo aniolkow i moj byl dla niego najlepszy... moze to jakas nauczka.. nie wiem nie mysle chce zeby skonczylo sie to jak najszybciej ...
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny;) witam się z Wami w upalny sobotni dzień. Jak zwykle w taką pogodę z wielkim bólem głowy, no ale cóż....się przemęcze, tym bardziej że mój M wyjechał na pare dni więc mogę poleniuchować.
Alicja życzę Ci jak najszybszego powrotu do zdrowia,podziwiam Cię za Twoje opanowanie i cierpliwość.;*
Bulisia przykro mi, że spotkało Cię takie nieszczęście...3maj się ciepło:*
-
Hej ja dzis pelna energii od rana a teraz siedze wypompowana..:p Od rana ogarnelam siebie,Mala,zrobilam 3 prania,zmienilam posciel,poszlam na zakupy,zrobilam zule kalafiorowa,placki ziemniaczane, kompot z truskawek, lody z truskawek, posprzatalam,poodkurzalam,zebralam pranie i..juz wymiekam:p hehe dobrze.ze moje dziecko jak robilam obiad poszlo na plac zabaw na 2h;) dobrze miec okno w kuchni z widokiem na plac zabaw;) dobrze.ze plac zabaw tez u moich rodzicow pod blokiem ladnie zrobili i ogrodzili,zero ulic.. spokoj;)
Bulisa tak mi przykrotule mocno,trzymaj sie
-
nick nieaktualnyBulisia, ściskam mocno :*
Inso to rzeczywiście miałaś powera od rana! ja zaczynam dziś 15tydz! ale ten czas leci, jeszcze pamietam jak niedawno był 5tydz:) Brzuszek już spory, apetyt mega, zachcianki również. super sie czuję w tym II trymestrze:)Nie mam za bardzo kiedy udzielać się na forum (to przez tą pogodę
, ale czytam cały czas:) Mąż maaluje mieszkanie a ja nawet pomóc mu nie mogę, bo jak tylko wchodze do mieszkania, posiedze tam 5 min to od razu głowa mnie boli od smrodu. Nie pozostao mi nic innego jak leniuchowanie w cieniu w ogrodzie, podjadanie truskawek, lodów, i picie lekkiej kawy mrożonej, eehhh, jakie to życie cieżkie;)
hehe
-
Bulisia przykro mi bardzo
Inso ja to samo mam ostatnio przypływ energii taki ze jak siedze i nic nie robie to sie nudze straszniemam wreszcie ochote gdzies sobie pojechac, wyjsc do ludzi,posprzatac cos zgotowac itd
A jak przychodzi wieczór to zasypiam jak dziecko
Ogólnie jak wstaje rano to wgl nie czuje sie jak w ciazy, nawet brzucha nie czuje, nic mnie tam nie dusi ani nie kłuje nawet, mam apetyt w sumie na wszystko teraz, no i czasem sie zapominam i spie troche na brzuchu tak dobrze sie teraz czujeAlicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
O proszę pchełka żyć nie umierać
my też właśnie na Ogrodzie siedzimy
grillek się pali, na stole piwko bezalkoholowe, mała buszuje przy basenie a ja się cały czas bije z myślami czy wejść do niego czy nie bo woda zimna
ale pewnie się skuszę na sekundę chociaż się ochłodzić
-
Bulisia bardzo mi przykro
Ja zaczęłam 16 tydz a czuję się fatalnie... Mdłości ciągle dokuczają, mimo, że biorę metoclopramid, sił nadal brak, nawet nie mam żadnych zachcianek... czekam na lepsze czasy
Od wczoraj mam takie okropne uczucie jakby mi dosłownie narządy chciały wypaść, taki ucisk tam na dole... Miałyście coś takiego? Ja zawsze mam tak podczas okresu, ale w ciąży nie czułam tego wcześniej...