Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa nie wiem czy czuję czy nie - mam wrażenie , że dopóki mnie nie kopnie to nie będę wiedzieć. Wydawało mi się dwa razy , że coś tam poczułam ale pewności nie mam. Poz!omka - mamy czas do 23 tygodnia
A ja dzisiaj dzień lenia - nie sprzątam, nie piorę , leżę i oglądam seriale , potem wezmę książkę i pójdę do parku i na lody -
Ja czulam pare razy w 13tc tylko :p Ja mam dzis dzien pół na pół
najpierw byl leniwy, teraz trochę ogarnelam i znowu nic mi sie nie chce , taki upał dzis ze nie mam sily brac sie za obiad
Moj teraz ciagle 12h w pracy , nie mam nawet do kogo sie odezwac w ciagu dnia i tak siedze i sie wsluchuje
Mam stetoskop ale tylko jelita slysze
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyJa siedze narazie z wiatrakiem bo takie duszno ze ledwo wytrzymuje a to dopiero poczatek
Mamy czas jeszcze na kopniaki a ja juz bym chciala zeby kopalo i dawalo znac o sobie
Poz!omka w tyg mam to samo moj w pracy a ja prawie caly czas sama dobrze ze szwagierka z rana przyjdzie bo bym oszalala bo nikogo tu nie znam:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 14:45
-
No zwariować mozna tak samemu
Ja juz nie wiem co mam robic, ile mozna tv ogladac, sprzatac tez za duzo mi sie nie chce, czuje ze rozleniwiam sie odkad nie pracuje
Tez bym chciala juz czuc kopniaki , nawet zeby pogadać sobie do brzucha
zeby dziecko reagowalo na moj dotyk i wgl :p Ale to jeszcze jeszcze, pozniej bedziemy narzekac ze cos nas tam boli od tych kopniakow
Alicja.
-
nick nieaktualny
-
Jej dziewczyny
a ją dzisiaj wcześnie wstalam bo mój mąż do spiochow nie należy i obudził mnie 7:30 a że szedł do pracy to ją postanowilam zrobić dziś dzień nicnierobienia i nudzenia
obiadu nie gotuje i nic nie robię tylko odpoczywam właśnie wstalam po drzemce i zjadlam sobie bigosik wszystko porobilam wczoraj posprzatalam domek ugotowoalam i dziś relaksik
Ale fajnie tak się czasem pobudzić, czekam aż mi słońce z balkonu zniknie i IDE z książka na lezaczekfajna ta ciąża hehe
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
Ale wiecie co?
Odkąd te upały nastały to tak mi się chce piwa z sokiem że Sie zastanawiam jak ją wytrzymam całe lato bez piwka
Wczoraj mezus SE pil takie zimne i nie mogłam SE powstrzymać by nie skosztować mmmmm jakie pysznemasakra
kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny! po krótkiej nieobecności wracam do Was:) miałam problem z logowaniem- zapomniałam hasła:) ja właśnie wróciłam z uczelni- mam już wakacje:) jednak na koniec tych wakacji, a raczej na początku przyszłego roku akademickiego czeka mnie obrona, ale mam czas na przygotowanie się.
Ja czuję ruchy delikatne, ale tylko jak się wsłuchuję, w ciągu dnia nie. I tez mam okropnego lenia:( a wróciłam zmęczona, myślałam że będzie obiad, że będzie posprzątane a tu DUPA! Bratowa siedzi w domu, (lat 26) nie ma chłopaka znajomych, jedynie książki i ona NIC nie robi!! my wszyscy w pracy badz na uczelni a ona nawet obiadu nie ugotuje tylko jak ja wracam albo teściowa to robi! szlag mnie trafia! ale tez nie bede dziś nic robić! i nie sprzątam. jestem taka wściekła ze wytargałabym ją za włosy! nie posprzątała nawet po śniadaniu! Musze to jakoś wytrzymać z miesiąc dwa a później do swojego mieszkanka:)
co do imion, dla dziewczynki mamy wybrane Wiktoria a dla chłopca nie mamy:( nic mi się nie podoba, a propozycje męża są do bani: Andrzej, Stefan (mały Stefek), Ryszard, Adam. Masakra jakaś.
Ja tez od jakiegoś tygodnia robię awantury każdemu, wczoraj nawet babce w sklepie ze kasa nieczynna a w drugiej kasie kolejka ze hej:)
zu nas jest bardzo dobrze, dostaliśmy zielone światło od gina z miesiąc temu i wykorzystujemy to kiedy tylko można, a baaaardzo mi się chce.
Mam pytanie, czy z Was też tak bardzo leci??? może ominęłam ten temat ale nie kojarzę aby był poruszany. ze mnie cały czas, a stosunków nie kończymy w środku (boję się jakoś że zaszkodzi dzidzi)kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie Dzisiaj nawiedzili teściowie a że posprzątałam wczoraj to dzisiaj tylko zrobiłam 5 pralek prania i obiad dla wszystkich, młode Ziemniaczki, fasolka z bułką i mielone a potem chyc do basenu się ochłodzić
potem chwilkę połeżałam na leżaku żeby wyschnąć i widzę że słoneczko mnie trochę złapało
Och jak ja bym się poopalała troszkę. -
Ja dostalam zakaz opalania od lekarza
Teraz padam na twarz, wzielam sie za obiadek i sprzatanie kuchni po, jeszcze wyprawic mojego do pracy :o ja dzis na obiadek ziemniaki z sosikiem , kotlety z kurczaka , i marchewka zasmazana
Pękam
Alicja.
-
Wiadomosc z ostatniej chwili:
Dostalam smsa od Flakonika:
"Inso tu Flakonik. Znowu leze w szpitalu przez krwotok .nie mam sie do was jak odezwacwczoraj wieczorem wrocilismy z Hiszpani samolotem . Moze to przez to. Nie wiem. Dzisiaj rano obudzilam sie we krwi.
dziewczynki zyja ale jest wysokie ryzyko poronienia"
-
nick nieaktualny