Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:38

• lips Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, byłam dziś w H&M i zaczeły się już promocje. Kupiłąm 2 pary spodni ciążowych :
    -czarne rurki z pasem ciążowym za 30 zł
    -haremki takie khaki na lato (też z pasem ciażowym) za 40zł

Jestem mega zadowolona bo jak szukałam wczesniej to wszystkie kosztowały minimum 120 zł a juz sie w zwykłych spodniach nie dopinam.

Naprawde warto się przejśc i poszukać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 15:10

Hashija lubi tę wiadomość

atdc3e5eao0yqv5p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tez robilam teraz badania i wyszly mi liczbe bakterie, myslicie, że to ma zly wpływ na nasze malenstwa? Troche sie martwie bo u mnie juz prawie od poczatku ciąży jest problem z pecherzem i nic mi nie pomaga..

• lips Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi też wyszły bakterie. Wizyte mam w poniedziałek mam nadzieje ze dostanę cos skutecznego. Do tej pory takie infekcje zawsze przechodziłam z pieczeniem i bólem podczas sikania (piekło i bolało w okolicach cewki), teraz wogóel nie czuje pieczenia a boli mnie za to dół brzucha, takie ciągłe napięcie w brzuchu, podejrzewam ze to pęcherz. To nie takie mini skurcze jak to miało miejsce na początku ciązy tylko takie rozpieranie w dole brzucha. Macie tak moze ?

atdc3e5eao0yqv5p.png
  • _nick00 Ekspertka

Wysłany: 19 czerwca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso to jest duże prawdopodobieństwo, że się spotkamy ;-)

iNso87 lubi tę wiadomość

74863f63c6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wlasnie nic nie boli. Tylko mam problem z zaczeciem siusiania i to tez nie zawsze.. Dobrze, ze tez mam wizyte w poniedzialek, będe musiała przycisnąć mojego lekarza, zeby przepisal mi cos działającego ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już w domciu, widzę że kilka z Was również podejrzewa problem z pęcherzem, a z tym nie ma żartów. Mnie od zeszłego wtorku bolał brzuch po lewej stronie przy pełnym pęcherzu oraz przy siusianiu. Zdiagnozowano kolkę nerkową, zaczął się również zbierać piasek w nerkach. Poleżałam 4 dni w szpitalu pod kroplówkami, dostałam antybiotyk i od razu lepiej się czuje. Ale lekarz powiedział że mam pić min 3 l wody! gdzie wcześniej litr ciężko było mi wypić :( ehhh

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarnamaalina wrote:
    Dziewczyny tez robilam teraz badania i wyszly mi liczbe bakterie, myslicie, że to ma zly wpływ na nasze malenstwa? Troche sie martwie bo u mnie juz prawie od poczatku ciąży jest problem z pecherzem i nic mi nie pomaga..

a jak inne wyniki? Leukocyty, azotyny? obecne? może trzeba zastosować antybiotyk?
    mi w szpitalu powiedzieli że dla dziecka nie szkodliwe o ile wcześnie zacznie się leczyć, ja gdybym zgłosiła się kilka dni później możliwe że miałabym kamienie w nerkach, a na szczęście wykryto tylko piasek.

• Karola1990 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa mi wyszły w moczu azotyny. Czy to coś poważnego?

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic wiecej mi tam nie wyszlo ;) ogólnie dobre mam wyniki tylko te bakterie liczne..

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam obecne azotyny, leukocyty, ketony, erytrocyty, w dodatku z posiewu została wyhodowana bakteria escherichia coli. Karola poważne jeśli się nie leczy, u mnie bez antybiotyku nie dało rady.

Czarnamalina widzę w swojej karcie ciąży że ja od początku bakterie miałam liczne, a nawet bardzo liczne, ale nic na to nie dostawałam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 16:24

• Karola1990 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie też czytałam o tej bakterii. Dobrze, że jutro mam wizytę. Mi w moczu wyszły azotyny i dość liczne bakterie.

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli trzeba przycisnąć lekarza, zeby sie tym zainteresował, żeby nie zrobilo się z tego nic powaznego ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam z wizyty u mojej pani ginekolog ;-) Ona też widzi dziewczynkę :-D

Karola1990, Madzisek, Anka1101, m@rzenie, nick nieaktualny, Dagietka, Hashija, bella88, nick nieaktualny, Nadulka lubią tę wiadomość

• Karola1990 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy mój lekarz jutro coś zauważy:P

Pchełka gratuluję córci:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Karola ;-)

Ja w pierwszej ciąży ze zwykłych bakterii nabawiłam się zapalenia nerek :-/
    Z bólu płakałam przez sen :-( Po antybiotyku wszystko przeszło, jak ręką odjął. Na samo wspomnienie chce mi się płakać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mnie boli brzuch jak na okres i to dosyc mocno moj jest w pracy i chyba poczekam az wroci i pojade na IP

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia, a brzuch Ci twardnieje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam takie dziwne wrazenie ale brzuch mam miekki wzielam nospe ale nic nie przechodzi

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:38

Madzisek, niania.ogg, nick nieaktualny, bella88, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 572 573 574 575 576 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ