Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej, byłam dziś w H&M i zaczeły się już promocje. Kupiłąm 2 pary spodni ciążowych :
-czarne rurki z pasem ciążowym za 30 zł
-haremki takie khaki na lato (też z pasem ciażowym) za 40zł
Jestem mega zadowolona bo jak szukałam wczesniej to wszystkie kosztowały minimum 120 zł a juz sie w zwykłych spodniach nie dopinam.
Naprawde warto się przejśc i poszukaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 15:10
Hashija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mi też wyszły bakterie. Wizyte mam w poniedziałek mam nadzieje ze dostanę cos skutecznego. Do tej pory takie infekcje zawsze przechodziłam z pieczeniem i bólem podczas sikania (piekło i bolało w okolicach cewki), teraz wogóel nie czuje pieczenia a boli mnie za to dół brzucha, takie ciągłe napięcie w brzuchu, podejrzewam ze to pęcherz. To nie takie mini skurcze jak to miało miejsce na początku ciązy tylko takie rozpieranie w dole brzucha. Macie tak moze ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy już w domciu, widzę że kilka z Was również podejrzewa problem z pęcherzem, a z tym nie ma żartów. Mnie od zeszłego wtorku bolał brzuch po lewej stronie przy pełnym pęcherzu oraz przy siusianiu. Zdiagnozowano kolkę nerkową, zaczął się również zbierać piasek w nerkach. Poleżałam 4 dni w szpitalu pod kroplówkami, dostałam antybiotyk i od razu lepiej się czuje. Ale lekarz powiedział że mam pić min 3 l wody! gdzie wcześniej litr ciężko było mi wypić
ehhh
-
nick nieaktualnyczarnamaalina wrote:Dziewczyny tez robilam teraz badania i wyszly mi liczbe bakterie, myslicie, że to ma zly wpływ na nasze malenstwa? Troche sie martwie bo u mnie juz prawie od poczatku ciąży jest problem z pecherzem i nic mi nie pomaga..
a jak inne wyniki? Leukocyty, azotyny? obecne? może trzeba zastosować antybiotyk?
mi w szpitalu powiedzieli że dla dziecka nie szkodliwe o ile wcześnie zacznie się leczyć, ja gdybym zgłosiła się kilka dni później możliwe że miałabym kamienie w nerkach, a na szczęście wykryto tylko piasek. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa miałam obecne azotyny, leukocyty, ketony, erytrocyty, w dodatku z posiewu została wyhodowana bakteria escherichia coli. Karola poważne jeśli się nie leczy, u mnie bez antybiotyku nie dało rady.
Czarnamalina widzę w swojej karcie ciąży że ja od początku bakterie miałam liczne, a nawet bardzo liczne, ale nic na to nie dostawałamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 16:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny