X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem czy czuję czy nie - mam wrażenie , że dopóki mnie nie kopnie to nie będę wiedzieć. Wydawało mi się dwa razy , że coś tam poczułam ale pewności nie mam. Poz!omka - mamy czas do 23 tygodnia :)

A ja dzisiaj dzień lenia - nie sprzątam, nie piorę , leżę i oglądam seriale , potem wezmę książkę i pójdę do parku i na lody :)

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czulam pare razy w 13tc tylko :p Ja mam dzis dzien pół na pół :P najpierw byl leniwy, teraz trochę ogarnelam i znowu nic mi sie nie chce , taki upał dzis ze nie mam sily brac sie za obiad :D Moj teraz ciagle 12h w pracy , nie mam nawet do kogo sie odezwac w ciagu dnia i tak siedze i sie wsluchuje :D Mam stetoskop ale tylko jelita slysze :P

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja siedze narazie z wiatrakiem bo takie duszno ze ledwo wytrzymuje a to dopiero poczatek :) Mamy czas jeszcze na kopniaki a ja juz bym chciala zeby kopalo i dawalo znac o sobie

Poz!omka w tyg mam to samo moj w pracy a ja prawie caly czas sama dobrze ze szwagierka z rana przyjdzie bo bym oszalala bo nikogo tu nie znam:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 14:45

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zwariować mozna tak samemu :P Ja juz nie wiem co mam robic, ile mozna tv ogladac, sprzatac tez za duzo mi sie nie chce, czuje ze rozleniwiam sie odkad nie pracuje :D Tez bym chciala juz czuc kopniaki , nawet zeby pogadać sobie do brzucha :D zeby dziecko reagowalo na moj dotyk i wgl :p Ale to jeszcze jeszcze, pozniej bedziemy narzekac ze cos nas tam boli od tych kopniakow :D

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale fajnie bylo by juz czuc ten bol :)Ja tez sie rozleniwiam sprzatam bo sprzatam ale wcale weny do tego nie mam i w tv nic nie ma na dworzu mi za goraca ah poswiecenie :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej dziewczyny :) a ją dzisiaj wcześnie wstalam bo mój mąż do spiochow nie należy i obudził mnie 7:30 a że szedł do pracy to ją postanowilam zrobić dziś dzień nicnierobienia i nudzenia :) obiadu nie gotuje i nic nie robię tylko odpoczywam właśnie wstalam po drzemce i zjadlam sobie bigosik wszystko porobilam wczoraj posprzatalam domek ugotowoalam i dziś relaksik :)
    Ale fajnie tak się czasem pobudzić, czekam aż mi słońce z balkonu zniknie i IDE z książka na lezaczek :D fajna ta ciąża hehe :)

Pchelkaa lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wiecie co?
    Odkąd te upały nastały to tak mi się chce piwa z sokiem że Sie zastanawiam jak ją wytrzymam całe lato bez piwka :(
    Wczoraj mezus SE pil takie zimne i nie mogłam SE powstrzymać by nie skosztować mmmmm jakie pyszne :D masakra

kwiatakacji lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! po krótkiej nieobecności wracam do Was:) miałam problem z logowaniem- zapomniałam hasła:) ja właśnie wróciłam z uczelni- mam już wakacje:) jednak na koniec tych wakacji, a raczej na początku przyszłego roku akademickiego czeka mnie obrona, ale mam czas na przygotowanie się.

Ja czuję ruchy delikatne, ale tylko jak się wsłuchuję, w ciągu dnia nie. I tez mam okropnego lenia:( a wróciłam zmęczona, myślałam że będzie obiad, że będzie posprzątane a tu DUPA! Bratowa siedzi w domu, (lat 26) nie ma chłopaka znajomych, jedynie książki i ona NIC nie robi!! my wszyscy w pracy badz na uczelni a ona nawet obiadu nie ugotuje tylko jak ja wracam albo teściowa to robi! szlag mnie trafia! ale tez nie bede dziś nic robić! i nie sprzątam. jestem taka wściekła ze wytargałabym ją za włosy! nie posprzątała nawet po śniadaniu! Musze to jakoś wytrzymać z miesiąc dwa a później do swojego mieszkanka:):):)

co do imion, dla dziewczynki mamy wybrane Wiktoria a dla chłopca nie mamy:( nic mi się nie podoba, a propozycje męża są do bani: Andrzej, Stefan (mały Stefek), Ryszard, Adam. Masakra jakaś.

Ja tez od jakiegoś tygodnia robię awantury każdemu, wczoraj nawet babce w sklepie ze kasa nieczynna a w drugiej kasie kolejka ze hej:)

z <3 u nas jest bardzo dobrze, dostaliśmy zielone światło od gina z miesiąc temu i wykorzystujemy to kiedy tylko można, a baaaardzo mi się chce.

Mam pytanie, czy z Was też tak bardzo leci??? może ominęłam ten temat ale nie kojarzę aby był poruszany. ze mnie cały czas, a stosunków nie kończymy w środku (boję się jakoś że zaszkodzi dzidzi)

kwiatakacji lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piegus piękny filmik. Aż się poryczałam!!! kocham to Nasze maleństwo

kwiatakacji, Piegus lubią tę wiadomość

• balbo Ekspertka

Wysłany: 13 czerwca 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale Wam dobrze z tymi obiadkami, ja niestety dziś 12 h w pracy... może to i dobrze, nie muszę walczyć z upałami

Miłego dnia!

• Acikk Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wspolczuje bratowej ale sama widzisz że to tylko dlaniej krzywda że taka nie zaradna życiowo :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepiekny filmik ledwo sie powstrzymalam od placzu:)

Piegus lubi tę wiadomość

• stars2345 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 13:45

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie Dzisiaj nawiedzili teściowie a że posprzątałam wczoraj to dzisiaj tylko zrobiłam 5 pralek prania i obiad dla wszystkich, młode Ziemniaczki, fasolka z bułką i mielone a potem chyc do basenu się ochłodzić :-) potem chwilkę połeżałam na leżaku żeby wyschnąć i widzę że słoneczko mnie trochę złapało
    Och jak ja bym się poopalała troszkę.

1usap07w9hybl9h9.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostalam zakaz opalania od lekarza :D Teraz padam na twarz, wzielam sie za obiadek i sprzatanie kuchni po, jeszcze wyprawic mojego do pracy :o ja dzis na obiadek ziemniaki z sosikiem , kotlety z kurczaka , i marchewka zasmazana :-) Pękam :D

atdcmg7y5xqxk96s.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomosc z ostatniej chwili:
    Dostalam smsa od Flakonika:
    "Inso tu Flakonik. Znowu leze w szpitalu przez krwotok .nie mam sie do was jak odezwac :/ wczoraj wieczorem wrocilismy z Hiszpani samolotem . Moze to przez to. Nie wiem. Dzisiaj rano obudzilam sie we krwi. :/ dziewczynki zyja ale jest wysokie ryzyko poronienia"

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku mam Nadzieję że wszystko u Flakonika Będzie Dobrze. Trzymam za nią Strasznie mocno kciuki

1usap07w9hybl9h9.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutna informacja :-( Oby bylo wszystko dobrze !! Wielkie kciuki !!!

atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso daj znać jak będziesz coś więcej wiedzieć, przekaz Flakonik że jesteśmy z nią i trzymamy za nią kciuki! Biedna :(

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:33

‹‹ 539 540 541 542 543 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ