Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:o płci jak zapytałam to powiedział, że gdyby wyraźnie siusiaka widział to by powiedział, ale jak nie widać to jest to strzał na tym etapie, więc ja nie chciałam, żeby strzelał, bo co będzie to będzie. A planowo mam teraz usg I trymestru 19.06. bo to wczorajsze to było prywatnie żeby sprawdzić, czy wszystko ok, bo miałam boleści dwa dni - okazało się, że to macica tak silnie się rozciąga.
Czyli szansa na dziewuszkę jest
19.06 koniecznie podpytaj.
Ja mam usg prenatalne 18.06 a 19.06 wizytę u mojej doktorki. Nie omieszkam podpytać czy coś już widać między nóżkamijustyna14, czarnamaalina lubią tę wiadomość
-
Pchełka wrote:Czyli szansa na dziewuszkę jest
19.06 koniecznie podpytaj.
Ja mam usg prenatalne 18.06 a 19.06 wizytę u mojej doktorki. Nie omieszkam podpytać czy coś już widać między nóżkamiDagietka, Nadulka lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnya ja byłam dziś na wizycie i wszystko jest ok wiek wyliczony z usg zgadza się idealnie (11 tydz) tętno 150 wszystko prawidłowo Aż nie mogę w to uwierzyć.
justyna14, Madzisek, kwiatakacji, Dagietka, Karola1990, Nadulka, m@rzenie, bella88, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzidziuś żyje. Kosmowka jest nisko i ten mały krwiak....jest duża szansa ze będzie ok, ale do 16tyg mam się oszczędzać.
Wczoraj sprzątanie zakupy i dziwganie.
I strzelił krwiak.
Modlę się by kosmowka się nie obnizala. Mam nadzieje ze leżenie pomoze:(Hashija, Pchełka, kwiatakacji, Nadulka, MeGi2986, justyna14, bella88, Flakonik, tulipanna lubią tę wiadomość
-
Anko będzie dobrze tylko uważaj na siebie
Ja już po badaniachTristomia 21 1:13436 Tristomia 18 1:20000 i Tristomia 13 1:20000
jest super
maluszek ma 8 cm czyli w tydzień urósł 17 mm
i mamy chłopaczka
moni1403, Hashija, Anko:-), Pchełka, lilianna, kwiatakacji, Karola1990, Nadulka, MeGi2986, m@rzenie, justyna14, Marik, maya34, Klara87, bella88, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnko - oszczędzaj się teraz i będzie dobrze.
Acikk - jak dla mnie to widać - ja mam wybrzuszenie ale dużo niżej.
Dziewczyny wizytujące gratuluję pomyślnych wieści.
Odebrałam wyniki NIFTy - wynik prawidłowy
Nie stwierdzono podwyższonego ryzyka trisomii. Liczba chromosomów płci prawidłowa - płód płci żeńskiej
Czyli na 100% mamy dziewczynkęMadzisek, Pchełka, Dagietka, Karola1990, Nadulka, MeGi2986, Eve_84, m@rzenie, Matleena, muamua, lilianna, justyna14, maya34, Klara87, bella88, iNso87, Hashija, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny