Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola ja z Corka zawsze bylam senna, szczególnie popołudniu. W tej ciąży spalam czasem w dzień ale tylko na początku ciąży bo było mi niedobrze i chyba sama się zmuszałam do snu,zeby zapomnieć
a teraz już nie chce mi się spac w dzień,ale nie powiem,szybko chodze spac bo tak kolo 20 i czasem się wyspie i wstane o 7 a czasem jeszcze bym pospala. To normalne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
puli27 wrote:Kolejna wizyta dopiero za 4 tygodnie. To strasznie dlugo. Psychicznie sie chyba wykoncze. A w miedzyczasie mamy isc na wesele....
-
Karola przez ten temat o senności i chyba przez pogode wlasnie się zdrzemnelam
i jeszcze bym pospala..tak mysle,ze jak Małż wroci o 15 z pracy,zjemy obiad i chyba z Nim pojade do naszego mieszkanka i zaczne malować sciany,jak myślicie farba podczas malowania moglaby poszkodzić mi?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kobiety :)Witamy się z Wami w 17tc5d
A oto jak rośniemy:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4254f3ce7cd0.jpg
Przepraszam za bałagan ale jak widać okna już mam wymienione i za chwilę zaczyna się remont pełną parą
iNso87 jesteś w takim stanie, że Twoja bezczynność Cię usprawiedliwiaMożesz oczywiście pojechać razem ale sama nie maluj i staraj się nie być w tym pomieszczeniu, musisz jakoś teraz to przetrzymać. Zaraz po porodzie będziesz uczestniczyć w całym remoncie
Pchełka, iNso87, Madzisek, balbo, Karola1990, bella88, m@rzenie, Nadulka lubią tę wiadomość
-
iNso ale ja tak samo cierpię. Ja uwielbiam brać udział w takich remontach i tak jak mówisz, zwłaszcza, że jeszcze chodzi to o swoje. Tak samo teraz bezczynnie siedzę, nie mogę nawet tapet pozrywać bo są za wysoko, nie mogę pomyć nowych okien czy zawiesić chociażby firanki. A za chwilę przenosimy się na wieś do rodziców to w ogóle zbzikuję, że nie jestem na bieżąco i nie mogę dorzucić swoich kilku groszy
Damy radę -
Inso myślę, że podnoszenie rąk cały czas też raczej dobrze nie zadziała, plus właśnie opary z farby, Twój Mąż na pewno sobie poradzi
trzeba im dać pole do popisu.
Odnośnie senności to mi się praktycznie cały czas chce, jak nie odeśpię 10h dziennie to chodzę cały dzień zmęczona, a dziś do tego działa pogoda, to mogłabym przeleżeć
Dziś miałam straszny sen... Śniło mi się, że zaczęłam krwawić, tak jakbym miała okresmój pierwszy ciążowy sen i taki nie ładny, ale jak to się mówi, sny się tłumaczy na odwrót
więc mam nadzieję, że się nie spełni.