Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczyny w kolejnym pięknym dniu
wczoraj u mnie straszna burza była a dziś z powrotem słoneczko. Mój w pracy a ja zamiast spać już się krece po domu. Apropo hormonów to ja się wczoraj z moim poklocilam. Oczywiście z mojej inicjatywy ale miałam chociaż rację więc nie mam wyrzutów sumienia
Poza tym miałam dziś dziwny sen. Śniło mi się że leżałam w szpitalu jakoś przed porodem i spanikowalam bo żadnych rzeczy dla maluszka nie miałam. Nic kompletnie. I zaczęłam na szybko zamawiać przez internet żeby mieć cokolwiek. I jeszcze mleko mi zaczęło lecieć i dostałam jakiegoś zapalenia i mnie Cycki strasznie bolaly. Masakra jakaś. -
Hehe te nasze sny to dobre są ja dzisiaj miałam sen erotycznego i pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się przez sen szczytować. Aż jestem w szoku bo nigdy mi się to nie zdarzało. Spotkanie dziewczynami wczoraj miałam Bardzo udane
a mąż jak zwykle był niepocieszony bo strasznie nie lubi jak gdzieś wychodzę nawet jak jechałam do koleżanki do domu a nie do żadnego baru. Do baru to by mi wogóle nie pozwolił pójść, zazdrośnik jeden
-
Dzieeczyny z Bydgoszczy pomozcie. Jestem wlasnie w Bydgoszczy i zed cwla na papierzemialam zabawrionysluz na azowo, nie wzelm z Krakowa luteiny. Mam stracha strasznego, w czwartek bylo wszystko w porzadku wiec skad ten kolor sluzu? Dzis wyprawiam roczek corki, wczoraj troche meczaca podroz i bolacy zab. co moze byc przyczyna tego kolor sluzu? Czy ktoras z Was ma na ym etapie sluz zabarwiony na brazowo? Czy ktoras ma luteine na wydaniu - kilka tabletek?
[/url]
-
hej
witam się w II trymestrze, 4 miesiącu i cudownym nastroju po wczorajszym
z mężem
życie jest piękne , wyspała się, mały tylko raz obudził się na jedzenie
u nas też wczoraj mega burza a dziś już super słoneczko. Tak cały weekend zapowiadają - upalno-burzowy.
Gratuluję udanych wizyt wczorajja jeszcze do piątku muszę czekać na spotkanie z maluszkiem
oby szybko zleciało.
Pchełka, kwiatakacji lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Hej!
U mnie w miescie taka sobie pogoda,wiem,ze jakos w nocy tez burza była ale ja akurat jej nie slyszalam
Ze mnie napiecie wczorajszego dnia tez już opadlo bo większość rzeczy do remontu kupione,kuchnia może będzie jakos w polowie lipca,lazienka jeszcze do końca tego miesiąca czyli takie najgorsze. Przed sierpniem zdaze się wprowadzić tak mysle
Chodze po sklepach i szukam teraz meblościanki do salonu hmm..jakos tak sobie mi się wszystko podoba..eh te remonty od podstawTo mój chyba pierwszy i ostatni:D
-
nick nieaktualnyja też mam remont w kuchni już drugi tydzień Robotnicy przewrócili ją do góry nogami
Wszędzie mam mnóstwo pyłu wiecznie nanoszone staram się nie denerwować ale już czekam aż to się skończy i czekam na meble bo nawet nic ugotować nie mogę A zmywanie to tylko w misce. Ale zamierzam dziś bryknąć na zakupy bo za tydzień mam wesele i przez ten remont nie zdążyłam nawet sukienki kupić masakra jakaś
-
Marik jedna kuchnia to pikus w porównaniu z całym mieszkaniem od suchych tynkow...
Ja dziś zmieniłam już stanik,zawsze nosiłam push-upy dość spore były poduszki bo nie mam pelnych piersi,sa wyciagniete jeszcze po poprzednim karmieniu.. Tesciowa mnie wyposazylam w takie tylko z drutamibez poduszek i musze powiedzieć,ze o niebo lepiej..tamte cycki mi już sciskaly,malo miejsca miały. Choc musze powiedzieć,ze jakos tak mi za miękko:P w tym staniku hehe
edit.
U mnie dziś młode ziemniaczki z koperkiem tylko nie wiem czy upiec je czy ugotować,nie chce żeby potem brzuch mnie bolał od pieczonego.. i ubzdurałam sobie kotlety devoley ale dodam do tego farszu z masla jeszcze chyba ser zolty, surowka marchewka z jabłkiem? hmmWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 11:12
-
nick nieaktualnyHej kochane u nas jest dzis tak goraco ze myslalam ze zemdleje nie dla mnie takie upaly:) Dzis pojechalam do ciucha i troche sie obkupilam bo juz nie mam w czym za bardzo chodzic i jestem mega zadowolona
Moj oczywiscie marudzil bo nie lubi lazic po sklepach ale coz nie odpuscilam. U mnie dzis ogorkowa nmo nie moge sie powstrzymac taka mam ochote a wy jak dajecie rade w te upaly
-
iNso87 wrote:Marik jedna kuchnia to pikus w porównaniu z całym mieszkaniem od suchych tynkow...
Ja dziś zmieniłam już stanik,zawsze nosiłam push-upy dość spore były poduszki bo nie mam pelnych piersi,sa wyciagniete jeszcze po poprzednim karmieniu.. Tesciowa mnie wyposazylam w takie tylko z drutamibez poduszek i musze powiedzieć,ze o niebo lepiej..tamte cycki mi już sciskaly,malo miejsca miały. Choc musze powiedzieć,ze jakos tak mi za miękko:P w tym staniku hehe
edit.
U mnie dziś młode ziemniaczki z koperkiem tylko nie wiem czy upiec je czy ugotować,nie chce żeby potem brzuch mnie bolał od pieczonego.. i ubzdurałam sobie kotlety devoley ale dodam do tego farszu z masla jeszcze chyba ser zolty, surowka marchewka z jabłkiem? hmm
Też muszę już zmienić stanik bo ten jest zdecydowanie za mały ale jakoś nie mam motywacji na zakupywłaśnie skończyłam sprzątać cały dom. My dziś na obiad fasolka po bretońsku bo wczoraj zrobiłam. A jutro właśnie młode ziemniaczki z koperkiem i kotlety mielone a do tego mizeria a później jak nie będzie burzy to jedziemy nad zalew
kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
Też się witam w ten upalny dzień, choć mi on nie przeszkadza. Nawet bym sobie poszła posiedzieć na plaży, ale że nikogo w pobliżu nie ma znajomego to samej jakoś tak nie chce mi się łazić czy siedzieć gdzieś.
A na obiad dziś robię sushi, po prostu chodzi za mną już od dłuższego czasu i nie mogę wytrzymać. Oczywiście odpuszczam sobie surową rybę i będę próbować krewetki w tempurze, ciekawe czy mi wyjdą
No i jeszcze dziś trafiłam na słodki filmik, niestety tylko po angielsku, ale stwierdziłam, że się muszę z Wami podzielić.
https://www.youtube.com/watch?v=YzKvTFdkatw
Miłego dnia dziewczynyGosia986, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dagietka wrote:Dzieeczyny z Bydgoszczy pomozcie. Jestem wlasnie w Bydgoszczy i zed cwla na papierzemialam zabawrionysluz na azowo, nie wzelm z Krakowa luteiny. Mam stracha strasznego, w czwartek bylo wszystko w porzadku wiec skad ten kolor sluzu? Dzis wyprawiam roczek corki, wczoraj troche meczaca podroz i bolacy zab. co moze byc przyczyna tego kolor sluzu? Czy ktoras z Was ma na ym etapie sluz zabarwiony na brazowo? Czy ktoras ma luteine na wydaniu - kilka tabletek?Alicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
Piegus wrote:Też się witam w ten upalny dzień, choć mi on nie przeszkadza. Nawet bym sobie poszła posiedzieć na plaży, ale że nikogo w pobliżu nie ma znajomego to samej jakoś tak nie chce mi się łazić czy siedzieć gdzieś.
A na obiad dziś robię sushi, po prostu chodzi za mną już od dłuższego czasu i nie mogę wytrzymać. Oczywiście odpuszczam sobie surową rybę i będę próbować krewetki w tempurze, ciekawe czy mi wyjdą
No i jeszcze dziś trafiłam na słodki filmik, niestety tylko po angielsku, ale stwierdziłam, że się muszę z Wami podzielić.
https://www.youtube.com/watch?v=YzKvTFdkatw
Miłego dnia dziewczyny
Ale fajny ten filmik
Piegus lubi tę wiadomość
Gosia986 -
nick nieaktualnyPiegus super filmik - popłakałam się normalnie - eh te hormony:)
Ja upałów generalnie nie lubię, zwłaszcza w dużym mieście. Czekam aż mąż wróci z delegacji i zrobimy sobie wakacje.
U mnie dzisiaj młode ziemniaki z koperkiem, kotlety mielone i mizeriabella88, Piegus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny