Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
KASIAG24 wrote:dziewczyny bylam sie zalatwic i jak sie podcieralam to mialam krew na papierze !!
(( wczoraj mialam wizyte bylo wszystko ok, rany ale sie boje:((( mam czekac czy sie powtorzy czy co robic? jestem w pracy a moj lekarz dzisiaj to tylko prywatnie....
Dużo było tej krwi? Jeżeli dużo ja bym zadzwoniła do swojego gina i niech on zadecyduje. Może to jednorazowe. Zdarzało Ci się wcześniej? Bo nie pamiętam. Bierzesz jeszcze luteine? -
własnie nie bylo duzo, myslalam, ze to za przeproszeniem z tylka bo kiedys taka plamke mialam ale wzielam papier i to z pochwy raz przetarlam byl sluz zkrwia a drugi raz juz czysto teraz sprawdzalam wycieralam papierem sluz jest normalny bez krwi czy innych domieszek, nigdy wczesniej nie mialam zadnych plamien nic nie bralam nie biore wczoraj mialam wizyte bylo wsyztsko ok. moze byc to spowodowane lekkim zaparciem?? na arzie czekam czy dzwonic do lekarza ale chyba sie zaraz przekrece ze strachu...
-
Eve_84 wrote:Witajcie w tym pięknym gorącym dniu
Dzisiaj sie troche wkurzylam w pracy, chciałam skrócić godziny do sześciu codziennie. Po ośmiu godzinach siedzenia przed kompem boli mnie brzuch i kręgosłup i pani doktor zaleciła krócej. Powiedziałam szefowej, zgodziła sie bez problemu. A kadry powiedziały ze skoro bede wychodzić po 6 godzinach to musza mi etat zmienić. Prawda jest taka, że poza praca przed komputerem nie mam co robić. Maja sie zastanowić co ze mna zrobić. Jak sie nie zgodzą na krócej to ide na L4.
28.lipca, w dzien moich urodzin, mam połówkowe USG. Zobaczymy czy płeć sie potwierdzi z pierwszym USG.
Imiona u nas: chłopiec od zawsze Krzyś, a dziewczynka - Alicja, niedawno nam przyszło do głowy
Co do serduszkowania, to my od początku nic a nic. Miałam infekcje cały czas i miałam zabronione. A teraz boje sie ze coś moze sie stać. Moze w weekend sie przekonam, tym bardziej ze rocznice ślubu wczoraj mieliśmyPchełka, Eve_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia spokojnie. Jeżeli to było lekkie i jednorazowe to nic się nie powinno dziać.
Ja juz mam wszystko zrobione, zjadłam zupę i nawet zdążyłam się wykąpać ale coś mam smak dzisiaj spaczony bo nie mogłam dobrze zupy doprawić. Teraz trzeba trochę odpocząć bo wieczorkiem mam babskie spotkanie
A co doto jak mieliśmy zakaz to ochota była straszna a jak już Lekarz dał nam zielone światło to wcale mi się nie chce
-
Hej dziewczyny. Ja dzis zalamana bo boli mnie brzuch i kregoslup tak jak na okres. Myslalam ze jak poleze to przejdzie a tu jak bolalo tak nadal boli. Do tego wymiotuje a przeciez od 3 tygodni mialam z tym spokoj. Nie wiem co sie dzieje. Boje sie:(
-
nick nieaktualnyU nas wybor imienia dla synka jest problemem, ale bedziemy chyba wybierac miedzy Antosiem, Bartusiem a Kubusiem
reszta ladnych imion jest juz zajeta
A jesli chodzi o seks to u mnie ochota jest srednia, ale maz ma swoje potrzeby i o tym trzeba pamietacserduszkujemy dosc rzadko, zwazywszy na sporadyczne plamienia ale mezowi musi to wystarczyc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie też tak bolało w poniedziałek i leżenie nie pomagało, bolało mniej ale jednak. W środę miałam wizytę , pani doktor mnie przebadała i powiedziała, że takie bóle mogą się zdarzać bo tam się wszystko podnosi i przesuwa - najlepiej brać wtedy magnez, jak nie pomaga wtedy nospę i odpoczywać.
-
nick nieaktualnyKupiłam sobie te paski żeby sprawdzać ciała ketonowe w moczu i dalej mam ilość średnią tak jak w badaniu w poniedziałek - glukozy nie mam.
Czy ty wiesz Ola, albo któraś z was dziewczyny co z tym zrobić - tzn. czy Twój lekarz coś o tym mówił?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 18:11
-
krwawienie po siusianiu znowu bylo jak wychodzilam z pracy wiec zadzwonilam do lekarza kazal przyjechac prywatnie okazalon sie, ze mam krwiaka na cm dostalam l4 luteine i no spe bo macica jest napieta znowu i mam lezec....
(( ale dzidzia ok pokazal mi, zebym siee uspokoila ze serduszko bije i mi wlaczyl zebym posluchala...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już jestem po wizycie. Maluszek ma 9cm i wszystko z nim w porządku
za to ja ciągle walczę z bakteriami w moczu. Ostatnio miałam nieliczne i brałam na nie tabletki, które kosztowały mnie 50zł a teraz mam liczne... więc gorzej.. i tym razem antybiotyk...i kolejne pieniądze wydane... ojj ciąża nie jest małym wydatkiem...
bella88, Madzisek, kwiatakacji lubią tę wiadomość